סוף כל סוף

סוף כל סוף

מתוך YNET - בעקבות הפיגועים הכריז ערפאת על מצב חירום: ראשי מנגנוני הביטחון קיבלו הוראה לאסוף את הנשק הבלתי חוקי ולהתחיל במעצרים נרחבים - סוף כל סוף הליצן קיבל שכל, או ששוב הוא מהתל בנו. מהנסיון האפשרות השניה יותר סבירה. אתם יודעים מי חסר לי עכשיו? יועץ הסתרים שלו - אחמד טיבי. כל פעם שנהרג ילד פלסטיני הוא מארגן לנו הצגה עם זיקוקי דינור. למה לא שומעים עכשיו את הליצן הקטן? הוא חוגג בבית עם חבריו ואין לו זמן בשבילנו?

all

New member
זו אימרה ערבית

"כל כלב יבוא יומו". והיום אני מתפלל שהיא תתממש, לא רק לגבי ערפאת אלא לגבי כל אחד שתומך בטרור ע"מ להביא למדינה פלסטינית. ולערבים אני יכול להגיד שהטרור פוגע בנו קשה, מכאיב עד בלי די. אבל הוא פוגע בכם פי אלף, הטרור הוא סוף החלום שלכם למדינה משלכם בשטחים! והנשק שלנו הוא המתנחלים. הם מתרבים יותר מאיתנו פי-10 מאיתנו ופי-2 ממכם. לא יהיה שלום היום, בעוד -100 שנה הערבים בשטחים יהיו למיעוט זניח!!!!!!

תגיד.. איך הגעת לזה???

אתה משווה את קצב הריבוי של מתנחלים לזה של אוכלוסיית עזה???

all

New member
זה לא אני, זו הלישכה המרכזית

לסטטיסטיקה. והחישוב שלהם משוכלל - גידול האוכלוסיה הירבית בשטחים 50%, גידול האוכלוסיה היהודית - 200%. מה מקור הגידול ועל איזה פרק זמן מדובר, לא הספקתי לשמוע. וגם בשנת האינטיפדה הזו, לומרות עזיבה מסויימת ולמרות שיום יום רוצחים כמה מהם בכבישים, ההתיישבות היהודית ביהודה ושמרון רשמה עליה של - 8%.

mimoon_m

New member
זה נשק לא כל כך יעיל..

כי אני שם לב שהמתנחלים דווקא הולכים ונעלמים מהשטחים הכבושים)(עזה והגדה) נעלמים מעצמם, אפילו מספר החיילים יותר ממספרם. דרך אגב, נה שאתה אומר היום מזכיר לי את מה שאמרו באש"ף לפני המון שנים, "שהרחם של האמא הפלסטינית הוא הנשק הכי טוב בפני האויב הציוני", בסוף התברר לכולנו שההתרבות של האוכלסיה בעזה בקצב הגבוה (מהגבוהים בעולם) מביא אסון על הפלסטינים עצמם, צפיפות, עוני אבטלה... אני מבין שברגע של היסטריה מאבדים את השכל הישר ואומרים דברים לא הגיוניים כמו אלה שאמרת "אול", למרות שאתה בדרך כלל מאוד שקול בדבריך. מימון

למעלה