סוף כל סוף

סוף כל סוף

תיקנו לי את המסך והחזירו לי את הכינוי שלי (ואני דאגתי דוד) דוד למרות שאמרת שלא חסרתי לכם ואני מאוד מאמינה לך בכל זאת אני רוצה להגיד אמנם באיחור תודה לכל אלה שברכו אותי ואת בתי ליום ההולדת ולאחל לכולם חג חנוכה שמח ומואר ומשהו חמוד מהבלוג של ינון פיאמנטה http://www.riversongs.com/Flas/candles.html לאה

maysabel

New member
עכשיו שאת כאן...

הפורום יפסיד כפליים כי גם אני חוזרת חחחחחחחח פצצות זמן שתינו.. תודה על האיחולים לחג מאחלת לך ולכל אהוביך חג שמח באור חנכויה שופעת..

netad169

New member
להנאתכם ../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

מצורף קישור לאתר עם תמונות טבע מדהימות. תהנו

לאה לאה לאה

החזירו לך את הכינוי שלך כפרס על התנהגות טובה (מה שמפליא מאד) מאחל לכן שוב מזל טוב והרבה שנים טובות את עדיין לא חסרה לי פה ומאידך אני שמח שבאת אז מלא חיבוקים ואולי תישארי עוד קצת? ילה מכפת לך

maysabel

New member
דוד דוד דוד

יחססססססססססססססס גם אני רוצה איחולים!!! יום הולדת עוד כשבועיים-תאמין לי אני אזכיר לך ושנית לבקש גם ממני להישאר! :))

טוב!

לא שחסרת לי מי יודע מה אבל אם לאה הולכת להישאר כאן, זה יהיה בלתי מושלם אם את לא תהיי גמכן. שהרי אני אוהב את שתיכן גם יחד וכל אחת לחוד הריני לברכך כאן ועכשיו לרגל יום הולדתך הממשמש ובא ניצני פריחה ושמחה נראים על דרכך, ואפילו אני שכהתה מעט עיני רואה אותם. על כן שובי אלינו ציפור דרור זרעונים ופרחים פיזרנו כל שנותר עבורך הוא, להיות תזקירי לי, כן! כי אני אשכח

למעלה