דודידו חזר ומכה שנית ../images/Emo47.gif
כותב כאן שוב. נכנסתי גם אני לקישור שלך והתעלפתי מהאורך.. מודה שלא היתה לי סבלנות לקרוא ממש הכל אבל בגדול בוודאי שאהבתי את הרעיון גם אני חייה בתחושה שיש המון מה לשפר בתחום המדובר, השאלה אם זה רציני.. מה דעתך? אני טיפוס נורא לא פעיל פוליטי וכאלה אבל מבינה שלציבור יש כוח אבל משום מה זה לא עובד בארץ, במקומות אחרים בעולם לפי מה שאני שומעת זה עובד, יש לאנשים כוח! כאן אנחנו כל הזמן מקבלים הנחתות ואוכלים את זה מעלים מחירים? מעלים ומיסים ועמלות ומה לא...שכר הדירה צמוד לדולר וכך עוד המון דברים והמשכורות קופאות או יורדות ואנחנו אוכלים את זה וזה מבעס מאוד! כדאי להירשם?? התעצלתי
אותי למשל מרגיז משהוא מאוד מאוד מאוד ואני מתכוונת למה שקורה במשק המים בישראל, כן המים, מאוד בסיסי מאוד פשוט.. לכאורה! איך יתכן ובמדינה שלנו שעלק נאורה ומתקדמת ובלה בלה ושולחת אנשים לעמק הסיליקון ולבנות כבישים בניגריה, שאצלנו כך נתנו ונותנים למשק המים להתדרדר, מזהמים את הים וכל מקור מים שיש וזה בסדר, העולם שותק! בעיני זו עבירה פלילית מדרגה ראשונה ובארץ זה עובר חלק... גופים ומפעלים מזרימים שפכים ורעלים לים ולא תולים אותם! למה הירקון צריך להיות כזו ביצת מוות מסריחה? למה? למה זה לא חשוב למדינה או לרשויות לפחות היה לשמר את הנהר הזה כמקום נקי? מקום שאפשר ללכת לפארק הירקון ולהתרחץ שם??? למה נחל איילון זה ביוב? ועוד ועוד פעם כתבתי מכתב לעיריית ת"א בנושא, כמובן שקיבלתי איזו תשובה סותמת פיות כזו... למה ציפיתי? סחטיייין עליי נסחפתי קצת לא?? שבת שלום.
* סליחה שאני דוחפת את האף שלי כהרגלי, לגבי מה שכתבת על יאיר הוא בהחלט מישהוא שקרה לו משהוא טוב השנה, הלואי על כולם ושישאר כך לנצח אמן!