סוף סוף - דו"ח על פראג

סוף סוף - דו"ח על פראג

(רציתי לקרוא קצת מה הלך כאן, לפני שאני כותבת, ויצא שכבר הגבתי די הרבה...) אז ככה: היום הראשון התבזבז על הטיסה, ביום השני למדנו חומר חדש לעבודה (הנסיעה היתה מטעם העבודה, כפרס על שנת 2003 המצויינת), ובימים השלישי והרביעי טיילנו בעיר. ביום השלישי היינו בגבעת הארמון וברביעי - ברובע היהודי ובתיאטרון השחור. בתאטרון השחור גם עשינו סדנת משחק והופענו בעצמנו! אגב הופעות - בלילה השני ראינו הופעה של לטרנה מגיקה, שהיתה חגיגה לעיניים. הכל היה נהדר ביותר - עשו לנו גוד טיים רציני, והכל דפק כמו שעון (אסטרונומי). החלק שהכי נהניתי בו - לעלות עם חברה למגדל השעון בכיכר העיר הישנה ולראות את הגגות של פראג מלמעלה - מקסים ומדהים, גם בפעם השניה שלי בעיר היפה הזאת. לצערי הרב, מכיוון שכל הזמן דאגו לנו לתעסוקה, לא נשאר לי זמן ללכת למוזאון מוחה (רון, ראיתי את ההמלצה שלך רק היום, אבל אני מאוד אוהבת את הציורים שלו ואר נובו בכלל), אבל צריך להשאיר משהו גם לפעם הבאה... ומה הבאתי? ליותם - צעצועי עץ (שאני אצבע לו אותם, ולכן אני תיכף הולכת לפורום אומנות שימושית, לשאול על צבעי עץ שמותרים לילדים). לאבא של יותם - חולצה עם ציור של גגות העיר. כל מיני קשקושים לכל מי ששמר על יותם (מבצע סבתא במלוא מובן המילה...) לעצמי - את שני הדברים שחלמתי עליהם מאז הפעם הקודמת שהייתי בפראג - מטריושקה ומריונטה. כמובן שהאוספים לא נחלו אכזבה - דוגמיות ושלט נל"ל מבית המלון (כולל מלחי אמבט מים המלח!), כרטיסי ביקור (גם לחברים כאן), גלויות חינמיות ואפילו גלויה לאוסף הגלויות, שעליה החתמתי את חברותי לצוות ולאיזור (כל אחת שרבטה כמה מילים) ושאני מקווה שתגיע עוד כמה ימים בדואר. תמונות בקרוב.
 
ומילה על מזג האוויר -

היום עברתי 40 מעלות: בפראג היה אתמול בין 2- בבוקר ל- 11- בלילה (כשנסענו לשדה התעופה) ובארץ - 30 מעלות! מה קרה? שכחתם שזה פברואר? אבל חוץ מזה - אין מה להתלונן: כל זמן שהסתובבנו ברחובות - היה מזג אוויר נעים (קר, בטח שקר, אבל נסבל), ורק בלילה האחרון, כשהלכנו למסעדה (מצויינת) - ירד שלג, שנערם על המדרכות והכביש, והיה מאוד ציורי (בשביל ילידת מישור החוף שכמוני).
 

ronmerav

New member
ברוכה השבה

מארצות הקור... אני בטוח שנהנית, כי לא יכול להיות אחרת בפראג. ולא נורא שלא היית במוזיאון מוחה. ידעתי שלא תספיקי, ולכן קניתי לעצמי ספר שלו בסטימצקי.
 

תמיר1991

New member
מזל שחזרת!

העיקר שנהנית. תקראי את הדיונים, הרבה מים זרמו פה מאז שעזבת. תמיר.
 

python 4

New member
יו... *מקנא*

גם אני רוצה לנסוע לפראג...
 

avitalit

New member
ברוכה השבה !!!../images/Emo24.gif

אם אני לא טועה אז מטריושקה זאת הבובהבתוךבובהבתוךבובהבתוךבובה ...נכון? לילה טוב איציק
 

Mercyful God

New member
ברוכה השבה ...

טוב לדעת שנהנית ... תגידי, בין הגלויות החינמיות יש לך אולי גם כפולים? :)
 

בּני

New member
אך, למה לא הבאת לנו קצת קור...

תמיד כיף לשמוע סיפורים על חו"ל שמח שנהנת.
 
למעלה