סוף ממשלת האחדות

סוף ממשלת האחדות

שרון החליט להפוך לשר-בטחון-על ברגע שהוחלט פגיעה מכוונת ביעדים איסטרטגים של הרשות הפלשתינאית זה ברור לכל,שיתחילו לחצים בינ"ל ואז-יקפצו כל השמאלנים השפוטים במדינה במטרה להפסיק את המגמה החיובית הזו. וזה אומר,קץ ממשלת האחדות בתוך ימים,או חודשים.. והנה-אנחנו בדיוק לפתחו של המצב המתגלגל המיוחל . עוד יש תקווה לחיי העם הזה כי אם לא יצליחו להקים ממשלת מרכז-ימין יהיו בחירות בתוך 3 חודשים. ומה שלא יבוא, עדיף,על המצב נכון להיום. מרק.

שרוף

New member
אני חושב שאתה מקדים את העגלה לסוס

השבוע הזה יהייה המבחן של שרון,האם יכנע ללחצי האוייב קרי השמאל וללחצי העולם הצבוע קרי ארה"ב ומדינות אירופה ויתפנה מאבו דיס ומהאוריינט או שימשיך בקו החדש קרי התחלה של קצה של חיסול הרשות הפלשתינית. שרון חייב להוריד מעליו את השרשרת הכבדה בדמות פרס והשמאל המטורף ולסלק אותם למקום הראוי להם באחורי ספסלי האופוזיציה שם יחברו לכל אוייבי המדינה בדמות יוסי שריד ביילין וחבריהם חברי הכנסת ערביי ישראל.

פרנס

New member
אני חושב שאתה מקדים את העגלה לסוס

שרוף יקר מסתבר שלשרון יש יותר תבונה מאשר לך.בנוסף לכך הוא מניפולטור מעולה שיודע להחזיק אנשים כמוך על קצות האצבעות,כאשר למעשה חוץ ממילים הוא נותן לכם אצבע משולשת.(זכור כי רק אדם שהחזיק בידיו חברים מתים וראה אותם נופלים ונשם ריח של מלחמה,ניחם אבלים יודע מה זאת מלחמה ויעשה מלחמה רק כאשר קצו כל הכלים וגם אז בכאב גדול) נכון שיש חילוקי דעות בעם ותודה לאל שעדיין ישנם אנשים שדם כלשהו(אפילו של ערבים) נחשב בעינייהם. אשרי העם שיש לו אנשים כאלו(שאתה קורא להם אויבי העם) כי דבר זה מאפשר לנו להשאר במשפחת העמים. אם ערך חיי אדם(כל אדם שהוא אפילו ברברי צמא דם) פסולים בעיניך אז בוא נחשוב מי למעשה מטורף(לא פחות מהשבאב של עראפת). לגבי ארה"ב הרשה לי מספר מילים. כרגע הם מחזיקים את היד על ברז הכסף,כך שלמעשה בזכותם אתה יכול לקלס אותם. לא,אין לי חיבה מיותרת לאמריקנים שאשר למעשה השמידו עם שלם על מנת שיכלו לפתח את ארצם. הם גם לא היו עדיני נפש כאשר נלחמו בויטנאם והסביבה,(לא לחינם שונאים אותם בחלק מאסיה)ושלא נדבר על מעורבותם בחלק לא קטן של דרום אמריקה. אבל,אני מאוד מעריך את ההלקאה העצמית שלהם לגבי העבר. רק עם שלא מפחד להסתכל לעבר בעיניים ולא לפחד מדברים שנעשו ונראו אז צודקים והכרחיים אך מודה שבפרספקטיבה של היום הם טעו הוא עם חזק שיוכל להסתכל לעבר העתיד בעיניים מלאות תיקווה. הלוואי שנוכל לעשות זאת גם אנחנו. והכל מתחיל במספר "מטורפים" שיש להם את האומץ לעשות כך. ולגביך:מה נעשה שעה אחת לאחר שנהרוס להם את הצורה,נשעבד אותם ונלמד אותםקח לעולמים. מה אז שרוף יקר שלי?

העם מאוחד מאחורי שרון גם בלי אחדות

הקמת ממשלת האחדות היתה בגלל שיקול מוטעה של שרון שליציאה למלחמה הוא צריך את המערך בתוך הממשלה. שרון חשב במושגים שלפני קמפ דיוויד כשעוד היתה לשמאל הסהרורי של אוסלו איזשהי אחיזה בציבור הישראלי. המצב לא כזה , זה החל בבחירות בהן שרון קיבל רוב עצום וממשיך ביתר שאת לאחר כל הפיגועים וכו´. פרס לא יוכל להועיל לישראל. הוא ימכור את כל המדינה לערבים ולא יודה בטעותו הקטלנית לגבי ערפאת ואוסלו. עם זאת כיום פרס מייצג בקושי את עצמו ועוד שנים שלושה לא שפויים כביילין ושריד. שרון לא צריך יותר את עוכרי ישראל משמאל בתוך הממשלה , העם כבר למד לגלות מי הם ולצד מי הם עומדים לנו או לאוייבנו. התשובה כיום ברורה. העם מאוחד גם בלי ממשלת אחדות. עכשיו הזמן לצאת לחיסול הרשות הפלשתינית. פרס ושאר תומכי הטרור ומגיני המחבלים יחזרו למשבצת המוכרת של השמאל הישראלי הישן שמצטרף לשרשרת המומרים והפלאוויוסים במשך כל הדורות , מיעוט שנוא ומעצבן , אך מיעוט המייצג רק את עצמו.

למעלה