סוף סוף הצלחתי!

סוף סוף הצלחתי!

אחרי שכנועים רבים הצלחתי לשכנע חברה לקרוא את הספר ה"פ. היא התחילה מהחמישי (בחירה די גרועה...) והיא אהבה אותו! ניסיתי להגיד לה שבכל הסדרה החמישי והשישי הם הכי גרועים אבל היא חשבה שהחמישי מ ד ה י ם ! טוב...סלחתי לה כי היא עדיין לא קראה את השלישי והרביעי... עכשיו אני יכולה להפרד מן העולם בידיעה שעשיתי מעשה טוב לאנושות כולה.... חחחחחח....................סתם.......רק לחברה שלי......

n u k e y

New member
מזל"ט=]

חח אני כבר נואשתי מלנסות לשכנע את החברה הכי טובה שלי לקרוא את הסדרה.. הא רואה איתי רק את הסרטים, וגם זה נדיר כי אני ממש לא אוהבת את הסרטים (בייחוד מאז השלישי, אחרי שראיתי איך הם עשו את רמוס וסיריוס):S אגב, מרשים שהיא החליטה להתחיל מחמישי.. בד"כ כל אלה שלא קראו מפחדים ממנו בגלל האורך

נכון...אבל זה היחיד שהיה לה...

עכשיו היא בקשה ממני להשאיל לה את השישי ואח"כ את הראשונים. וכן בהתחלה כולם חושבים שהסדרה לא שווה כלום אבל ברגע שהם מתחילים לקרוא הם לא עוזבים או מרפים מהספר. היא אמרה לי שקראה מהבוקר עד הלילה בלי לאכול כלום...או ללכת לאנשהו....

Burning Witch

New member
תגידי לה לבוא לבקר!

אני אישית אתחלתי מהספר הרביעי כי סתם קראתי את הפרק הראשון וכפי שכולנו יודעים הוא מאוד מאוד מעניין, אז המשכתי לקרוא :)

אנה92

New member
יאווו איך הצלחת אני בחיים

לא אצליח לשכנע את החברה שלי לקרוא ולפחות לראות את הסרט משום מה היא לא סובלת את הארי סתם מעצבנת. אני התחלתי לקרוא מהספר השישי חחחח בעצם את השני קראתי באי חשק אחרי שראיתי את הסרט.

ואת עדיין חברה שלה?

בוגדת ! חחח...סתם.... לדעתי את צריכה לדאוג שיהיה לה משעמם מוות במסיבת פיג'מות אצלך ותזמיני עוד כמה בנות שאוהבות ה"פ ואז בשיא השיעמום תציעי לראות את הסרט הראשון "שבמקה" יש לך אבל בעצם הזמת אותו לפני שבוע. תאמיני לי שאם היא תהיה במיעוט בין אוהבי הארי פוטר היא תיכנע מהלחץ והשיעמום ותסכים לראות. כדאי אבל שתתחילי מהשני כי הוא יותר יפה מהראשון אבל זה לשיקולך. תעשי את זה ותראי איך היא תתמכר. את יכולה גם לנסות להזמין אותה אליך ואז תשאירי לפני ספר של ה"פ על המיטה שלך, תצאי מהחדר ותתעכבי הרבה זמן. אני בטוחה שמרוב כל כך הרבה המתנה היא מתוך שיעמום תרים את הספר שלידה ותתחיל לדפדף בו. כשתחזרי לחדר אחרי שעה את תראי אותה מכורבלת מתחת לשמיכה עם הספר. זה בדוק עם אחריות ! ! ! אם משהו מזה עובד לך אז תגידי לי : נטע און ליין ! בהצלחה! נ.ב תעבירי את זה לכל מי שאת מכירה. צריך לעשות מהפכה רצינית! כל עוד זה תלויי בי, לא יהיה אף נפש חיה שטרם התוודעה לתופעה שסוחפת את העולם, העונה לשם:
הארי פוטר
מי איתי

אנה92

New member
לא הבעיה היא ש..

היא ממש ממש לא סובלת יש לה אופי כזה שהיא ממש "נרדמת" לי בפרצוף כשאני מספרת לה משו על הארי. ואין לי ממש חברות שאוהבות את הארי רק אחת מעצבנת שרואה את הסרטים והשניה נמצאת רחוק ממני אנחנו רק מתכתבות. איזה באסה =[ =[ =[ השיטה שלך טובה חח רק לא מתאימה לי

Burning Witch

New member
הצלחתי לשכנע את ידיד שלי לקרוא,

כשכל פעם שהוא בא אליי דחפתי את הראשון לידיים שלו עד שהוא נכנע ולקח אותו הבייתה לקרוא אותו וסיים תוך מעט זמן. כיום ידידי היקר קורא את השלישי.

אנה92

New member
חחחח יפה

אני משגעת את החברה שלי אז היא קראה כבר 7 עמודים בספר הראשון חחחח (זה הספר היחידי של ה"פ שיש לה בבית חחחח) אבל היא לא ממשיכה =[

חברה הכי טובה שלי גרמה לי לקרוא

ועכשיו אני יותר בקטע ממנה XD כאילו.... קראתי את הספרים לפני, והיא רק הכניסה לי את החשק יותר להתעניין..... בכלל יש לנו טעם ממש דומה בכאלה דברים....... מה שמזכיר לי- הייתי בטוחה שאני, חברה שלי, ועוד 2 ילדים אוהבים את הסדרה, ומסתבר בכלל שהמון ילדים ממש חמודים אוהבים את זה.... לא האמנתי להם כי הם כאלה.... שונים כאלה..... בוא נגיד קשוחים ואפלים..... אבל מושים..... וזה ממש נחמד לגלות שיש עוד אנשים בעמק המזורגג הזה שאוהב את ה"פ....

black robe

New member
חחח מזל טוב!../images/Emo63.gif

אני הצלחתי לשכנע את החברה הכי טובה שלי אבל היא רק קראה את שני הראשונים והפסיקה, עכשיו היא רואה איתי את הסרטים. לפחות זה! תגידי לי איך עושים את זה?? אני רוצה לשכנע אבל אני לא מצליחה!

15freedom girl

New member
זה ממש לא נכון הספר החמישי

הכי שווה... טוב לפחות זה מה שאני חושבת.... בכל מקרה כל הכבוד שהצלחת לשכנע את חברה שלך... עוד מילה שאני אומרת לחברות שלי על הארי פוטר והן רוצחות אותי!!!

אממ

ב"ה יש לי כמה חברות שממש ממש ממש חזק בקטע יש לי ידיד שבאופן כללי אנחנו מתווכחים אם דמבי מת או חי <אל תנסו להבין> וידיד ששונא את זה וטוען שזה מטומטם ו.. בקיצור........ 2 חברות שמאוד קרובות אליי לא אוהבות אותו.... זה עצוב..

למעלה