סוף לסיפור.

סוף לסיפור.

טוב,חבר'ה - אחרי דיבורים ועניינים, היום זה כבר רשמי גמור וחתום שאני לא לוקח חלק בפעילות של תנועת בית"ר. אני כבר כמעט שנתיים בפעילות התנועה(ופעילות בהילוך גבוהה תמיד) ורכשתי הרבה דברים במהלך הפעילות הזאת. אני רוצה להודות לכל אלה שעזרו לי להפוך את התקופה הזאת למרתקת ומעניינת עבורי, לאלה שהודו לי בשרשור הקודם, למדריכים שליוו אותי, החל ממשה וענבל שגיסו אותי, דרך אור גולני שעשתה לי מסע חניכה בתנועה, ועד לאחרון האנשים שהיו איתי כל הזמן.תודה לכולכם.

חזי

תודה על הכל הכל הכל הכל ...

MS6

New member
אתה יודע מה אומרים החבר'ה הותיקים..

משורה משחרר רק המוות
תבין לבד מה אני חושב על ההודעה שלך..

בישי89

New member
לצערי...

אני לא יכולה להגיד לכם "אל תשכחו" כי שכחתי מה אתם לא אמורים לשכוח.....

Philipil

New member
אל תשכחו מי דובר בשפה

הראשונה בה דיברו ז'בוטינסקי ושטרן

יחזקאל...

אם יש מישהו שצריך להגיד לו תודה זה אתה..... אחרת מי היה גורם לי להבין ששנת שירות זה הדבר הכי נכון לעשות? תודה מקרב לב ותזכור "ביום שירות אני כמוט נחושת" אז שוב תודה ושיהיה לך בהצלחה בהמשך ותזכור שגרעין עול"ם תמיד שמח לארח את גרעין פלאטו (אל"פ...אני לבד פה...בהומור) תל -חי רחלי לבקו

Philipil

New member
חזי חזי חזי

זוכר את התפקיד שלי בטלנובלה הקודמת? זוכר את הפגישה הראשונה שלנו? זוכר מה אמר לך משה בהודעה מעל? עכשיו תעשה מערכת משוואות עם 3 נעלמים ותסיק מסכנות לבד "ואם אנחנו ניפול באוניברסיטאות במעו"זים יקברונו בלילה הלאט..."

הודעה קצרה....

החל מכתיבת הודעה זו התקשרו אליי אנשים והתלוננו שלא הזכרתי אותם בתודות שלי. מי שעשה למעני -יודע שאני מעריך את זה ולא צריך שום פורום בעולם כדי להסביר את זה. בבואי לנסות לתקן חלק מהעוולה ולכתוב דף תודות, הפקדתי בידי העוזרת הנאמנה שלי את המשימה, והיא לאחר שעות של מחשבה החזירה לי את נאום התודות: "אתה לא צריך להודות לאף אחד. אנשים צריכים להודות לך". אני לא אומר את זה, אבל אין לי משהו יותר חכם להגיד...

למעלה