סוף סוך ראיתי את Cahrmed Again!!

סוף סוך ראיתי את Cahrmed Again!!

{מן הסתם יהיו בהודעה הזאת ספוילרים} אחרי 80 שעות באינטרנט של הורדה מתמשכת שכל פעם נקטעה ע"י משהו אחר אתמול הרגע הגיע והורדתי את כל הפרק- אין לי ממש מילה אחת איך להגדיר אותו: מותח, "מרתק", אבל מה שהכי אפיין אותו- עצוב!! זה היה אחד הפרקים הדכאוניים ביותר בכלל בתולדות הטלוויזיה שריתי (ואל תבינו אותי לא נכון- זה דווקא לא דבר ממש רע... כאילו יחסית לפרק הזה...)... וכשהיה הקטע כשנגמרה ההלוויה של פרו ופייפר התחילה להתעצבן על השליחים של המקור ולצרוח - אניח צפיתי שהרגע הזה יבוא... אבל מה עכשיו מבאס אותי? איך שסיימו את הפרק- עכשיו אני אצטרך לבלות עוד 80 שעות להוריד את חלק ב´............ ובקשר לפייג´- כאילו ראיתי רק פרק אחד וקראתי סקריפט של פרק אחר (סייז מטרס) ובינתיים היא לא נראית כל כך ביצ´ית כמו שחושבים (חוץ מהקטע שבסייז ממטרס היא לא הסתדרה ממש עם פייפר וגם לא ראיתי אותו אז זה לא ממש נותן לי דעה אובייקטיבית..) הדעה שלי על פייג´ בינתיים: אין לי דעה- היא לא עושה שום רע לסדרה ודווקא נראה לי שהיא תוסיף... (שוב- ראיתי רק פרק אחד אז אל תשפטו אותי...) אה ושאלה: פייג´ לא אמורה לגור ביחד עם הבנות כדי שכח השלוש ייפעל או משהו- אז למה בסייז מטרס קראתי בסקריפט שהיא גרה בדירה אחרת? (אם התשובה כן- איך זה יכול להיות? אם לא- *מתחבר מתחת לשולחן בבושה לפני שאופל תגיע אליו עם סכין....*)

Gal-Mo0D

New member
לא, היא לא חייבת (ספוילרים)

פייג´ היא חלק מכוח השלוש בלי קשר לאיפה שהיא נמצאת אבל היא כן תהפוך לאחד מהן רק כשהיא תהיה באותה קורת גג איתן, תחת הספר, זו הנבואה וזה אכן קורה בחלק ב´ של הפרק (שעוד לא ראית). וחוצמזה, היא עוברת לגור איתם בפרק 6 - A Knight To Remember.

Ophel McNeil

New member
lol!! (ספוילרים בלתי מזיקים להחריד)

אני עד כדי כך נוראית? (לין- שקט...). אל תדאג, אני לא באמת ארצח אותך, אם כי יש סיכוי רב שתזדקק לאישפוז...
עכשיו, ברצינות, שני דברים- א. פייג´ בתחילת הסדרה עוד לא ממש פיתחה אופי, רק בהמשך ממש גיבשו את הדמות, ואומרים שככל שהעונה מתקדמת, היא נהיית יותר שווה. ב. פייג´ אומצה ע"י משפחה, כשהיא הייתה צעירה יותר ההורים שלה מתו בתאונת דרכים. כשהיא גילתה שהאליוול הן המשפחה שלה (היא חשדה בזה עוד קודם, אבל גילתה שאמא שלהן מתה, והחליטה לעזוב את הנושא), היא גרה בדירה משלה. היא ממשיכה לגור בדירה הזאת, ורק בפרק השישי- A knight to remember, היא עוברת לאחוזה. אופל מקניל, מחזירה את הסכיון לארגז, נועלת אותו וזורקת את המפתח. מה שבטוח בטוח.

nesa

New member
תשובה

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך כל פרק שיש ראיתי את כל הפרקים שיש בעונה הרביעית ובסוף פייג עוברת לגור איתם ופיבי וקול מתחתנים אם אתה רוצה פרקים אני ישלח לך בשימחה באיי סי קיו 122397236

תודה

לגל- על התשובה לנסה- תודה אבל אני כבר אוריד אותם בקאזה אם ייצא לי כי יש לי ניסיון רע עם קבצים ענקיים ואייסיקיו... ועוד אלה 200 מגה... ולי יש 56 קיי... אבל תודה בכל אופן... לאופל- על התשובה ועל זה שאני עדיין בחיים...

למעלה