סוף סוף אפשר לכתוב.

שפן7

New member
סוף סוף אפשר לכתוב.

אהלן חברים:).
אני מנסה להיות כמה שיותר אלמוני בפרום הזה כדי שתאמת אפחד לא יכיר אותי .

אני יכול להגיד שעברתי תהליך בשנה וכמה חודשיים האחרונים.
בתהליך הזה יצאתי עם מלא בנות .
אני יודע שבנות אוהבות אותי ואוהבות את איך שאני נראה ומדבר.
אבל תמיד שיצאתי איתן הרגשתי שייש חוקים שעם אני לא יעשה אותם לא יצליח לי.
ובוא נגיד שנכשלתי הרבה בעקבות המשחבה הזאת.
יש לי ידידות שאומרות לי שבחורה תאוהב אותי כמו שאני.
הטעות או לא טעות היא שיצאתי עם יותר מידי בנות ואני לא מגזים ואין לי כוח .
אין לי כוח ואפילו חזרתי לאפחד מלהתחיל איתן .
הבנתי שאני מתעסק בשטיות אחרי שעשיתי משהו אינטימי עם בחורה ופשוט הרגשתי לא מסופק.
כאלו מזה ?! בשביל מה!? עם אין אהבה מה זה שווה ?. כלום.
אני מת למצוא את האחת ולא להתפשר על החיצוניות שלה והאופי שלה.
ושהיא תאזור לי להיפתח עלייה ושתחזק אותי.
אני בטוח שכולם פה רוצים את זה ותאמת איפה שהו אני מאמין שגם נמצא.
אני אוהב לכתוב בגלל זה אני ככה שופך.
ותוך כדי זה אני מבין שאת כל השיפור העצמי שלי אני עושה את זה רק בשבילי.
אני רוצה להמליץ על כמה דברים שמאוד אזרו לי .
1. עם יש לך בעיה של ביטחון אני בטוח שאתה שמעת על משהו אז אני ממליץ לך לבדוק אותו בצורה יותר רצינית
2. ספר של אלון גל 100 שיעורים על החיים.
זה מאוד אזר לי להיות מישהו .
אני רק צריך מישהי שאני יוכל להפוך אותה למלכה .
ועוד משהו אמיתי.
לא מזמן דיברתי עם מישהי דטייה סתם דיברתי .
אבל איפשהו הרגשתי משהו אמיתי טהור ! .
אןי לי איך להסביר את זה אבל יש משהו בדטיות שהוא אמיתי.
חילוניות תבדקו את זה .למה?
כי עם היא גרמה לי להרגיש ככה אז כנראה הבעיה הצלחן .
אני אומר את זה בשבילכן החיים הרבה יותר גדולים וחשובים יותר ממה שאתן חושבות
( אני לא דתי )

קראתי את מה שכתבת,

אני מכבדת את התובנות, המסקנות האישיות, הכנות והרצון לשתף, אבל בחייאת רבאק- בגלל שהיא דתיה "זה משהו טהור"?
זה שהיא מעמידה בפניך מגבלות, זה הופך אותה ל"יותר" מחילונית? תחשוב שוב (ואל תתן לי בבקשה להרחיב את הנושא ולהשעין טיעונים על דתיות/חילוניות, כי זה הכל בולשיט),
היא גרמה לך להרגיש כך כי כך בחרת לראות את הדברים.
אם אתה רוצה מישהי לחיים, תלמד להבין שאם יצאת עם כל כך הרבה בנות, סימן שהקריטריונים שלך לבחירת נשים - מאוד שטחיים. כולל הידידות.
(להמשך למישהי זה לא שטחי אבל להשאר עם אחת כזו בגלל המשיכה, זה שטחי).

רואה 6 6

New member
אין שום טוהר שם שלא קיים פה.

פשוט פגשת בחורה קצת פחות מנוסה,יותר אמיתית ופחות מערימה מכשולים.
זה לגבייה.
לגבי הבעיה שלך,הסיבה למה אתה לא מצליח להגיע לעומק וקירבה עם בנות תלויה בעיקר בך ולא בהן. זה לא אומר שכולן יכולות ומתאימות לך אבל זה אומר שכדי להגיע למי שכן מתאימה אתה צריך קצת לוותר על הפאסון וה "אמור את הדבר הנכון" וליהיות קצת יותר אותנטי וכן ,משהו כמו הבחורה "הטהורה" שפגשת.

