סוף סוף בית

AlanisJunkie

New member

אני מפרסם את חוברת האקורדים של JLP השייכת לרותם... גם לי יש עתיד

AlanisJunkie

New member
אני קולט פה טעות שלי../images/Emo70.gif

חחח...
זאת מלכוש! אבל גם להדס מגיעה סיומת "אוש" לפעמים..

AlanisJunkie

New member

תמונה כמעט קבוצתית, ללא נופרי וחברותיה...
אבל עדיין יפהפה!

מלכוש

New member
וואו, אם אני לא טועה,

יש כזאת תמונה בול מלפני 2 מפגשים (לא הייתי, אבל אני זוכרת את התמונה) אם אני אמצא אותה אני אשים =]

AlanisJunkie

New member
רוית נאמנה לפוזות שלה בתמונות. :)

זו אחת התמונות מלפני שני מפגשים שמזכירה את הנוכחית.

Rוית

New member
../images/Emo9.gif

מה לעשות, פוזת-ריכוז-בנגינה שלי! ריספקט!!
יוסי זה אתה זה שתופס את התמונות האלו, לא אני אשמה!!

AlanisJunkie

New member
#34 ואחרונה

השלל! אבל כמו שהן דיווחו, הן עוד הרוויחו 70 אגורות!
לסיכום, היה כייף מאוד! אני נהניתי, ואם הנוסחה למפגש פורום מצליח היא לארגן אותו במהירות - אז תמיד נעשה את זה כך. :) אוהב את כולכם! היה לי אחלה יום, בדיוק בשביל ימים כאלה צריך לחתום חופש בצבא! :) נשיקות וחיבוקים לכולם...

מלכוש

New member
אההההההה

איזה יופי התמונות! יוסי תודה רבה שהעלית את כולן!~ שוב, היה ממש כיף =] כ"כ כיף לדבר על אלאניס בהתלהבות עם עוד מישהו שאוהב אותה =]

j u n k

New member
יוסק'ה

נשמההההההההההההה
(נמנעת מהמלה כפרה לפני שרוית תעוט עליי בכל גופה עתיר השרירים-אז כן הצבא קצת שורט את השכל- סו פאקינג וואט?!) איזה השקעה- נו אז נכון שאנחנו תמיד מתלוננים על המצלמה ונכוווווווון שכשאנחנו רואים אותך מוציא אותה מהתיק בא לנו להרוג אותך ונככווווווון שזה האויב הגדול של הפורום ונכווווווווון שטל פרידמן מארץ נהדרת הוא תותח על, אנחנו עדיין אוהבים אותך, וובקשר לתמונות שפרסמת פה שבהם גם אני כן אנוכי מופיעה...על זה עוד נדסקס
לאב יו גורג'ס

Rוית

New member
כפרההה עליך! ../images/Emo8.gif

רק עכשיו הגעתי למחשב אחרי יומיים מטורפים וראיתי את השירשור הזה וישר חייכתי! היה ממש כיף! יוסי אמר בצחוק ונכון - אם מפגשים של להכין אותם יום לפני יוצאים ככה, אני בעד
נגני הפורום- אנשי הגיטרות והחליל צד, אתם מוכשרים
תאמינו לי, אנחנו יכולים לעשות להקת אלאניס מעולה!!
הפרצופים החדשים שראיתי - היה כיף לראות! והישנים - שמחתי לראות פרצופים מוכרים ואהובים! (אה ונופרי.. אם את רוצה שאני אעטה עליך בגופי עתיר השרירים תבקשי, אבל אל תמציאי שיש לי שרירים!
) ממש נהנתי והיה לי חבל שהייתי צריכה לרוץ לרכבת.. והיי, שמרו את ה70 אגורות, אנחנו צריכים להתחיל לאסוף כסף על הגג של עזריאלי בכל מפגש ויום יבוא ונקנה עציץ לפורום! או משהו כזה..
בכל מקרה, היה כיף אנשים, נהנתי מאוד! ושוב אצטט את יוסי ואומר שהיה שווה לקחת יום חופש מהצבא.. או לא להיכנס למטבח במקום..
אה ושלומית - אל תתבאסי, יהיו עוד מפגשים, אני בטוחה בכך!

Crazy Figgy

New member
אחלה תמונות, אחלה מפגש-

ואחלה אנשים. רק רציתי להגיד שוב שנורא נהניתי ואני בטוחה שאני מדברת גם בשם הדס שנבצר ממנה כרגע להגיע למחשב
. מקווה שניפגש שוב.

למעלה