סוף סוף - ארטי

sweet shir

New member
חחחח היה לו אטיטיוד, הוא היה ממש מצחיק. ../images/Emo6.gif

ואני ראיתי ביוטיוב. XD

limors2

Well-known member
../images/Emo51.gif

בדיוק התחלתי את "המשרד", אני אחפש אותו!

נוש14

New member
תודה :)

הוא שחקן ממש מוכשר לדעתי. אני לא מבינה למה ארגוני הנכים נעלבו מאיך שהוא עושה את ארטי, לדעתי הוא עושה אותו בצורה ממש נוגעת ללב... אבל כנראה אי אפשר להבין ואני גם לא אנסה... תיקון קטן, לא מדובר בסרט ברנץ', מדובר בסרט בראץ לפי התרגום מאנגלית שצירפת

riktal

New member
אני חושבת שהם נעלבים בגלל

שלא חסרים שחקנים נכים ואם כבר הולכים על דמות נכה ונותנים להם כבוד מסוים אז היה צריך לקחת שחקן נכה. קווין עושה את הדמות בצורה מושלמת, שלא תביני אותי לא נכון, אבל יש משהו בזה שהם רוצים שהשחקן יבין באמת את הדמות ויהיה במצב שלה. בקשר לתרגום - הבנתי שזה קשור בבובות, אבל לא זכרתי איך מתרגמים את השם לעברית
.

enigma14

New member
הכעס של ארגוני הנכים מזכירים קצת את

הכעס פה שהשחקנים הראשים של בופור לא עשו צבא

shaharory

New member
לי זה לא מזכיר את זה,

כי הכעס על השחקנים של בופור הוא לא סתם. בכל מקרה, בפרק אחד של המשרד ראו מישהו תולה את עצמו בצחוק ואז אירגונים כעסו על זה, זה יותר דומה לדעתי למה שקרה עם הארגוני נכים- האשמות חסרות שחר

yitzko

New member
אני דווקא חושב שארגוני הנכים צודקים...

תחשבי איך השחקנים הנכים מרגישים אחרי שלא קיבלו אותם ובסוף מכולם בוחרים באדם לא נכה?....אין הרבה תפקידים של נכים וסוף סוף שיש תפקיד כזה מביאים את זה לאדם לא נכה,אני מבין אותם

sweet shir

New member
בתכלס לא. כי הם רוצים שוויון זכויות מלא, לא

רוצים שיפלו אותם, ורוצים שיראו אותם ככל האדם ויציגו אותם ככה, אז צריך לבחור את השחקן שהכי התאים ומתחבר לתפקיד. לא משנה אם הוא על כיסא גלגלים או לא. ואם הם אומרים שהם רוצים שיבחרו בשחקן שפחות מתאים לגילום הדמות, כי הוא בכיסא גלגלים, אז זאת בעצם העדפה מתקנת, והם מבדילים את עצמם מהאוכלוסייה. (ביום שישי הייתה לי מתכונת באזרחות, אני חזק בחומר.
) ואני אישית לא מבינה למה הם נפגעו בפרק של הכיסא גלגלים, כי מה שעשו בפרק זה להביא מודעות לבעיה ושירתו את המטרה שלהם... אז אני באמת לא מבינה. ואני מדברת בתור מישהי שמגיל 5 עד 16 היה בכיתה שלה ילד עם שיתוק מוחין על כיסא גלגלים, ול*שנייה אחת* לא התייחסנו אליו כאל מישהו שונה. הוא היה כמו כולנו. קיצר, אני לא מבינה אותם חח

yitzko

New member
חחח טוב אז אם אנחנו נכנסים לאזרחות עכשיו...

אז לפי דעתי העדפה מתקנת היא לא בהכרח דבר רע,הרי אם העדפה מתקנת תעזור לאוכלוסייה כלשהי להיות שווה כמו אוכלוסיות שונות אז זה דבר טוב, לא? ולפי מה שאת אומרת אז אנשים נכים יוכלו להתמודד על תפקידים של אנשים לא נכים הרי אם לא יקבלו מישהו רק בגלל שהוא נכה ולא מסיבה אחרת זה נחשב אפליה

sweet shir

New member
לא, כי נכות משנה את כל הדמות.

זה כבר מדיניות של הבחנה חחח וזה לא כאילו הסדרה מנסה להמנע מללהק דמויות 'שונות', כי הביאו חרשים ואנשים עם תסמונת דאון. אני גם לא חושבת שהעדפה מתקנת זה דבר רע, בכלל לא, אני פשוט חושבת שהאגודה של הנכים באופן ספציפי סותרת את עצמה. :)

riktal

New member
הבעיה עם העדפה מתקנת

שבאיזשהו מקום אתה מפלה אחרים ואז מתחילה הבעיה. זה נכון שאנשים נכים לא יכולים להתמודד על תפקידים של לא נכים, אבל בדיוק בגלל זה הם כועסים - כי עד שכבר יש דמות מובילה בסדרה מצליחה שאמורה להיות נכה - אז לוקחים מישהו שהוא לא נכה. אם להיות קיצונית - אז זה כאילו שיקחו בחור לבן לשחק דמות של בחור שחור ויצבעו את הגוף שלו בשחור בשביל זה (אני יודעת שזה קיצוני לגמרי, אבל זאת רק דוגמא
). ובקשר לבופור - הכעס שם מאוד מוצדק מאותם הסיבות
!!!!

limors2

Well-known member
למה קיצוני לגמרי? עשו את זה ברעם טרופי../images/Emo6.gif

yitzko

New member
על זה בדיוק חשבתי ../images/Emo6.gif...

אבל שם הוא לא צבע את עצמו הוא עשה ניתוח להוספת פיגמנטים אם אני לא טועה חחח

riktal

New member
וואלה - נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לגמרי שכחתי מזה שהם עשו את זה ברעם טרופי
. האמת שחשבתי על מייקל ג'קסון כאשר כתבתי את זה.

אני מניח... שהם גם רוצים להשאיר את האופציות שלהם פתוחות לגבי הדמות

shoham95

New member
../images/Emo45.gif הגיוני

לא נעים להגיד, אבל כשנכה משחק בסדרה- גם אם זה דמות של נכה- זה די מגביל את היוצרים. לכו תדעו מה יהיה...

נוש14

New member
ד"א

גלי ליהקו כשחקן אורח שחקן נכה באמת. בפרק 18 כשפין לקח את רייצ'ל לפגוש ידיד משותק שלו - השחקן שמשחק אותו באמת משותק גם בחיים. אמנם זה היה רק לתפקיד אורח אבל עדיין

למעלה