שים לב שהוא תולה את הטוהר שלה לעצם העובדה

שהיא דתיה. שמי שמשתפשף קצת יותר עם החיים מבין שזה בולשיט. זה שיש לה מלבושים מתאימים לאיסורים אומר שהיא באמת מוסרית?! נו, באמת.
אני גם לא בטוחה שהיא יותר אמיתית ופחות מערימה מכשולים, כי היא פשוט יכלה לשחק מולו מאוד מחושב בזה שהיא תלתה לכאורה את כל המחסומים שלה בדת,
והרי מה הוא יכול לעשות "נגד הדת", היא אומרת : "זו הדת, זו לא אני".
אם היא היה שם כזה "טוהר", היא לא היתה מגיעה איתו למצבי שיחה כאלה, שהוא צריך ללמד "חילוניות".
הוא פשוט פגש נשים מעצבנות ואחת ילדותית.

רואה 6 6

New member
ההסבר "דתיה" שלו רק משקף את שאר ההתנהלות

שקשורה באיזו תלות בחיצוני,בנראות ולא במהות אישית פנימית.
היתה לו חויה חיובית עם בחורה מאוד שונה בהתנהגותה כנראה ואולי יותר פשוטה ואוטנתית.
אלו מרכיבים שדי חסרים בנוף הרומנטי החילוני.
אמרתי בתגובתי שמידות כאלה יש ויש גם בקרב הבחורות שהוא פוגש,רק צריך גם לוותר על ה"אמור את הדבר הנכון" במקביל וכן לשאוף ליהיות כן ואוטנתי.
בעצם אמרנו אותו דבר,רק שאני על לשון החיוב ואת על השלילה.

בוביגירל,בני אדם הם בני אדם.אפשר לדבר בכנות ותום על נושאים כאלה עם כל אחד אם מתנתקים ממה שחיצוני.הבחורה הזו לא צריכה ליהיות "פחות טהורה" כדי לקלוט אותו.
זה בכלל לא קשור.

לא על זה דיברתי...

אפשר ורצוי לדבר אבל שים לב שהוא שם את החילוניות באספקט הרומנטי למול מישהי דתיה שלכאורה דיבר "בתמימות",
הרי מה היא יכולה לחדש לו שהוא לא ראה, כשהוא אומר שהיה עם הרבה בנות? כלום, תאכלס. "סתם ציין ודיבר איתה"? לא נראה לי.
יכול להיות שהוא מחפש קשר חברותי של מישהי שתקשיב לו ותהיה איתו, כשהוא מחלק למעשה לא נכון את הבחירות שלו. כי אין דבר כזה ידידות.
ולבוא ולומר שלחילוניות יש מה ללמוד, זה קצת צורם כי זה גם לא נכון.

ואיך אמא שלי תמיד אומרת:" מה שטוב ונכון לך נמצא תמיד מתחת לאף שלך, תסתכלי".

רואה 6 6

New member
יכול ליהיות.

הוא בכל אופן חווה חויה טובה עם מישהי מאוד שונה.
נכון,זה מזכיר קצת את כל אלה שאומרים ,"תלמדו מהרוסיות/סקנדינביות/אמריקאיות" וכו',יש אקזוטיקה במגע עם אדם מאוד שונה.
הרבה פעמים במגעים כאלה קל יותר להשיל את המסכות המוכרות ולהביא את עצמך כמו שאתה ולכן אני חוזרת ואומרת(אני את ולא אתה
)שהפוקוס צריך ליהיות על הפנים ולא על החוץ גם במגעים עם חילוניות.
את היכולת לוותר על מסכות צריך להביא לכל מקום ומגע.
אפשר להסיט את הויכוח לנושא חילוניים/דתיים אבל לא נראה לי שזה תורם.אין לנו החילוניות צורך להגן על עצמנו ולהוכיח שאנחנו טובות באותה מידה,לא?

