סוף כל סוף

סוף כל סוף

הצעת אי אמון של מפלגת העבודה בממשלה, בעקבות הקפאון המדיני. במידה ושרון יאשר בממשלה את תכנית ההתנתקות, תמשוך העבודה את ההצעה, או שתתנגד לה.

ש

שלמה איזקסון

Guest
איפה המפלגה עכשיו?!../images/Emo10.gif

ברפיח קרא הצבא לכל הגבריחם מעל גיל 16 בעיר להתאסף בחצר ביצפר!!!זה נורא מה שאנחנו עושים שם זה פשוט זוועה....ברור שצריך למנוע הברחת נשק אבל הרס הבתים הנרחב הרחבת ציר פילדלפי וכיבוש העיר מחדש (זמנית) הם אסון לא רק הומני אלא גם למעמדנו הבין לאומי וגם סכנה רבה לכוחותנו...שהיה קבועה של צה"ל בציר פילדלפי אינה פיתרון!איפה מפלגת העבודה בקשר לכל מה שקורה ברפיח?קולה לא נשמע כרגיל!!!! ובכלל צריך להפיל את שרון גם אם יעביר בממשלה את תוכנית ההתנתקות שלו כי בסך הכל זאת עדיין תוכנית די גרועה ובמיוחד בגירסתה החדשה והמדורגת שבה על פי העיתונים כל שלב יבוצע במרחק מה מהשלב הבא ויתכן שלאחר פינוי מספר ישובים ברצועה לא יתקדמו בכלל בשאר הפינוי....לפינוי חלקי אין שום משמעות והוא רק יביא לבלאגן.....אייאייאיי כמה חבל שהמפלגה שלנו כל כך ממהרת לממשלה........):

ש

שלמה איזקסון

Guest
"כל בית שימצא בו נשק יהרס"

עכשיו קראתי(תודות ליואב) שכל בית שבו ימצא נשק ברפיח יהרס....זה הרי עונש קולקטיבי וטירוף!בבתים שם שוהים המון אנשים בדירות בצפיפות מה אשמים שאר הדיירים אם בביתם יש מישהו בעל אמצעי לחימה?!זה שיטות ואיומים של מדינות עולם שלישי טוטאליטריות...בושה וחרפה!!!! ושוב אני שואל איפה המפלגה?מה עם הפגנה מול הקריה?!

גם בישראל לאנשים יש נשק.

ילדים שלהם מתאבדים עם הנשק הזה. אולי גם את הבתים האלו יהרסו?

ש

שלמה איזקסון

Guest
מתי כבר מפגינים נגד ההרס ברפיח?!

ש

שלמה איזקסון

Guest
נושא ההפגנה בטיפול

לקחתי על עצמי את התפקיד המרגיז של לנדנד לגורמים שוןנים לארגן הפגנה כנגד הרחבת ציר פילדלפי והרס הבתים וההרג ברפיח. ברור שהפגנה כזאת צריכה לצאת כנגד הממשלה ולא כנגד צה"ל שנאלץ לעשות עבודעה קשה ואמיצה כנגד הטרור אך נשלח על ידי הממשלה הכושלת הזאת גם לעשות פעולות שגויות ומסוכנות. אני הצעתי שבהפגנהיקחו חלק:נוער העבודה,נוער מרצ,סניפי שמו"צ,והמשמרת הצעירה שלנו כמובן....אני מקווה שהפגנה כזאת תצא לפועל בימים הקרובים...כנראה שרק בתחילת השבוע הבא!

youvall

New member
אנחנו לא מפגנים איתכם!!!

אתם תומכים סרבנות! תוכנים ברצון השיבה! אנחנו לא נפעל איתכם כל עוד אתם תנועה שמאל-קיצונית-סהרורית!!! זה שאתם לא מצליחים לגייס יותר מ2.5 אנשים זה בעייתכם... תיהיה ציונים! תלחמו נגד הסרבנות! תתנגדו לרצון השיבה! תוקיעו את ביילין! אז יהיה על מה לדבר....

