סוף טוב

oror054

New member
סוף טוב

חשבתי שיהיה סוף טוב,
שהיום אני כבר יותר חזקה.
חשבתי שזו התחלה חדשה,
שהגיע הזמן לגדול ולהתקדם.
חשבתי שאני לא אזדקק יותר לחיבוק חם,
כזה כמו שידעת לתת לי.
ועכשיו אני רוצה את החיבוק החם שלך
או חיבוק כזה כמו שלך
ומישהו שיקשיב קצת כמו שאת ידעת
וידע מה לומר ואיך ומתי.
מישהו אנושי, פשוט ואוטנתי,
כזה שמדבר בשפה פשוטה.
שיקבל אותי תמיד ויכין לי שוקו מתוק מתוק,
כמו שרק את ידעת.
שתהיה לנו שפה משותפת,
כמו שהייתה לי איתך.
בלי מילים גדולות, כמו "תהליך" ומסקנות...
אני אוהבת אותך, אוהבת אותך מאד!!

געגועים

הי אור יקרה,
כמה טבעי לחוש געגוע לקשר שהיה חם, טוב ומיטיב...
איזו זכות היתה לך להיות בתוך קשר כזה ולצמוח בתוכו.
קיבלת החלטה אמיצה לשחרר ולהמשיך הלאה ויצאת לדרך חדשה.
מתארת לעצמי שאת רוקמת עכשיו קשרים חדשים,
שדומים במובנים מסויימים לקשר הנפלא שהיה לך, אבל גם שונים ממנו בהרבה מובנים אחרים.
קחי איתך את כל מה שלמדת מהקשר הטוב הזה וראי מה את יכולה לעשות עם זה גם בקשרים החדשים.
הגעגוע והצורך מובנים כל כך...
איתך,
רותם

oror054

New member
הגעגוע

היי,
זה לא רק אני שקצת עזבתי זו גם המתנדבת שעזבה.
נכון רותם, באמת יש לי עכשיו קשרים אחרים ולקחתי המון מהקשר הזה ולמרות זאת כמו ש"מישהי" אמרה לפעמים מתגעגעים גם לרגעים וזיכרונות, לרגשות ותחושות שהיו בתוך הקשר, למקום הזה שהיה... מישהו שלא מתיימר להיות יודע משהו יותר טוב ממני, שהוא לא מקצועי או משהו כזה אלא פשוט בן אדם...לפעמים דווקא ה"תפקיד" ו"המקצועיות" מכסים וגורעים מהפשטות והאנושיות שלפעמים הם כל מה שצריך.... זה מה שיש במתנדבים שקצת חסר בצוות - זה מה שהיה לי עד שהיא עזבה.

פשטות אנושית

אור יקרה,
מבינה את מה שאת אומרת ויכולה להגיד לך שבדיוק מהסיבה הזו רוב הפרויקטים בעלם נשענים על מתנדבים, אבל אני יכולה לגלות לך בסוד שגם מאחורי כל עובד "מקצועי" ככל שיהיה יש בנאדם עם פשטות אנושית. נכון שלפעמים זה מכוסה בכמה שכבות של מקצועיות, אבל אם מחפשים טוב טוב אפשר למצוא שם גם את הפשטות שאת מדברת עליה. מבינה את הגעגועים, גם לאדם וגם לרגע, כל כך טבעי, לא? לא פשוט, אבל ממשיכים.
את נמצאת היום בפרויקט אחר של עלם? ההוא שבדקת עליו כאן בזמנו? איך הולך שם?
רותם

oror054

New member
עשיתי צעד

היי רותם,
לגמרי מסכימה איתך הצוות מקסים ונפלא, באמת באמת!
אוהבת כל כך את נועה!...
בכל זאת, כמו שאמרת "אם מחפשים טוב טוב" וזה בעצם מה שאני לא רוצה...
את התהליך שלי אני עושה, הרבה עבודה קשה הרבה מחשבה, הרבה מסקנות, עם עצמי ובטיפול... מההפוך בטח ובטח היום כשאני כבר יותר מחצי רגל בחוץ אני רוצה קשר פשוט וחם
עשיתי צעד ושוחחתי עם נעה ביום שני על הרצון שלי במתנדבת, כזו שיהיה לי איתה קשר פשוט, היה לי רק קשה להסביר לה את ההבדל בין קשר פשוט כזה כמו שביקשתי לבין מה שהיא הגדירה כקשר קליל ויש הבדל בעיניי...
היא לא כל כף תמכה ברעיון אבל אמרה שתחשוב על זה ותחזיר תשובה בשבוע הבא...
בינתיים אני מחכה וכל כך כל כך מקווה לתשובה חיובית!...
&nbsp
&nbsp

למעלה