סוף סוףף

natalie60

New member
יפוסטמה מטומטמת!!!

סבבה תשאלי אותו כפרה יאללה עופי עופי מהעיניים יחתיכת פוסטמה מטומטמת יאללה מה את מקנאה

חמטומטמת נראה לך אני בגיל שלך

ומה הקטע שלך אני לא אשאל אותו כי זה לא מעניין לי תתחת למה פתחת הודעה להראות שיש לך תמייל של מיקי ואל תקללי אותי

sweet life

New member
מה הקשר ילדה קטנה?!?!

אם תיקראי שוב פעם את כול ההודעות שכתבת תשימי לב שזה באמת ניראה כאילו את מתלהבת מי זה שלך יש ולכולם אין... סבבה לך שיש לך.. גם אני חולה עליו!!! אבל יש דרך להגיד דברים... ואת לא יכולה לקטול דיעות של אנשים אחרים...

yoooni

New member
כפרה - צר לי לאכזב אבל אם ניסיתי

לגרום לבנות כאן לקנא - כיוון שיש למיקי כאן תיבת מסרים - ולשם כולם יכולים לשלוח לו הודעות. (איזה "כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף" - גם אנחנו יכולים)

natalie60

New member
חיחיחיחיחיחיחייחחיחיח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה קשור לכם הוא לא עונה כי פונים לו שם איזה מיליון אנשים אבל אני והוא מדברים כמעט כל יום חיחיחיחחי כי תמיד הוא עונה לי חהחהחהחהחהחהחהח

yoooni

New member
חיחיחחיחיחחיחי סבבה לך חיחיחיחיחי

אכן ניחנת ברמת דיבור גבוהה חיחיחיחיחיחיחחיחי

חה חה חה חו חו חו חי חי חי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
חה חה חה ו-חיחיחיחי ו-חוחוחוחוחו מה זה
כמה- ח'

איזה ילדה עילגת!!

בהתחל היא אמרה שיש לה את האימיל של שרון, אחרי כמה הודעות היא אמרה שיהיה לה אגם את של אפרת, אחרי כמה הודעות גם את של טלי, פתאום גם את של מיקי!! מה נסגר ילדונת?? הכל טוב?? שאלוהים יעזור לך!! או שאת מקרה אבוד?!?

ואת יודעת?

חה חה חה- לי יש- חה חה חה- את האימייל-חיחחחיחיחיחיחחיחי- של עצמי! חחיחיחיחיחיחיחחיחיחחחחחיחי

sharon שרון

New member
מה באמת????????

יאאאאאאאא איזה כיף לך!!!! שווה! את האימייל של חייכנית מקסימה........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יעל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהה זה היה טוב עכשיו חחחחחחחחחח

חיחיחיחיחיחיחיי...../images/Emo6.gif

בך אני באאמת מקנא..
אז חיחיחיחיחי וחוחוחוחחוחו יעלוש... אני שולחת לך מסר וברגע שהוא מגיע שלחי לי ... אממממ.. את יודע מה...
...לאימל
מה שדיברנו אז....

למעלה