סוף סוף מישהו, ליתר דיוק מישהי אומרת את האמת.
נדיר בפוליטיקה. זו אורית סטרוק. תהום אידאולוגית ביני לבינה. האישה מאמינה בדרכה ואני מכבד זאת.
אין דרך למגר את החמאס ובאותה נשימה לשחרר את כל החטופים. אין כזה תסריט. משקרים לנו. חוץ מסטרוק, אין מישהו בממשלה שיודע להישיר מבט לציבור ולומר את האמת הצורמת. החלטתם "לנקות" את עזה מחמאס?
החלטה לגיטימית ויהיו לה מחירים.
אני קורא לנתניהו, קח דוגמא מפוטין.
לפני הרבה שנים, קבוצת טרוריסטים צ'צ'ניים השתלטו על אולם תיאטרון במוסקבה, מעל 100 בני ערובה.
דרשו מצבא רוסיה להוציא את הצבא מצ'צ'ניה.
פוטין קיבל החלטה כואבת אך נכונה. אין כניעה לטרור.
שלח יחידה מובחרת למקום, חיסל את הקבוצה יחד עם בני ערובה.
הישיר מבט אל המצלמה ואמר שלא הייתה עם כל הצער ברירה.
החמאס, ברגע שיבין שזה אבוד, יחסל את החטופים שנשארו אצלו חיים. הם מחושבים. החטופים מפוזרים בקבוצות קטנות. אפשר במבצע צבאי נועז להוציא אולי כמה. אי אפשר לבנות על זה.
מה אנחנו מבקשים בסך הכל?
ביבי, תפסיק לחרטט את עם ישראל, לפחות לא בעניין הכי רגיש. תיישיר מבט לציבור ותגיד, עם כל הצער, זה מה יש.
נדיר בפוליטיקה. זו אורית סטרוק. תהום אידאולוגית ביני לבינה. האישה מאמינה בדרכה ואני מכבד זאת.
אין דרך למגר את החמאס ובאותה נשימה לשחרר את כל החטופים. אין כזה תסריט. משקרים לנו. חוץ מסטרוק, אין מישהו בממשלה שיודע להישיר מבט לציבור ולומר את האמת הצורמת. החלטתם "לנקות" את עזה מחמאס?
החלטה לגיטימית ויהיו לה מחירים.
אני קורא לנתניהו, קח דוגמא מפוטין.
לפני הרבה שנים, קבוצת טרוריסטים צ'צ'ניים השתלטו על אולם תיאטרון במוסקבה, מעל 100 בני ערובה.
דרשו מצבא רוסיה להוציא את הצבא מצ'צ'ניה.
פוטין קיבל החלטה כואבת אך נכונה. אין כניעה לטרור.
שלח יחידה מובחרת למקום, חיסל את הקבוצה יחד עם בני ערובה.
הישיר מבט אל המצלמה ואמר שלא הייתה עם כל הצער ברירה.
החמאס, ברגע שיבין שזה אבוד, יחסל את החטופים שנשארו אצלו חיים. הם מחושבים. החטופים מפוזרים בקבוצות קטנות. אפשר במבצע צבאי נועז להוציא אולי כמה. אי אפשר לבנות על זה.
מה אנחנו מבקשים בסך הכל?
ביבי, תפסיק לחרטט את עם ישראל, לפחות לא בעניין הכי רגיש. תיישיר מבט לציבור ותגיד, עם כל הצער, זה מה יש.