סוף סוף- בוסתן ספרדי!

בנגלה

New member
סוף סוף- בוסתן ספרדי!

שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי בפורום וחשבתי שחוויה כמו בוסתן ספרדי מחייבת כניסה לפורום! יום רביעי הלכתי עם אחי וסבתא שלי למחזה בוסתן ספרדי! נהנתי מכל רגע ומעולם לא הייתי גאה יותר להיות ספרדי! אפילו שהמחזה שונה ולא נשאר כמו שהיה בהתחלה (הותאם כנראה יותר לזמן הזה ותורגם לעברית) אין ספק שהצליחו לשמור על האופי והייחוד של התקופה! בנוסף לאלתורים והמשחק המדהים של יעקב כהן, שלא נותן מנוחה מצחוק, שולבו המון ביטויים ומילים בספניולית שאפילו אני ואחי הזדהנו איתם, צחקנו והתרגשנו! אני משער לעצמי שכל המילים שאכתוב לא יצליחו לתאר את ההתלהבות שלי מההצגה כמו החיוך ששרר על פני כמעט לאורך כל הערב! שמח לראות אתכם שוב ומקווה שאני אוכל בקרוב להקים מחדש אתר טוב שיתרום לאהבי התרבות והשפה! אנג'ליקה- לא שכחתי אותך ואני נורא מצטער על כל הדחיות שלי!

בנגלה קרידו שמחה בשמחתך גם אני

הייתי רוצה ללכת להצגה הזו היכם היא מוצגת? שבת שלום לך ולבני משפחתך ולכל חברי אחינו בפורום הזה. אברסו גרנדה אי קאיינטה דאלמה אי קורסון לבניקה

בנגלה

New member
תודה רבה..!

היא מוצגת בהבימה.. לפחות שם אני הייתי, לא ידוע לי על מקום אחר.. מאוד מומלץ!

אסטרלו

New member
בנגלה ! איז'ו קרידו

הגעגענו אליך. אני שמחה לדעת שאהבתך לשפה לא פגה ואפילו מתעצמת.
לא ראיתי את הגרסה הנוכחית ל"בוסתן ספרדי" אולי מהפחד שיקלקלו לי את הטעם של המקור? את המקורית ראיתי מספר פעמים. תבוא לבקר מדי פעם

בנגלה

New member
אני לא חושב שיקלקל..

שתי הצגות שונות.. סבתא שלי ראתה את ההצגה המקורית ואיתנו את ההצגה הנוכחית ונהנתה מאוד!

רותי ב.

New member
בנגלה, באמת שהתגעגעתי ../images/Emo23.gif

מה שלומך?? ומה קרה עם האתר שלך? לא מזמן היה פה בחור צעיר, ורציתי לתת לו את הקישור, וביקרתי שם, והדף לא עלה. הצטערתי אז נורא, אבל שמחתי שאתה רוצה לשפץ ולהעלות אתר דומה מחדש. תדווח פה ותעדכן אותנו ובלי קשר תכנס מפעם לפעם. לגבי הבוסתן ספרדי גם אני מחכה כבר ללכת להצגה... ותודה על מה שסיפרת פה.

בנגלה

New member
האתר נסגר עוד ממזמן..

לא מרצוני.. בעיה באתר שאירח אותי..
בעיקר התאכזבתי שאבד העמוד של השירים שלטעמי היה שימושי מאוד! אשתדל לבוא לבקר פה יותר!

Sarika

New member
בנגליקו ../images/Emo24.gifשמחה לראות אותך

עמנו, ראיתי את שתי הגרסאות של "בוסתן ספרדי" ונהנתי מאד, מזדהה עם תחושותיך. בוא לבקרנו לעיתים קרובות יותר.

בנגלה

New member
שמח להיות פה!

נחמד לראות אתכם שוב! אשתדל לבוא לבקר לעתים קרובות יותר!

בנגלה

New member
בכיף! ../images/Emo13.gif

לאלה שלא מכירים- אני בן 17 מחולון. בולגרי וטורקי שנורא מתעניין בשפה ובתרבות של הספרדים. אין הרבה מה להגיד
עכשיו אני בכיתה י"א וקצת קשה ללמוד את השפה יחד עם הביצפר וכל הלחץ. אין הרבה זמן להתעסק בדברים כאלה אבל עדיין מנסה כמה שיותר לקלוט! אחי הגדול (הבמאי) ממשיך להתפתח, אם כי לא עשה עדיין עוד סרטים. הסרט שלו (שמבוסס על משפחה ספרדית) עדיין בגדר סרט פולחן אצלנו במשפוחה. אני זוכר שכמה פספסו אותו ורצו לראות- אולי אני אצליח לשלוח לכם איזה עותק שתראו באחד המפגשים. עוד אח שלי הלך ללמוד ספרדית וסיים לא מזמן קורס למתחילים. אולי זה לא הלאדינו, אבל זה עוזר לו ללמוד גם את הלאדינו. וגם הוא נורא מתעניין השפה והתרבות (הוא זה שהיה איתי בבוסתן ספרדי- פעם שנייה שהוא הלך להצגה הזאת) בבית אצלנו לא מדברים הרבה ספניולית וזה חבל כי הדרך הכי טובה ללמוד זה משמיעה.. לא יודע ממש מה אני עוד יכול להגיד,
נראה לי שמספיק חפרתי בנושא.. אם יש משהו ספציפי שמעניין תשאלו..

angelici

New member
ב נ ג ל ה ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה לראותך פה ששכחתי את שלי מה שלומך קרידו
ואיך אתה מבלה אתה הימים,הלימודים וכו' האמת שמתגעגעת לראותך ללא שום קשר ולא ידעתי שהבוסתן ספרדי עדין מוצג באמת חייבת לעצמי לצפות במחזה הזה

בנגלה

New member
היי!! ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, קשה בלימודים.. הרבה לחץ בכיתה י"א (את בטח יודעת מהבת שלך).. משתדל להנות כמה שיותר בין מבחן למבחן..
באמת מומלץ לראות את בוסתן ספרדי- הייתי בטוח שכולם פה כבר היו, מפתיע אותי לראות שהרבה עוד לא ראו את המחזה העדכני יותר.. ו.. לא הבנתי- מה שכחת?

למעלה