סוף טוב

סוף טוב

(מילים - צרויה להב, לחן - רמי קלינשטיין) סוף טוב ________________ ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד חשבתי על הרגל חשבתי על הכרח ולא יכולתי אז להאמין שפעם יהיה יפה גם ככה כי איך יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך ברחוב החנויות פותחים מוקדם בבוקר החנוונים הציעו תקוות בתשלומים קנינו אושר בקופסת זהב עם ריח שעלתה נורא ביוקר ורוב הזמן היא נעולה, כי המפתח מסתתר אי שם בפנים תן לי רק סרטים עם סוף בטוח סיפור פשוט תפור בין צחוק לבין דמעות כי לפעמים אני חושבת - אם תלך לי - ובוכה בין השמיכות הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד מתחת לרצפה במרתפים שלנו חבלים סבוכים קשורים בין הגזעים פעם הייתי מקלפת את הטיח לראות דברים שלא רואים עכשיו כיסינו את החושך בשטיח זה הרבה יותר נעים. תן לי רק סרטים עם סוף בטוח סיפור פשוט תפור בין צחוק לבין דמעות כי לפעמים אני חושבת - אם תלך לי - ובוכה בין השמיכות הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד ולא יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך.... אז למה לא יכולת לתת לי סוף בטוח? כי עכשיו...אני חושבת...שהלכת לי ונישאר לי רק לבכות בין השמיכות. הו, אלוהים, למה לא יכולת להשאיר לי את מה שהיה לי? למה לא יכולת להשאיר לי עוד? למה?

irka

New member
שמרי נפשך, מאיקה

שמרי נפשך העיפה, שמרי נפשך, שמרי חייך, בינתך, שמרי חייך, שער-ראשך, עורך שמרי,שמרי יפיך, שמרי לבך הטוב, אמציהו בידיך. (נתן אלתרמן)

שבועה

(מילים - יעל טבת, לחן - רמי קליינשטין) שבועה _________ בלי מילים אלייך אדבר גוף יאמר ראשון אחריו הלב רוצה אותך כל נשימה אהוב שלי, חבר יודעת שאסור לי לוותר. לפניך לא קרה דבר רק ימים חולפים בשקט מנוכר פתאום מוצא בחול זהב קולט בך את האור יודע שאותך לי אשמור אל תשכח...אל תשכח נגענו בשבועה הזו כל כך ובתוכך סופה של אש והפנים הם מלטפים.... בשעריי אתה עכשיו עובר בשבועת עולם בוער נותן בך אות נחרט עמוק, דבר שמתגבר... אני רק אוהב(ת) יותר... אל תשכח...אל תשכח נגענו בשבועה הזאת כל כך ובתוכך סופה של אש והפנים הם מלטפים.... אל תשכח. אני לא אשכח. נשבעת.

אירה שלי.

אוי, כמה טוב שאת פה. אני יודעת שאת יודעת מה אני עוברת... תודה לך על הכל. בנות - זאת אירה שלי...חברה ממקומות קשים. אין לה בעיית אכילה...אבל מקומה כאן איתנו והיא באה לחזק ולתת תמיכה. ואני אוהבת אותה... תודה לך, אירה שלי. מיסרי ד``ש חם ליולי. היא כבר יודעת? אני לא בטוחה שזה בריא לה בגילה. ויש לי כל הזמן את התמונה שלנו ליד הקקטוסים. והוא עומד שם ומחייך. אוהבת אותך מאיה

irka

New member
למאיקה שלי

כמה טוב גם לי שאת פה, על יד המחשב ולא בתוך המיטה. לא, יולי אוד לא יודעת, אני חושבת שאספר לה כשניסע אלך. אני מאמינה שאת תסרדי, אבל אני רוצה שגם תחיי. אוד מוקדם לדבר אל זה, אבל חשוב מאוד. אירקה. בוכה איתך ואוהבת -- אירקה

למעלה