סוף סוף אמא

סוף סוף אמא

בנות אהובות, בדיוק שבועיים מאז שילדתי את בני המקסים נועם ורק עכשיו מוצאת את הזמן בפעם הראשונה להיכנס למחשב... מאז שנועם המלאך נולד אני הפכתי כמובן להיות במקום השני והוא במקום הראשון והכל פשוט נדחק לפינה .. אז לאחר טיפולים, הורמונים, ים של תרופות, הפלות , בכי וחרדות אין סוף הגענו לסיום הפרק הזה ונועם הקטן נולד בשבוע 38 שאליו הגעתי בקושי ובייסורים רבים ואכן הסבל היה שווה, החודשים שעברו להם לאיטם בשמירה בבית ובכאבים נוראיים - הכל היה שווה רק לקבל את המלאך השבדי המאלף הזה שהסב לנו אושר רב מהשנייה הראשונה שהגיח לאוויר העולם... נועמיקו נולד במשקל 3.030 ק"ג בניתוח קיסרי עם הרדמה מלאה...כי מה לעשות, אמא שלו תמיד חייבת להיות מיוחדת ושונה והאפידורל לא השפיע עליה ועל כן הניתוח היה בהרדמה מלאה שהתעוררתי ממנה בצרחות של כאב וקיבלתי מנות בלתי מביישות של מורפיום, ההחלמה היא קשה אבל מיום ליום יש שיפור ומקווה בקרוב לחזור לתפקוד מלא ובין היתר גם עם כאבי האגן הכרוניים שלא פסקו ולא פוסקים ךרגע... עדיין לא מעכלת שהפכתי ביום בהיר לאמא והאמת...זה שווה את הכל... למדתי שגם שהכל ניראה שחור, זה לא סתם ומתישהוא הפיצוי על כל הסבל מגיע, למדתי מהי אהבה ללא תנאי, למדתי כמה הסבלנות חשובה ומשתלמת, למדתי שאין רע בלי טוב ואת כל אלו למדתי על בשרי מאז שנועם הגיע לחיי.....אין אהבה שדומה לזאת... ואני רוצה לומר לכל הבנות המדהימות של הפורום הזה, שאין דבר העומד בפני הרצון, לא כאב, לא קושי, לא אנדומטריוזיס...רוצה לתת תקווה לכל הבנות, בסוף כולנו הופכות לאימהות ... אפשר לנצח את המחלה והכאב וכולנו יכולות להפוך לאימהות ואני רוצה לאחל לכל המנסות בהצלחה רבה ולומר לכולכן שאני אוהבת אותכן ותודה לכל חברותיי מהפורום שתמכו בי בזמן ההיריון, עודדו ותמיד היו שם בשבילי...אוהבת אותכן.. ופיצ... תודה על המסר המרגש...אוהבת...

זואילי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אהובתי, חברתי היפה, אמא של נועם - ניצחת!!! ההריון שלך היה אינסופי
כואב וקשה, אבל - הידיים מלאות והלב... הו הלב
את היית אמא עוד לפני, ותוך כדי, והיום את אמא מדהימה לאוצר צהוב שהוא כולו שלך - יצירת האמנות שחלמת עליו. אני יודעת איזו דרך מפרכת עברת וכמו לביאה שרדת את כל הקשיים, לא היה לי שום ספק בכוחות שלך ובתעצומות הנפש והגעת למנוחה ולנחלה. מאחלת לך הרבה הרבה בריאות, איכות חיים והמון המון אושר ואור עם בנך וטונות של נחת. אוהבת אתכם מאוד ומצפה לנישנוש מאסיבי של הברנש!

רווית04

New member
וואו..

זה כל כך מרגש לקרוא ולנסות ולדמיין את עוצמות ההרגשה שלך כעת, להתרגש בשמחתך. שיהיה הרבה מזל טוב ,נחת ובריאות!

פיצ 50

New member
לאמא של נועם../images/Emo23.gif

למרות ששלחתי איחולים.... יש דברים שאפשר לשלוח אין ספור פעמים....
מקווה שאת מרגישה טוב יותר עם כל יום שעובר.... נשיקות לנועם....... אוהבת, והמון...

