סוף כל סוף!!

alfiekeren

New member
סוף כל סוף!!

לא הצלחתי להכנס לפורום כל היום. וכולה רציתי להגיד שלום ושבוע טוב לכולם..:)

ברורי

New member
בוקר טוב יפה וזורח לכולנו../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

למישהו בא להיכנס לצט?

GalGula

New member
בוקר מצוין ברורי´לה ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

אבקש מאד ממך ומכולם, בבקשה!! בבקשה!! לשרשר הודעות
וחוץ מזה, אולי תשתתפי קצת יותר בפורומנו? מאד מעניינת אותנו גם הדעה שלך
...

bcnbcn

New member
היי גל מה נש?

הזמן פשוט טס לי! היו לי בסוף השבוע חברים לביקור - היה ממש כיף. חברה זה משהו שקצת חסר לנו כאן: קשה ליצור קשר הדוק עם המקומיים והזרים פשוט מתחלפים. בקשר להודעות: שרשרתי הודעה אבל קצת יותר למטה, הבעיה שתמיד נוטים לקרוא מה שלמעלה. אין אפשרות למיין לפי תאריך? מה דעתך?

GalGula

New member
איזה קטע.... בדיוק נכנסתי

לפורום כדי לכתוב משהו בנושא. סיפרתי לכם שחבר טוב של חבר שלי התחתן. הם נישאו בנישואין אזרחיים כי היא גרושה ועפ"י הקתולים אי-אפשר להתחתן שוב מסתבר.. אז אחרי הטקס בעיריה הם חגגו עם המשפחה הקרובה במסעדה. ובלילה הצטרפו רק חברים קרובים, אחרי שהמבוגרים עזבו. אז אהובי גם כן היה שם, והכיר בחור אוסטרי שחי 3 שנים בישראל, ונאלץ לעזוב בגלל שלא הצליח להשיג שוב אישורי עבודה. אז עכשיו הוא שם, וחברתו הישראלית מצטרף אליו בהמשך! אז התחלתי לבנות על זה! להכיר עוד ישראלית שם! הידד! כן, אנחנו הישראלים צריכים חיי חברה משל עצמנו, חברים שנוכל לפטפט איתם בעברית, בנוסף לחברים אחרים... שנוכל אולי לחגוג חגים יחד... איזה יופי!
(מצחיק, אני אפילו לא מכירה את הבחורה וכבר בונה תכניות...חחחחחח....)

GalGula

New member
מצטרף = תצטרף, ולגבי ענין ההודעות

ששאלת לגביו, דפנה, אז ככה: מרגע תחילת שרשור חדש, יש לו אורך-חיים של כ-72 שעות, במהלכן השרשור כולו קופץ
בכל פעם שמתווספת אליו הודעה חדשה. אחרי 72 שעות הוא כבר לא קופץ יותר... מן הסתם, אם אין אל הודעה מסוימת תגובות, היא לא קופצת, וכך הודעות לא ממש מעניינות או כאלו שלא ממש מתפתחות לדיון, יורדות במהרה מטה על חשבון הודעות יותר מעניינות או סתם יותר חדשות. לי אין שליטה בכך... זה קורה באופן אוטומטי... מצטערת... בעמוד הראשון של הפורום יש סה"כ 20 שרשורים אחרונים. השאר עוברים לעמודים "אחוריים", ומעבר ל-6 העמודים האחרונים, השאר נעלמים להם לארכיון... ועכשיו אתם מבינים למה אני צועקת עליכם ל-ש-ר-ש-ר??
...

cielo

New member
קיבלת את המסר ממני ???

אחותי, ארשה לעצמי להיות JODIDA ולומר לך שאני מצפה לשמוע ממך !!!! UN BESO

bcnbcn

New member
אני כבר עונה לך ../images/Emo24.gif

כרגע חזרתי משיעור צרפתית - אני חולה על שפות, אז אני חוטפת משהו לאכול ועונה

למעלה