סוף כל סוף....

1הילונת

New member
סוף כל סוף....

קיבלתי - שני ספרים ו.... כרטיס מתנה לסדנה בטלטלים (מתנה מבעלי ליום הנישואין שלנו...) איזה כיף לי!
 

1הילונת

New member
אחד של קרול דקון

two hours cakes - מקסים ומלא השראה... והשני - The whimsical bakehouse - מדהים... צבעוני ויפייפה! (לא שאני מבינה את ההוראות - אבל יש שם עיצוב עוגות בקרם חמאה ושוקולד - מדהים!!!!)
 

anat15

New member
איזה כייף לך!

מזל טוב! (יש איזה דרך לידע גם את בעלי לכבוד יום ההולדת שלי שיהיה עוד מעט?!....
)
 

1הילונת

New member
תאמיני לי - אני "רמזתי" לבעלי

כמה וכמה פעמים... ואת הספרים הזמנתי אני באמזון... והוא פשוט אסף אותם מהדואר ונתן לי אותם רק היום
 

Iris G

New member
יש לי את שני הספרים ../images/Emo124.gif

ואני מתה על ה WHIMSICAL, בכול מקרה אם את צריכה עזרה בהוראות (ניסיתי הכול מהספר הזה) תני מס עמוד ואני באה לעזרה
 

1הילונת

New member
וואו!!!! אני כל כך שמחה...

אני רוצה לנסות את קרם החמאה (שני המתכונים) מה מהם שווה? והשאלות הכי חשובות לבינתיים: 1. איפה את משיגה את ה- shortening? 2. וגם - כתוב שם שהם עןבדים עם שוקולד מיוחד - wafer chocolate... שיותר נוח לעבוד איתו. איפה משיגים אותו? וגם לא הבנתי איך עושים את העוגות שנראות כמו ספלים... רק דפדפתי בספר הזה והוא נראה יפייפה... המון תודה, מיכל
 

Iris G

New member
אז ככה

1 - אני בלוס אנגלס, ושורטיננג יש בכול מקום (סליחה) ניתן להחליף (בהצלחה!!) במרגרינה, הבנתי שאפשר להשיג שורטנינג גם בארץ. אני אברר ויודיע לך 2- השוקולד שהם עובדים איתו הוא פשוט שוקולד במטבעות. הם ממליצים על הקנדי-מלטס של ווילטון (יש להשיג בחנויות בארץ) או בשוקולד מטבעות רגיל. 3 - עוגות הספלים נהדרות! בקצרה: אופים 3 עוגות בקערות, 3 עוגות רגילות, אבל קטנות (כוס "בצק" בכול אחת). הופכים עוגת קערה על עוגה רגילה וחותכים את הרגילה לפי הגודל של עוגת הקערה, מצפים בקרם, מכניסים למקרר שהקרם יתקשה וכולי. בנתיים משוקולד מומס או בצק סוכר מכינים את הידית, עושים בעוגה שני חתכים עם סכין ומכניסים את הידית. הופכים בעדינות את העוגה (ומתקבלת צורת הספל) מזליפים קרם חמאה מסביב, לעשות את השפה של הכוס, וממלאים בגנאש שוקולד (קפה). מקשטים את הכוס. זהו בקצרה, אם את רוצה הספר יותר מפורט (כולל צילום של השלבים) תני קריאה
 

1הילונת

New member
תודה רבה לך :)

אשמח לראות דוגמאות שעשית מהספר - סתם בשביל הכיף... אגב, את משתמשת בצבעי שוקולד (מה שהם קוראים candy color)?
 

Iris G

New member
אני משתמשת בשני סוגי צבעים

שוקולד מומס מתקלקל במגע עם מים. כלומר כול הצבעים על בסיס מים (כולל חלק מהג'לים) הורס את השוקולד. משתמשים בצבעים על בסיס שמן (CANDY COLORS) או בצבעים באבקה. השתמשתי בשניהם ושניהם עובדים מצויין
 

lala g

New member
מהספרים

שקראתי שוב את התשובה זה נראה.... אני גם מחכה בקוצר רוח שחברה של אחי תגיע מפילדלפיה וביקשתי ממנה לחפש את הקרטון של דבי בראון מקווה שהיא תמצא
 
למעלה