סוף כל סוף!

AGENT SHESH

New member
סוף כל סוף!

http://www.engadget.com/entry/1234000533038613 רדיו לאייפוד. מכשיר שהוא 3 ב1 - קולט רדיו, משדר רדיו, ושלט לאייפוד. המחיר אומנם בשחקים, אבל בשביל מי שחשוב לו רדיו (כולל גם תחליף לאייטריפ הגרוע לטעמי) זה שווה.

TheRealDeal

New member
כן, קראתי על זה בIPODLOUNGE

נשמע נחמד, לא יודע מה הגודל שלו ליד האייפוד, אבל נראה לי דיי גדול, מי שקונה את זה רק לרדיו לדעתי זה בזבוז של 70$... יש קולטי רדיו קטנים מאוד שיתאימו... הITRIP לא מאוד גרוע, ראיתי אותו אצל מישהו היום, הוא שידר ממשהו כמו 2-3 מטר והאיכות הייתה דיי טובה, זה שקיבלת מוצר פגום ופתחת אותו, זה לא אומר שהITRIP הוא מוצר גרוע.

AboveBeyond

New member
אני עדיין מחכה ל..

אני עדיין מחכה למכשיר שיתחבר לאי פוד ויקליט ממקורות חיצוניים (כמו מיני דיסק)

AGENT SHESH

New member
זה שטויות,

לא צריך מכשיר בשביל זה... קונים חוט Line In פשוט, ומקליטים בעזרת האייפוד לינוקס.

TheRealDeal

New member
אני אסביר את מה שהוא התכוון

יש תוכנה, שפועלת על אייפודים דור 1 עד 3, שנותנת לך יותר משחקים, אפשרות הקלטה ע"י חיבור מיקרופון פשוט ליציאת אוזניות בלי שום מתאם, ועוד דברים, ואחד מהם זה הקלטת LINE-IN, שצריך בשביל זה כבל בעל 2 חיבורי 3.5 מ"מ, משני הצדדים, אחד נגיד מתחבר לרמקול של המחשב, והשני ליציאת אוזניות של האייפוד, והאייפוד יקליט את מה שהרמקולים של המחשב מנגנים. תצא בקרוב גם גירסא לדור 4, פוטו ומיני, התוכנה הזאת מורידה את האחריות, ויכולה להזיק לאייפוד, זה לא כמו העברית, שינוי קטן בFIRMWARE, אלא זה פשוט FIRMWARE חדש משלהם, כמו במחשב,ווינדוס, לינוקס, וכו', מערכת הפעלה שונה, אני לא אוריד אותה, כי אני לא יודע מה זה יכול לעשות לאייפוד, אבל יש מי שתלהב מהתוכנה ויתקין אותה. נ.ב - לAGENT SHESH, לדעתי לא כדאי להציע את האייפוד לינוקס הזה לפתרון קל לבעיות של כל אחד, ובטח לא בלי להסביר את ההשלכות של זה, ויש השלכות וסכנות לתוכנה הזאת.

AboveBeyond

New member
אמממ ..

תודה רבה ! ולמה אפל כל כך איטיים בעדכונים שלהם ראיתי מה הלינוקס יכול לעשות - מכשיר חדש לגמרי

AGENT SHESH

New member
כמובן שישנן השלכות וסכנות,

אבל זה שווה את זה. בכלמקרה - אני עוקב אחרי הפרויקט הזה כבר הרבה זמן, ונזק תמידי לא יכול להיגרם לאייפוד, אלא אם טיפשים מספיק כדי לבחור את האפשרות שמערכת האייפוד לינוקס תהיה מערכת ברירת המחדל, ואז (כמו שקרה למישהו בפורום שם) אם כפתור הBoot להחלפת מערכת הפעלה לא פועל, נתקעים על הiPod Linux. בשום מצב אחר לא נתקעים על האייפוד לינוקס, כך שהסיכון הכי גדול שיש הוא שתיאלץ לעשות פורמט לאייפוד, שזה לא ביג דיל בהשוואה למה שמקבלים במערכת האייפוד לינוקס. אישית - אני אהיה הראשון להתקין את האייפוד לינוקס באייפוד שלי ברגע שיצא אחד שמתאים לפוטו. אגב, דיון נרחב נפתח שם על נושא של הוספת מקלדת חיצונית כמו בPDA, ונראה כי זה יקרה בקרוב, אבל זה יתאפשר אך ורק בעזרת האייפוד לינוקס. עוד סיבה להשתמש באייפוד לינוקס..

LinkTree

New member
גם אני מחכה לזה לדור 4

נראה לי מגניב העניין זה יפתח פתח למלא פיתוחים עתידיים LINUX להמונים! OPENSOURCE לכל!

AGENT SHESH

New member
לא צריך פיתוחים עתידיים,

יש כבר עכשיו מלא פיתוחים מאגניבים.. מכשירים? אני לא מאמין שחברה כלשהי תוציא מכשיר שתואם את האייפוד לינוקס, אפל תחרים אותה ותפגע בה.

AGENT SHESH

New member
ברור,

תזכיר לי רק כמה זיכרון יש בפאלם..? אם היה בפאלם 40GB הייתי קונה פאלם ולא אייפוד, אבל בפאלם יש כמות זיכרון שלא מספיקה לכלום..

finding nemo AB

New member
אולי אפשר...

אולי יש משהו יותר טוב בזה: אתם יודעים אם המסך על השלט יכול אולי לשמש להציג את שם השיר באיפוד? אם כן זה באמת מכשיר חובה!

למעלה