סוף סוף גם לי יש.............

סוף סוף גם לי יש.............

כבר הרבה זמן שאני מסתובבת עם הרגשה כזאת של........ מה אני שווה בכלל?? מי אני? מה אני? מי מה מו???????? וככה, שקועה במחשבות על עצמי , חשבתי על האנושות כולה מה היא שווה ללא חתימה?? האופנה פה תפסה כמו אש בשדה קוצים בזה אחר זה הופיעו חברי הפורום עם חתימות שונות ומשונות אבל ...עם חתימות ורק אני כזאת חסרת יחוד כזאת לא נחשבת בלי חתימה אז בהופעת בכורה קבלו נא את חתימתי * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * אוהבת דברים גדולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה אחלה יום לכולם

יווווווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif

אני לא מאמינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שעתיים אני יושבת כאן מציירת ציורים אומנותיים בוחרת את חתימת חיי את טביעת אצבעותי וזה מה שיצא??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
חחחחחח קלאודיה..../images/Emo6.gif

יצאה לך חתימה יחודית חחחחחחח [URL='http://'] הצלחת [/URL]

רבאק, מה זה ? התאומים ???

רק אחת כמוך מסוגלת לנסות להקים אותם שוב.... בוקר טוב יקירתי.

זה היה אמור להיות התאומים הפרטיים

שלי..........חחחחחחחחחחחחחחח ואם היית רואה איזה "מגדלים" הצלחתי "להקים"
אז.... אז........ אז............. אז היית מקנא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי, דרלינג יש איזה תוכנית לחופש?? איזה שדה תירס?משהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או שאולי בא לכם לבוא לאכול צ´יפסים בנתניה?? (אבל אצלי זה בלי קוביות) רגע, רגע, אופו ליהי ליהי
שומעת?? הבטחת לנו יום כיף בבריכה (קצת לגוון, נמאס מהבריכה שלנו) טוב, אין ברירה למרות הגרון הכואס למרות הכאב באוזן ימין למרות הכאבים בכל הגוף.....(איייייי....אחחחחחח.....אווווייייי) צריכים לעבוד אז ביי בינתיים לכולם

קסומה

New member
זהו?????

באת, חתמת, והלכת???????????
בקשר לחתימה, את מסוגלת ליותר.......חחחחח

פנטום..............אתה גדוללללללל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל דווקא ניסיתי את התאומים היותר מלאים שלי ו........תחזיר מיד את הלשון לפה!!! (לא כדאי לך להתקל בי בעשור הנוכחי......חחחחחחחחחחחחחח רק לי יש את הזכות לצחוק על השטוחים שלי.....חחחחחחחחח) חכה חכה תראה אותי אחרי הניתוח........ לא תזהה אותי..... אותם..... אותנו.............חחחחחחחחחחח *קלאודיה-יש חיה כזאת

אוהב אותך כמו שאת...

אבל עם את עושה ניתוח, אל תשכחי בסופו לשנות את הניק שלך ל-"קלאודיה עם תוספות"...

למעלה