אז ככה
1 - אני בלוס אנגלס, ושורטיננג יש בכול מקום (סליחה) ניתן להחליף (בהצלחה!!) במרגרינה, הבנתי שאפשר להשיג שורטנינג גם בארץ. אני אברר ויודיע לך 2- השוקולד שהם עובדים איתו הוא פשוט שוקולד במטבעות. הם ממליצים על הקנדי-מלטס של ווילטון (יש להשיג בחנויות בארץ) או בשוקולד מטבעות רגיל. 3 - עוגות הספלים נהדרות! בקצרה: אופים 3 עוגות בקערות, 3 עוגות רגילות, אבל קטנות (כוס "בצק" בכול אחת). הופכים עוגת קערה על עוגה רגילה וחותכים את הרגילה לפי הגודל של עוגת הקערה, מצפים בקרם, מכניסים למקרר שהקרם יתקשה וכולי. בנתיים משוקולד מומס או בצק סוכר מכינים את הידית, עושים בעוגה שני חתכים עם סכין ומכניסים את הידית. הופכים בעדינות את העוגה (ומתקבלת צורת הספל) מזליפים קרם חמאה מסביב, לעשות את השפה של הכוס, וממלאים בגנאש שוקולד (קפה). מקשטים את הכוס. זהו בקצרה, אם את רוצה הספר יותר מפורט (כולל צילום של השלבים) תני קריאה