סוף כל סוף סגל מודה

• פותח הנושא prtz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

prtz

New member
סוף כל סוף סגל מודה

סוף כל סוף סגל מודה

שהניתוח הטכני של השוק שלנו לטווח קצר אי אפשרי מכיוון שהשוק לא משוכלל ונתון למניפולציות של מעט שחקנים. זה עלה לבנק כללי 15 מיליון שח שסגל יודה בזה

ursus

New member
ידידי יש לנו שוק כמו כל השוקים

ידידי יש לנו שוק כמו כל השוקים

סוף כל סוף סגל מודה שהניתוח הטכני של השוק שלנו לטווח קצר אי אפשרי מכיוון שהשוק לא משוכלל ונתון למניפולציות של מעט שחקנים. זה עלה לבנק כללי 15 מיליון שח שסגל יודה בזה
גם בניו יורק הולכות כל מיני חוכמות בפקיעה. קוראים לזה PAINTING THE TAPE. צריך לקחת את זה בחישוב. אני למשל ניחשתי שמשהו מעין תנועה חזקה בכיוון אחד והיפוכה יקרה (למרות שציפיתי שההיפוך יקרה רק בחמישי בבוקר) כפי שכתבתי פה אחרי הסגירה מבלי לדעת שזו היתה מניפולציה של הונאה. לא יודע מה יש לך נגד השוק שלנו. הוא פועל יפה ובהתאם לחוקים הטכניים גם עם מחזורים קטנים. ולגבי מניפולציות שוק אני מציע לך לקרוא על המניפולציה שניסה הא` הנט לעשות לשוק הכסף בשנת 79 - לכאורה שוק עולמי ומשוכלל ולמעשה גם בו ניסו הוא ושותפים מערב הסעודית ליצור ``פינה`` בשוק העתידי בניו יורק. שינו לו את החוקים בדקה התשעים - בערך כמו שהבורסה פה מחליטה לבטל עסקאות - והבנאדם הפסיד משהו בסדר גודל של שני ביליון (מיליארד) דולר של שנת שמונים. (לא שאני מצטער עליו לרגע - פגשתי אותו בשנת 73 ובין השאלות שלו היתה השאלה ``האם אתה עשיר?`` ובעוד אני בהלם מעצם השאלה הנ``ל משיב בעצמו ``ALL YOU PEOPLE ARE RICH``. לא צריך לנחש פעמיים מי הם YOU PEOPLE).

prtz

New member
האם יש עוד שווקים בהם

האם יש עוד שווקים בהם

ידידי יש לנו שוק כמו כל השוקים גם בניו יורק הולכות כל מיני חוכמות בפקיעה. קוראים לזה PAINTING THE TAPE. צריך לקחת את זה בחישוב. אני למשל ניחשתי שמשהו מעין תנועה חזקה בכיוון אחד והיפוכה יקרה (למרות שציפיתי שההיפוך יקרה רק בחמישי בבוקר) כפי שכתבתי פה אחרי הסגירה מבלי לדעת שזו היתה מניפולציה של הונאה. לא יודע מה יש לך נגד השוק שלנו. הוא פועל יפה ובהתאם לחוקים הטכניים גם עם מחזורים קטנים. ולגבי מניפולציות שוק אני מציע לך לקרוא על המניפולציה שניסה הא` הנט לעשות לשוק הכסף בשנת 79 - לכאורה שוק עולמי ומשוכלל ולמעשה גם בו ניסו הוא ושותפים מערב הסעודית ליצור ``פינה`` בשוק העתידי בניו יורק. שינו לו את החוקים בדקה התשעים - בערך כמו שהבורסה פה מחליטה לבטל עסקאות - והבנאדם הפסיד משהו בסדר גודל של שני ביליון (מיליארד) דולר של שנת שמונים. (לא שאני מצטער עליו לרגע - פגשתי אותו בשנת 73 ובין השאלות שלו היתה השאלה ``האם אתה עשיר?`` ובעוד אני בהלם מעצם השאלה הנ``ל משיב בעצמו ``ALL YOU PEOPLE ARE RICH``. לא צריך לנחש פעמיים מי הם YOU PEOPLE).
המסחר באופציות שקול בהקפו הכספי ל 40% ולפעמים יותר מכל המסחר בנכס הבסיס? אם זה היחס אז אתה צודק אם לא חשוב שנית ואני לא מדבר על ימי פקיעה דוקא.

ursus

New member
אנא בדוק את

אנא בדוק את

האם יש עוד שווקים בהם המסחר באופציות שקול בהקפו הכספי ל 40% ולפעמים יותר מכל המסחר בנכס הבסיס? אם זה היחס אז אתה צודק אם לא חשוב שנית ואני לא מדבר על ימי פקיעה דוקא.
הCOMMODITY PITS בשיקאגו וניו יורק ואת השוק בניגזרים למיניהם מריביות ועד לחוכמות האזוטריות שממציאים חדשות לבקרים ויתכן שתמצא שזה גדול בהרבה מהנכסים הממשיים. לפחות זו הטענה פחות או יותר של מיאומרים שסה``כ הנגזרות מהוה סכנה למערכת הבקאות העולמית ראה למשל את DOUGLAS NOLAND ב PRUDENTBEAR.COM.

ועל זה הייתי מוסיף

ועל זה הייתי מוסיף

סוף כל סוף סגל מודה שהניתוח הטכני של השוק שלנו לטווח קצר אי אפשרי מכיוון שהשוק לא משוכלל ונתון למניפולציות של מעט שחקנים. זה עלה לבנק כללי 15 מיליון שח שסגל יודה בזה
רק תראו עד כמה שהעסק הזה מתואם מראש (מדד הפקיעה) בין הגופים השונים שעוסקים בכך, שאפילו רכישות מאסביות של פוטים ע``י אותו משקיע נוכל לא הצליחו להוזיז אותם מאותה מטרה(פקיעה מעל 470) פשוט מדהים! כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה