סוף סוף הצלחתי!!!!!

אשלונית

New member
סוף סוף הצלחתי!!!!!

אחרי מאמצים קשים, הרבה חבילות ... מסטיקים!, אחרי התלבטויות רבות אם להפסיק או לא, אחרי הרבה שעות של איפוק! הצלחתי סוף סוף.... לגדל ציפורניים! אני כבר משהו כמו 3 שבועות בגמילה רצחנית, הפסקתי cold turky כמו שאומרים (אני חושבת שככה כותבים את זה). והנה אתמול אחותי אמרה לי שהן סוף סוף נראות כמו ציפורניים נורמליות, ולא במצב זוועה כמו קודם!!!, רק מה, חסרון אחד ענק לכל זה - אני כל הזמן שורטת את עצמי כי אני לא רגילה, אבל אני מניחה שאני אתרגל אחרי תקופה מסויימת ואחרי הרבה פצעים ופלסטרים :) זהו, זאת שמחת חיי האחרונה!. אשלי.

מזל טוב!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

איזו שליטה בדחפים! כל הכבוד! לכי תפנקי את עצמך בכל מיני דברים של מניקור ותעשי לך כיף!!

אשלונית

New member
וואו! קצת סבלנות!

אמרתי שזה ציפורנים אבל יש עוד זמן. תחשבי שהציפורנים שלי היו בכזה מצב מתחת לעור הזה של האצבע, אני לא רוצה לתאר אפילו, ואת בטח לא תרצי לשמוע, אבל המצב היה גרוע מאוד, והיום, הם אומנם עוד לא עברו את כל האצבע וממש ארוכות, אבל אני לפחות יכולה לעשות צליל כשאני מקישה על השולחן - גאוות והנאת חיי! :) ואל תדאגי, בשניה שהן יהיו ארוכות מספיק אני הולכת למספרה ברחוב לעשות מניקור ובלה בלה בלה כזה ואחר, אפילו ההורים שלי רוצים שאני אעשה את זה ובמיוחד אבא, שמישהו מקצועי יסדר לי אותם שיראו באמת יפות! אז בתחום הזה אין דאגה!!. אשלי.

FreeFeeling

New member
היי אשלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

איזה יופי !!!!!!!!! (אני כמובן בחור) אבל בכול זאת........
אני דפקה בדיוק הפוך ממך ,אני די מתעצל לפעמים לגזור אותם כי כי
(ואמא שלי מתעצבנת אלי - אחת מהעבודות שלה היא מניקור) ודי בקלות אצלי אם גדלות. הייתי חייב לכתוב משהוא... פשוט ממש התלהבתי מהגישה שלכן ,הכול כך מקסימה ואוהבת. ברכות לבביות, בן

oren*

New member
איך הצלחת? גלי את הסוד

אני כבר 13 שנה כוסס ציפורניים, ניסיתי הכל. מרה, פלסטרים על האצבעות... לפני כחצי שנה הפסקתי לאכול, במשך שלושה חודשים גידלתי ציפורניים יפות וארוכות - והנה שוב חזרתי. אני עושה את זה בלי מודע, פשוט אוכל ואוכל, לפעמים מגיע גם לבשר ולא מפסיק. ברור לי שזה קטע של לחץ פסיכולוגי, אבל מעצבן מאוד (היה יכול להיות גרוע יותר אני מניח
). וכמובן מזל טוב
נסי לשמור על זה ככה

אשלונית

New member
הסוד לגידול ציפורנים...

טוב, אז אני אומנם רק חודש בגמילה (אני נשמעת כמו אלכוהיסטית :) ), הכל מקרה הסוד הוא הרבה הרבה הרבה הרבה! חבילות מסטיקים, אישית אני מעדיפה את ה MUST וזה גם ללא סוכר אז לא מזיק לשיניים. ניסיתי כבר את המרה כמו שאמרת והכל, וזה לא עזר!!! נסה את זה!!, ומי יודע! אני רק מקווה שעוד 5 חודשים אני אוכל לחגוג חצי שנה לציפורנים!! נתראה אז!

למעלה