סוף לעבודה?

youvall

New member
סוף לעבודה?

ממשלת שרון החדשה מתכוונת ביום ראשון הקרוב להוסיף 40% בקיצבאות לאברכים(תלמידי ישיבה חרדים) מעל גיל 23 ולקצץ 40% מאברכים מתחת לגיל 23. צעד כזה למעשה יעודד את החרדים להישאר מחוץ למעגל העבודה וישאיר אותם כ"טפילים" על התקציב הלאומי. מפלגת העבודה, שעל אחד מדגליה חרוט הפרדת דת ומדינה כנראה תצביע בעד הפעולה הזו, ולמעשה תסתום את הגולל על איזשהי השתקמות! מפלגת העבודה איבדה מנדטים בעקבות חוק טל, שברק העביר, ואיבדה מנדטים כשישבה עם ש"ס ובמקום להבין שמרבית ציבור המצביעים שלה חילוני, או לפחות מסורתי-דתי ולא חרדי, היא ממשיכה לתת יד לאפלייה הזו לטובת המגזר החרדי! אל לה למפלגת העבודה לתת יד להוספת התקציב לאברכים! אני קורא לכל הפעילים-כתבו אימיילים מהר ככל האפשר לשרים ע"מ שידעו שיש התנגדות בקרב הפעילים לפעולה הזו! עדיין אפשר לעצור את זה!

st dragon flame

New member
גועל נפש

אסור שחוק כזה יעבור. הצבעה בעד חוק כזה שקולה ליריה ברגל, אם לא בראש, של עצמנו.אסור למכור את כל העקרונות בשביל תוכנית ההתנתקות! מפלגת העבודה חייבת להראות שיש לה גבולות-עדיין אפשר לתמוך בתוכנית מבחוץ, או להקים ממשלת ליכוד-עבודה-שינוי.

youvall

New member
ממשלת ליכוד-עבודה-שינוי=לא אידיאלי!

לפחות לא מבחינת העבודה בגלל התוכניות הכלכליות! מפלגת העבודה חייבית להבהיר שהיא לא תתן לשרון יד חופשית בשביל לשחד את החרדים! אסור לתומך בזה-ואם זה יעבור...מפלגת העבודה צריכה לשקול לעזוב את התפקידים שלהם ולפתוח במו"מ קואלציוני חדש-והפעם להיכנס כשרים בלי תיק(אם ניכנס שוב בכלל ולא נלך לבחירות!) אסור לתת לזה לעבור... ואתה, מי שאני מגיב לו...אתה נשמע כמו תומך שינוי ולא בדיוק תומך עבודה...העבודה שישר רצת להחזיר את שינוי ואת חלומו הרטוב של טומי לממשלה קפיטליסטית ושלא עושה שום דבר אם הסקרים לא נוטים לכיוון הזה מוכיחה את זה!

st dragon flame

New member
אני לא רואה ממשלה יותר טובה

אני כן תומך מפלגת העבודה אבל אני לא רואה הרבה בררות אחרות. אני גם לא אוהב את התוכנית הכלכלית והיא מכעיסה אותי מאד-ומבחינתי עצם הכניסה לממשלה הייתה טעות. אבל, אם מפלגת העבודה מתכוונת לשבת בממשלה-עדיף מבחינתי לשבת עם שינוי ולא עם החרדים. בחירות? כן בחירות יכולות להיות אופציה, אולי אפילו הכי טובה מבין כולן-אבל אני לא רואה אותה מתממשת...

מה אכפת לכם...

גם ככה אחרי שהם יתמכו בתכנית ולא יצטרכו אותם יותר אריאל שרון ישים עליהם אני לא רוצה להגיד מה ויזרוק אותם לכלבים.

למעלה