סוף סוף הסוף

סוף סוף הסוף

לשלושים ושמונה שנות כיבוש בעזה. מדינת ישראל הכריזה על סיומו של המשטר הצבאי על הרצועה. משטר צבאי!!! מדינת ישראל, מדינה דמוקרטית בהגדרה, שלטה קרוב לארבעים שנה והכתיבה את דרך חייהם של מאות אלפים ומליונים באמצעות משטר צבאי! ביטולו של המשטר הצבאי ברצועה הוא הצעד הראשון בדרך להסכם שלום. הגיע הזמן למצוא דרך להפסיק את חרפת השלטון הצבאי גם ביו"ש.

גודפריד

New member
הוא לא יענה לך בזמן הקרוב.

כעת הוא שר 'תחי פלסטין ערבית ומשוחררת' עם השאביבה על חורבות נווה דקלים.

המצרים סרבו לקבל את עזה חזרה

בחוזה השלום עם בגין, יא דמגוג נטול הגיון שכמוך, למרות נסיונות חוזרים ונשנים של ישראל להפטר מהם. ובנוסף לכך, כדאי שתעדכן את הקומה העליונה בראשך, הפלשתינים נהנו, מאז בזיון אוסלו, מאוטונומיה מלאה זולת בתחום הבטחוני ומהצפה של מאות מיליארדים דולרים ממדינות אירופה, מארה"ב וממדינות המפרץ! העניים ה"מרודים והמסכנים" שלך בחרו באופן האוטונומי ביותר להשקיע הכול כול כול באלימות נגד אזרחים (ולא בפיתוח) כנגד מי שכאמור כבר באוסלו ויתר על התענוג לשלוט בהם, אלא שאף מדינה ערבית לא רוצה בהם! לא מצרים, לא ירדן, בה יש להם שיוויון זכויות, ולא לבנון. מעניין למה. אתה אדוני מזדהה עם תרבות אלימה לאורך כל שנות קיומה, ואם תבדוק בספרי ההסטוריה, ואני ממליץ לך בחום לעשות כן, תלמד מכך שמעולם ה"עם" הפלשתיני "המסכן" בכל שנות קיומו באיזור לא התפשר אלא רק רצח וטבח כדי להשיג את מטרותיו, הן בדרוזים והן הערבים הנוצרים, כיום הוא עושה זאת בנו! המשך הזדהות נעימה שתהיה לך!

אם אף אחד לא רוצה אותם

ולא רוצה את עזה, למה דווקא אנחנו צריכים לסבול? אף מדינה ערבית לא רוצה בהם - וגם אנחנו לא צריכים לרצות בהם. היום סופסוף נפטרנו מהם, או לפחות מאיזושהי אחריות כלפיהם. הפלסטינאים השתחררו? אנחנו השתחררנו!

במשפט אחד שלי דפקתי את כל התורה שלו

רק שהוא שטוף מוח ואין מה לעשות נגד זה מצבו אבוד

Fleddermaus

New member
נכבש מהמצרים, אנחנו כובשים.../images/Emo119.gif

אבל בשטח חיים פלסטינים שאותם אנחנו כובשים בתנאים לא אנושיים.

גם בישראל חיים פלשתינים

בגליל, בערים מעורבות, וואדי ערה, המשולש, אום אל פאחם...אז?, גם אותם אנחנו כובשים בצורה מסויימת למרות האזרחות והזכויות (הם חיים במדינה שהם לא מזדהים איתה, מדינה מבחינתם גרמה אסון לעמם, מדינה שהגדל וההמנון לא מייצג אותם, החינוך ציוני ונטול ערכים איסלמים ותכנים פלשתינים, מדינה בה מותר רק ליהודים להיכנס ולהגר אליה וכו'...) את התנאים בלתי אנושיים מספקים הפלשתינים על ידי ביצוע טרור ואנחנו בגלל זה מגבילים אותם, על ידי הנצחת הפליטות, כדי שלממש את ""זכות"" השיבה. אני דיברתי על שטח, לא פלשתינים, בעיניין העם הפלשתיני אין לי בכלל וויכוח איתך, נכון אנחנו כובשים את העם הפלשתיני (אילוץ מ67' ובגלל הטרור, מה לעשות אי אפשר למנוע אותו על ידי שלט רחוק, חייבים מחסומים, עוצר, כניסות,חיסולים וכו'...), זו לא אדמתו, מעולם לא היה אז זה פתאום כן?, יש מאין?, נותר מתוך וואקום?, כדי לכבוש שטח פלשתיני צריך לכבוש שטח מתוך מדינה פלשתינית, ב67' לא היתה כזו.

עם פלשתיני - כן, אדמות "פלשתינאיות"

- לא, אלה מעולם לא היו אדמות פלשתינאיות, לפי מה שאני יודע לפני 38 שנה זה היה שטח מיצרי. בקשר ל"הפסקת הכיבוש בגדה", תמורת מה?, בשביל זה יש מו"מ, אז עכשיו אנחנו צריכים בחינם, ללא כל פירוק של אירגוני הטרור לקפוץ על שלב מו"מ וישר לתת הכל?, לפנות ללשום דבר ממשי ביד מעל רבע מיליון איש?, נראה לך סביר? הגיוני?, ואם באותו תנליך אנחנו מנתקים אותם מהמים והחשמל ובכלל התשתיות שלנו?, מה תגיד אז? "לא אנושי", "לא מוסרי", הצביעות חוגגת...

Fleddermaus

New member
חיו שם פלסטינים ../images/Emo119.gif

השלטון היה מצרי, כמו שעכשיו (כן, עדיין) השלטון ישראלי. ובהחלט, שלאחר שתקום מדינה פלסטינית, ניתן ואף צריך לנתק אותם מהתשתיות הישראליות.

Fleddermaus

New member
כן. ../images/Emo119.gif

מדינה צריכה לדאוג לאזרחיה. לעמות זאת, ישראל תוכל למכור מים וחשמל לפלסטין, במסגרת עסקה בינלאומית הוגנת. אם ישראל תהיה צינור החיים של הפלסטינים אחרי הקמת המדינה, פלסטין לעולם לא תעמוד על הרגליים.

למעלה