סוף סוף הגיע לארץ

יאיר5

New member
אם הם באמת יעשו מה שהם אומרים...

ויתמכו באזרחים ויתרמו זה באמת יכול לעבוד. אני יודע שאם הייתה בישראל אפשרות לקנות מוצרים מחברה שדואגת ועוזרת לציבור הייתי קונה רק ממנה ואני בטוח שעוד הרבה. עכשיו צריך זמן לראות אם הם באמת עוזרים ותורמים או שזה סתם חרטה הזמן ישפוט.... אני חושב שבדרך כזאת יש באמת יכולת להשפיע אם הם עוזרים למשל למטרה מסויות ואנשים מזדהים עם זה וקונים תמוצרים שלהם המון אנשים קונים העיתונות תעסוק בזה הפולטקאים יראו במה העם תומך וישר ירוצו לכיוון כי זה יהיה האנטרס שלהם שיתמכו גם בהם בקיצור רעיון טוב. יאיר

doodidoo

New member
נרשמת?

חשוב שמכורים רבים ירשמו לעמותה הזו (חינם) כי העיקרון של חופש הדיעה מנחה אותם ונוכל להשפיע על המדיניות בנושא הסמים בארץ. קח חלק.

tiger

New member
מי יודע???

מאחר ונידמה לי שמאחורי כל הסיפור הזה עומד איזה פירסומאי ומישרד הפירסום שלו...ניתן לחשוד שיש יותר מסתם דאגה כנה לשלום הציבור ורווחתו אבל:כמו שאנחנו מישתדלים ליקנות מוצרים שמופיע עליהם הלוגו שמודיע שהמוצר הנ"ל לא פוגע באוזון או לא נוסה על בעלי חיים אין לי ספק שגם ללוגו הזה ניתיחס...על הנייר זה נישמע טוב. בכלל אם זה טוב לזהבה בן זה טוב גם בישבילי t

יאיר5

New member
לא לא נרשמתי זאת פעם ראשונה שאני

שומע על דבר כזה. אבל אני ירשם איפה ההרשמה בכתבה שהבאת?

doodidoo

New member
תשובה

לחץ כאן ואני חייב לציין שלמרות שאני לא מכיר אותך אישית נראה לי שקרה לך משהוא טוב. אתה משדר נעימות, שלווה, נכונות ופתיחות. יכול כמובן להיות שלא קרה לך כלום וזה סתם בראש שלי.

קשכפית

New member
דודידו חזר ומכה שנית ../images/Emo47.gif

כותב כאן שוב. נכנסתי גם אני לקישור שלך והתעלפתי מהאורך.. מודה שלא היתה לי סבלנות לקרוא ממש הכל אבל בגדול בוודאי שאהבתי את הרעיון גם אני חייה בתחושה שיש המון מה לשפר בתחום המדובר, השאלה אם זה רציני.. מה דעתך? אני טיפוס נורא לא פעיל פוליטי וכאלה אבל מבינה שלציבור יש כוח אבל משום מה זה לא עובד בארץ, במקומות אחרים בעולם לפי מה שאני שומעת זה עובד, יש לאנשים כוח! כאן אנחנו כל הזמן מקבלים הנחתות ואוכלים את זה מעלים מחירים? מעלים ומיסים ועמלות ומה לא...שכר הדירה צמוד לדולר וכך עוד המון דברים והמשכורות קופאות או יורדות ואנחנו אוכלים את זה וזה מבעס מאוד! כדאי להירשם?? התעצלתי
אותי למשל מרגיז משהוא מאוד מאוד מאוד ואני מתכוונת למה שקורה במשק המים בישראל, כן המים, מאוד בסיסי מאוד פשוט.. לכאורה! איך יתכן ובמדינה שלנו שעלק נאורה ומתקדמת ובלה בלה ושולחת אנשים לעמק הסיליקון ולבנות כבישים בניגריה, שאצלנו כך נתנו ונותנים למשק המים להתדרדר, מזהמים את הים וכל מקור מים שיש וזה בסדר, העולם שותק! בעיני זו עבירה פלילית מדרגה ראשונה ובארץ זה עובר חלק... גופים ומפעלים מזרימים שפכים ורעלים לים ולא תולים אותם! למה הירקון צריך להיות כזו ביצת מוות מסריחה? למה? למה זה לא חשוב למדינה או לרשויות לפחות היה לשמר את הנהר הזה כמקום נקי? מקום שאפשר ללכת לפארק הירקון ולהתרחץ שם??? למה נחל איילון זה ביוב? ועוד ועוד פעם כתבתי מכתב לעיריית ת"א בנושא, כמובן שקיבלתי איזו תשובה סותמת פיות כזו... למה ציפיתי? סחטיייין עליי נסחפתי קצת לא?? שבת שלום.
* סליחה שאני דוחפת את האף שלי כהרגלי, לגבי מה שכתבת על יאיר הוא בהחלט מישהוא שקרה לו משהוא טוב השנה, הלואי על כולם ושישאר כך לנצח אמן!

