סוף טוב....אולי

א ו ר1

New member
סוף טוב....אולי

לפני כמה חודשים ביקשתי עזרה מכולם, רציתי להתגרש ופחדתי... כולם היו נחמדים, תמכו ועזרו, אפילו שלחו מסרים לתא שלי.. בגלל זה החלטתי, בעזרתו של איש המערות, לשתף את כולם במצבי היום. אני ובעלי החלטנו להשתמש בכלי התקשורת הבסיסי, שלא נצלנו הרבה זמן, התחלנו לדבר... העלנו את כל הבעיות, כתבנו כל דף את כל הציפיות, החלטנו לנסות. כי כמו שאמא אומרת: "להרוס זה לא בעייה, צריך לדעת לבנות". הוא אמנם עובד קשה, אבל משתדל להתקשר במשך היום, הוא דואג, קונה מצרכים שחסרים בבית, לא הולך לחברים לשעות. אנחנו מבלים יחד בשבתות, יוצאים לטיולים והוא לא הולך לכדורגל כל שבת. אפילו הוא לא קנה מנוי לעונה שחלפה. נכון, אני לא חיה בגן של שושנים, והדשא אצלי לא ירוק יותר, אבל זו התחלה והניצנים כבר הנצו.
אני רוצה לתת תקוה לכל מי שנמצא במצב לא ברור ביחסים, לכל מי שעדיין אוהב וחושב שאולי יש עוד סיכוי... לכל מי שחושב ששיחה עם החצי השני תעזור. בכל אופן תודה לכולם במיוחד לאיש המערות, שעד היום השיר שכתב לי נמצא בארנק שלי.... אני מקוה שהמצב ימשיך להשתפר.. אוהבת את כולם אור

../images/Emo9.gif הסמקתי, אבל השיפור רק בזכותך

אור יקרה בדקתי את הודעתך הראשונה (19/4/02). אני שמח שהקטע שקישרתי אותך אליו (הרהורים של בוקר, שכתבתי פעם מהרהורי ליבי ונמצא כיום בטאג ליין) פעל בשבילך ועזר לך להתמקד בעיקר עבורך. כמו שכתבתי באותה תגובה אז, הכל ענין של בחירה מתוך קבלת אחריות על הדרך ועל התוצאות. את בחרת בדרך שבחרת (כולל שינוי בגישתך הבסיסית) והיום בחרת לשתף אותנו בתוצאות שאת מרגישה מבחירה זו. להגיד לך ששמחתי לקרוא את הודעתך? שמחתי היא מילה קטנה. התרגשתי התרגשות של ממש ואני עדיין נרגש מהודעתך. אני מוצא בהודעתך משוב שמחמם את ליבי ובודאי גם את ליבם של אחרים כאן היכולים להרגיש סיפוק ממעורבותם בפורום. אני מניח שהודעתך תעודד אחרים שעדיין מהססים, לבוא לכאן, לשתף ולהתיעץ ובבוא היום גם לתרום מנסיונם. אני מניח שהיום גם לך יש נסיון ממנו תוכלי לתרום כאן ואת מוזמנת לעשות זאת בחפץ לב.

למעלה