סוף סוף - ארטי

riktal

New member
סוף סוף - ארטי

סורי שלקח לי קצת זמן. האמת היא שהקובץ שלו ישב על המחשב שלי כמה ימים, פשוט לא היה לי זמן לסיים אותו
. טוב די - בלי תירוצים - קבלו אותו:
שם מלא: Kevin Michael McHale תאריך לידה: 14/6/1988 (מה שהופך אותו לכמעט בן 22). הגובה שלו (למי שזה משנה לו) הוא 1.73 (די נמוך...
). בעל עיניים כחולות ושיער חום. מקום לידה: פלנו (Plano), טקסס (עוד טקסס בוי
). מקום מגורים עכשווי – לוס אנג'לס (כמו כולם). הקריירה שלו החלה לאחר שהופיע בפרסומות בדלאס. לפני שהפך לשחקן, היה קווין חבר בלהקת בנים בשם NTL (ראשי תיבות של: NOT LIKE THEM=לא כמוהם). מדובר בלהקת B&R שהתגלתה על ידי כריס סטוקס (CHRIS STOKES). בתאריך 13/3/2007 הם הוציאו את הסינגל הראשון שלהם: "'THAT GIRL. הלהקה גם השתתפה כאורחת בברנץ':הסרט (THE MOVIE:BRATZ). בתאריך 30/4/09 הודיע חבר הלהקה – טרויס גרלמד (TRAVIS GARLAND) שהלהקה מתפרקת. הקריירה שלו כוללת השתתפות בשנת 2007 בארבעה פרקים בסדרה המשרד כשליח פיצה. בשנת 2008 הוא שיחק בשלושה פרקים של הסדרה דם אמיתי כניל ג'ונס, עוזר חוקר מקרי מוות. הוא גם השתתף בשלושה פרקים של סדרת הלהיט של ניקולודיאון "זואי 101" כדולי. למרות שהדמות של ארטי ב-GLEE יושבת בכיסא גלגלים, קוין אינו בכיסא גלגלים. בראיון הוא סיפר כמה קשה לו לא להזיז את הרגליים עם המוזיקה כשהוא על הסט. ארגוני נכים למיניהם פנו נגד הסדרה וטענו שאם כבר, היה צריך להשתמש בשחקן נכה בכיסא גלגלים לדמות של ארטי. בראיון אמר קווים שלמרות שהוא מבין מאיפה הם באים, לא מדובר בעניין שחור או לבן. לא מדובר בכיסא הגלגלים, הוא הוסיף, אלא באדם שיושב בו ולכן זה לא חשוב אם הוא נכה באמת או לא. אחד המפיקים גם הוסיף שהם בחנו אנשים רבים – שחורים, לבנים, היספנים, וגם שחקנים בכיסאות גלגלים – ופשוט היה להם מאוד קשה למצוא מישהו שגם יושב בכיסא גלגלים, גם שר, גם משחק טוב וגם בעל כריזמה מתאימה לטלויזיה ולקווין היה את הכל (חוץ מהעובדה שהוא לא יושב בכיסא גלגלים). לאחר שידור הפרק שבו כולם רוקדים בכיסאות גלגלים, קמו אותם ארגוני נכים למיניהם ואמרו שזה גורם להם להראות בצורה מגוחכת ושצוחקים עליהם. כשנשאר בראיון אמר קווין שהוא מבין את מה שהם אומרים, אבל זאת ממש לא היתה הכוונה שלהם ושהוא מתנצל בשם הסדרה וארטי אם זה מה שיצא. וידאו שבו הוא על האודישן לתפקיד של ארטי: http://www.youtube.com/watch?v=iujxlZGEHac אתר מעריצים לקווין שלפני GLEE: http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=4911767933 אתר מעריצים לקווין של GLEE: http://kevinmchaleonline.com/blue_sky/ טוויטר: http://twitter.com/DRUIDDUDE

riktal

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif

riktal

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

riktal

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

riktal

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif

riktal

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

riktal

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

riktal

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif

riktal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif

riktal

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

האייקון למעלה הוא לכבוד אבודים שהסתיימה שלשום

riktal

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

riktal

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

riktal

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif../images/Emo228.gif

sweet shir

New member
הוא שיחק את השליח פיצה במשרד?!

אדירררר חחחחחחחחח והתפקיד שלו בטרו בלאד חחחח הוא היה פאנג באנגר!! מצחיק. XD בחיים לא הייתי מזהה אותו, והוא גם לא היה מוכר לי.
תודה D:

shaharory

New member
ברגע שקראתי את זה

(לפני 45 דקות בערך) לקחתי את הדיוידי שלי של המשרד ורצתי לסלון לראות את זה, הוא כזה ערס שם חחחח

למעלה