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל מייצג את עצמו..רובנו בעד שיתוף

רובנו בעד שיתוף פעולה עם יחד ונוער יחד בהתאם להסכמות ברורות מראש על התכנים המשותפים.אנחנו תומכים בהפגנות משותפות ועצרות משותפות כל עוד ברור מראש שבהפגנות אלולא יהיו מסרים נגד הציונות או כינויי גנאי כלפי צה"ל!רוד יח"ד ונועד יחד הינם ציוניים וקרובים לנו בדעתנו(יש מיעוט קיצוני אצלם) וניתן וחובה לשתף איתם פעולה! האנרכיסטים ותנועות הסרבנות הגורפת מייצגות מיעוט זעיר ולא נתמכות ע"י יחד או מפלגת העבודה.יחד לא קוראת לסרבנות גרופת וברובה מתנגדת לסרבנות.בנושאים בהם אנחנו מסכימים(רובנו..אולי לא יובל) כמו חשיבות היציאה מעזה,התנגדות להריסה גורפת של בתים ולהרחבת ציר פילדלפי ומחאה נגד האסון שארע היום ברפיח אנחנו אמוחדים ומעונינים לפעול יחדיו. הבעיה היא שמשני הצדדים יש מבאקי כח וכבוד ומתעקשים על יותר מדי פרטים קטנוניים.

ש

שלמה איזקסון

Guest
נוער עבודה איחר את המועד..נוער יחד

נוער יחד כבר כנראה ארגן הפגנה מול הקריה למחר!

ש

שלמה איזקסון

Guest
אני עובד על ארגון הפגנה שלנו

אני עובד על ארגון הפגנה שלנו(בעיקר שכנוע בינתיים) בתחילת שבוע הבא מול הקריה נגד הישיבה ברצועת זעה ובעד פינויה בדחיפות כולל ציר הדמים(ציר פילדלפי).אני מקווה שבהפגנה זאת נוכל למחות גם כנגד התמשכות הפעולה הצבאית הברוטאלית ברפיח שלצערנו לא עוזרת הרבה לסיכול טרור אבללל הביקורת והמחאה תופנה כלפי הממשלה בלבד ומדיניותה ולא כלפי הצבא.הממשלה היא ששולחת את החיילים לההרג בעזה ללא סיבה ומטרה מוגדרת והיא האשמה במה שקרהע אתמול ברפיח.הצבא אינו אשם מאחר והוא רק מבצע את ההוראות המגוכחות של הממשלה ועל כן אין להפנות אצבע מאשימה כלפיו אלא כלפי מופז ושרון! אני מקווה שההפגנה שנארגן תהיה קולנית ופרובוקטיבית מצד אחד אך גם חוקית ומתונה מצד שני.כרגע ההפגנה עוד בשלבי תכנון מקווה שהיא תצא לפועל

ש

שלמה איזקסון

Guest
אולי תהיה הפגנה ביום שני מול הקריה!

האם האינטרס שלנו הוא שיתוף פעולה

עם יחד? האם המטרה שלנו לא צריכה להיות לבדל את עצמינו כמפלגת שמאל-מדיני עם פיתרונות שמקובלים על מרבית העם בדמות פינוי עזה תחילה ולאחר מכן רוב שטחי הגדה, לצד תמיכה במדיניות סיכולים מצומצמת ומלחמה בטרור לא כרפלקס מותנה אלא כאשר יש צורך ביטחוני ברור? האם עלינו להציג את עצמינו כמפלגה זהה למרץ בדעותינו המדיניות ולהדגיש בכך דיעות מדיניות של מקובלות על מרבית העם במקום להדגיש דעות חברתיות כלכליות שעשויות למשוך אוכלוסיות חדשות למפלגה?

Lord Buksht

New member
בין השאר

אבל אין שום דבר רע בלשתף פעולה על דברים שאנחנו מסכימים עליהם לדוגמא...אף צד לא מאמין שצריך להיות בעזה

נכון אבל לא על זה מדובר

מדובר על להפגין נגד פעולת צה"ל ברפיח ובעייני צריך להתרחק מהדברים האלה כמו מאש ובכלל צריך להתיחס בחשדנות מירבית לשיתופי פעולה עם מפלגות שהן שמאל מאיתנו מאחר וגם ככה אנחנו נתפסים כשמאל מדי בציבור והמטרה שלנו צריכה להיות להיתפס כמרכז בעיני לפחות.

למעלה