יאיר5

New member
תודה קשכה../images/Emo24.gif

ובלי סליחות ובלי עניינים מאז שהכרתי אותך לא שמתי לב פעם אחת "שדחפת תאף" כמו שאת כותבת
..... רק טוב תמיד. יאיר

doodidoo

New member
סיבה להצטרף

ביום שישי הם מארגנים בשיתוף אם אנונימוס הפגנה נגד פיתום אווזים. הם (זאת אומרת אנחנו, יאיר , אני ועוד כמה אלפים) יוזמים חקיקה בנושא (יאיר תכין את הטוקסידו אנחנו עולים לכנסת). למלא טופס הצטרפות הרבה יותר קל מאשר לכתוב את ההודעה שכתבת אז קדימה אחותי. בואי נעשה שינוי. לא חייבים להיות אקטיבים מספיק להצביע את דעתך בנושא מסויים ואז פועלים על פי רוב.

tiger

New member
הפגנה?איפה?אני רוצה להגיע

ואם אפשר גם לעזור על הדרך ולפרסם כאן את המקום הזמן...

doodidoo

New member
גם נפגין וגם תקבל את הדיסק..

העצרת תתקיים בשניים באוקטובר (2.10) שזהו יום הזדהות עם בעלי חיים במשקים. המיקום הוא רחבת מוזיאון תל-אביב, והארוע מופק ע"י עמותת "אנונימוס" - עמותה לזכויות בעלי חיים. העצרת תתחיל בשעה 18:00 ותכלול אמנים והופעות וכמו כן אנשים שינשאו דברים בנושא בעלי חיים ופיטום אווזים בפרט. ההתנגדות הציבורית לפיטום אווזים חשובה מאוד במיוחד כעת, כאשר הנושא נמצא בדיונים בבג"צ ופסק הדין עוד לא ניתן. אתם מוזמנים להגיע ולהזמין כמה שיותר אנשים. הכניסה חינם.

מאו יין

New member
אגב...

את ה
ה המקסימה שלי אספתי מאנונימוס...שחיפשו לה בית חם...!!
לאנונימוס על 4 שנות ידידות נפלאות עם הידידה הכי טובה שיש לאדם!!!!!!!!!!

יאיר5

New member
וואלה אחי הטוקסידו בכביסה.....

אני בטוח שקשכה תחתום היא אוהבת לתרום לדברים מועילים לחברה ובמיוחד לבעלי חיים. אם כל אחד היה קצת יותר אכפתי ומסתכל קצת יותר רחוק מהמטר מרובע שלו העולם באמת היה נראה אחרת היום....... יאיר

יאיר5

New member
תודה דווידו נרשמתי הצטרפתי נשאר...

רק לקוות שיום אחד אולי באמת נוכל לשנות משהו..... אני גם חושב שקרה לי משהו טוב קיבלתי קצת יותר שלווה ממה שהיה לי. תרגיש טוב אחי וחג שמח לך ולכולם. יאיר

קשכפית

New member
גם אני בנרשמים ../images/Emo127.gif

סחטיין דודידו שהבאת לנו את הקישור והרעיון הזה נרשמתי עכשיו והצבעתי בכל מיני תחומים התחום שבו היה לי הכי הרבה מה לסמן שאני מסכימה איתו היה בקשר לאיכות הסביבה. בוקר טוב ישראל * קוראת לכולם כאן להמשיך ולהצטרף לחזון

מאו יין

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif גם אני נירשמתי

ותודה דודידו....גם הפצתי את זה בכל הצינורות הידועים לי ...!!! אני רק מקווה שתאורית קונספירצית הפירסום של טייגר אינה נכונה..הוא הצליח להבהיל אותי קצת...
מאו.

doodidoo

New member
התפקיד של טיגר מעת לעת

זה לפנות מוקשים. או לגלות אותם. וגם אם חלילה יש כאן אינטרס. עדיין תנובה תפריש מזון וכסף לנזקקים על מנת לשלב את הלוגו של העמותה?. עדיין אלפי אנשים ירגישו שהם כבר לא עדר ושיש להם סוף סום כח נגד האצולה הכלכלית במדינה הדפוקה הזו. לעיתים מה שמתחיל בקונספירציה נגמר במהפכה. בקיצור. תצביעו. תשפיעו. ותישנו צהריים כשאפשר!

למעלה