נכון,

ועדיין חשוב לומר שהיות אדם טהור ונקי לא קשור לעצם ההשתייכות לג'נדר, דת או לאום, זה קשור בלהיות בן אדם.
אדם יגדל ויצמח ברגע שהוא שלם עם עצמו, לא כשהוא בהשוואה למישהו.
כשיש אהבה- יש אהבה, כשאין- אין.

אני כחילונית צריכה לבדוק למה - לך - יש תחושה שבחורה דתיה היא יותר טהורה לדעתך? לא נראה לי ..

אתה עשית בחירות - אתה מתמודד על ההשלכות, אף אחד אחר לא אשם בדברים שקרו או קורים לך.

עשית שיפור עצמי, יפה מאד .

לקחת אותו למקומות לא טובים - תשנה מה שאתה צריך.

לקחת בחירה להיות סטוציונר - יופי לך.

החלטת שנמאס לך מזה כי זה מביא לחוסר סיפוק, לעייפות ולחוסר אהבה בחיים - נכון , תשנה מה שאתה צריך בשביל לקבל מה שאתה מחפש ושואף לו

אם אתה רוצה קשר רציני, תפסיק לשחק משחקים ולהתנהג כאילו בחורות נועדו לשעשע אותך .

בחורה רצינית תאהב אותך כמו שאתה הבעיה, והבחורות בכלל לא נראות לי הבעיה, הבעיה היא אתה בלבד, מה שאתה רצית, זה מה שהשגת.

תשאף להשיג דברים אחרים ותתחיל להתנהג כמו בחור רציני ששווה להתכיר אותו, זה גם מה שיגיע אליך.

ובטח שזה בכלל לא משנה אם בחורה היא חילונית או דתיה, התחושה היא שלך בלבד, אין צורך לשלוח בחורות חילוניות לבדוק למה זה ככה.

בהצלחה

qween6

New member
שפן7

הי,מבינה אותך.אין כמו אהבה אמיתית ולא כל אדם זוכה לה.
מצויין שהגעת לתובנה שכעת אתה מעוניין בקשר רציני.כעת תוכל לסנן ,ולחפש מישהי איכותית רצינית לחיים.זה לא הכי קל,היות וכיום אין הרבה איכות וטוב,לא אצל גברים ולא נשים. יש אבל לעיתים לוקח זמן למצוא את האחת\אחד.
ני מאמינה שתזהה את האחת שלך ותדע להעריך את הטוב שנפל החלקך.
מצד אחד מעולה שהתנסת בעבר ולא חשת פספוס...כיום אתה בשל לקשר אמיתי.

זה לא קשור לחילוניות. אני חילונית וממש לא כמו הבחורות של היום הקלות הזורמות וה....
ויש עוד כמוני בסקטור החילוני,ממש טובות.
דהיינו זה לא קשור.
מכירה דתיות טובות וגם מפוקפקות תחת מסיכה של צניעות.
תאמין לי.
תבדוק טוב טוב ,אל תמהר בשביל לאהוב,תבדוק את השטח ,וכשתמצא תחזיק בה חזק תשקיע ותשמר את האהבה,כמו שאמרת תהפוך אותה למלכה.
אישה חכמה תהפוך אותך למלך שלה.
צריך מזל והרבה בחיים,מאחלת לך הרבה מזל ואהבה לקראת השנה החדשה,שתמצא השנה את האחת!

qween6

New member
בובגירל

הי ,זוכרת בדיוק היום שוחחנו בעניין- (בשרשור אוהבת אותו של לידיקאט)
האם גבר כזה עם עבר של הרבה נשים יכול להשתנות.?
והנה תראי מה כותב שפן,ממש תשובה- אחרי כל הנשים רוצה את האחת שלו.
ממש מכוון.

כן, בהחלט, כי זה לא אופי,

זו דרך שהוא בחר בה ולא כי היא מובנית בתוך האופי שלו.
כנראה הוא עבר משהו בחיים שהביא אותו לחשוב שזו אופציה טובה עבורו,
וכעת, בהרהורי לבו הוא מבין שהוא טועה.
כי הוא לא משיג את התחושה שהוא באמת מגשים קשר, אהבה.
הוא לא צריך להתפשר על יופי, איכות או אופי אלא להשקיע נכון מול הבחורה הכי שווה בעיניו.

למעלה