אהובתי ../images/Emo24.gif

היה לך הריון של
שנראה באמת אין סופי
אין לי ספק שהכל היה שווה ועכשיו באופן רשמי את - אמא של נועם
מאחלת לכם בריאות בריאות ועוד בריאות, ים של אהבה ושקים של שמחה

galim29

New member
מבוהלת אהובה../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

איך שאני שמחה לשמוע את ההודעה הזאת. קודם כל שאת בסדר ושנית שיש שוודי מהמם חדש שהתווסף למשפחתך. מאחלת לך ימים רבים של אושר, היה שווה להגיע עד הלום הא? מחכה לקבל תמונות יקירה.. מיליון
ו-

liats80

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע כאלו עדכונים! מזל טוב,הרבה בריאות ,המון אושר וטונות של נחת. תנוחי, תתחזקי ותהני מהקטנציק!

מעיין153

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אחותי היקרה איזה כיף לראות את ההודעה שלך את אאאאאאאאאאמממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאא , אני ממש מתרגשת עד עכשיו גדלי את נועם השבדי שלנו בנחת אין לי ספק שאתם הורים מדהימים איזה אבא ואמא יש לנועם שלנו אמא יקרה אחרי הדרך הארוכה שעברת אני מאחלת לך שכל הכאבים יעזבו אותך ושתתחילי לחייך ולחיות חיים בלי כאבים אבא יקר כל אחד היה רוצה אבא כזה אתה בן אדם מדהים עם חוש הומור מטורף תמשיך להיות כזה מה נשאר עוד לאחלללללללל תמשיכו להיות כמו שאתם תהנו מהרגעים הנפלאים האלו אוהבים אתכם אסי ומעיין

kikona126

New member
ואו מזל טוב!!!

לפני כמה ימים רציתי לשלוח מסר לזואילי לשאול עליך (ושכחתי להכניס את זה למסר שכתבתי ושלחתי ואחריו כתבתי שוב אבל התפוז התפגר) איזה כיף לשמוע!!! והשם נועם מ ד ה י ם (ואני אומרת לך מראש שגם לבן/ת שלי יקראו ככה, כל כך אוהבת את השם הזה!!!) שיהיה הרבה מזל טוב להורים המאושרים ולתינוק היותר מאושר (טוב יש לו אחלהשל אמא) זוכרת אותו עוד שהיה נראה כמו בטן
בפגישה אצל זוזו

luli74

New member
מזל טוב! נחת, בריאות ואושר!../images/Emo57.gif../images/Emo89.gif../images/Emo95.gif|

מזל טוב

המון נחת ....ואל תשכחי כשהוא נח את נחה איתו...... תנצלי כל רגע ....זה עובר מהר... המון המון מזל טוב איזה יופי.

תודה רבה מקסימות

על כל התגובות והאיחולים המרגשים... אני כרגע צופה בו נלחם בגזים המסכן... אוהבת את כולכן....

g a l i 2 6

New member
מזל -טוב ../images/Emo24.gif

איזה בשורות טובות על הבוקר איזה כייף לשמוע שאת אחרי ולמרות שעברת הריון לא פשוט בכלל אני יכולה לדמיין אותך מחייכת ומאושרת עם נועם הקטן שתדעו ממנו רק נחת

פז08

New member
מבוהלת יקירתי......./images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני כל כך מאושרת בשבילך... מי כמוני יודעת כמה סבל עברת בהריון..... אני כל כך שמחה שאת מאושרת..... נועם זה שם כל כך נפלא, כל כך נעים להגות אותו.... מאחלת לך יקירתי שתזכי לגדלו בנחת ובאהבה, וגם כשהאנדו מרים את הראש, רק מלהסתכל על פאר היצירה שלכם, תוכלי להתמלא בכוחות ולהתגבר.... מאחלת לך שנות פוריות רבות, אושר ואהבה רבה, לך, לבן זוגך ולנועם. אוהבת!!

למעלה