סוף חיי הנישואין

nechmad11

New member
סוף חיי הנישואין

אני בן 47, וחיי הנישואין שלי עומדים לפני קיצם. החלטנו להמתין כשנה, לפני הביצוע הרישמי וזאת למען ילדיינו. בשלב זה אנו חיים בנפרד אבל ביחד. בנפרד: כבר יותר משנה ללא יחסי אישות, מדברים רק על מה שממש חייבים, מבלים בנפרד בלי לשאול שאלות. ביחד: חיים באותו בית, הולכים ביחד לארועים משפחתיים, לא מצהרים על הפרידה לפני הילדים והמשפחה (למרות שכולם די מרגישים, ברור לא?) למרות שאני נראה טוב, צעיר וספורטיבי , למרות שאני בעל יכולות רבות (ויש לי קבלות): 1. חסר לי חום של אישה 2. חסר לי חיוך נשי 3. די איבדתי את הביטחון... איך החיים שם בחוץ? איך מתקדמים?

שילה1

New member
לא ברור לי מה תיתן ההמתנה,וההסתרה בפני

הילדים והסביבה. הגיעו לסיומם?תסיימו אותם יפב ובכבוד,הסבירולילדים,עשו הפרדה במגורים,וכל אחד לדרכו החדשה. המצב הנוכחי לא בריא לשניכם יחד ולחוד,והילדים,מניחה כיאינם צעירים מאוד,מבינים ויודעים מה המצב. על כן-למה לחכות?החוסרים שלך בנסיבות אלו ברורים,ותשובות לשאלות שלך תאלץ לתת מתוך נסיון. לא תנסה-לא תדע1 שיהיה בהמלחה,כבר אמרתי?

czar

New member
כלום לא נורא

אולי להיפך, אבל ברשותך שאלה... אתה רוצה בפרידה הזאת? תנסה לענות נקי בלי שלושת הסעיפים שכתבת שם. חסר לך זה בסדר, חסר לכולם, מה הסיבה האמיתית למקום שלכם?

הממממ

אני חושבת שיהיה לך לא קל לקבל כאן תשובות לשאלות שאתה שואל. בסה"כ מרבית המשתתפים כאן נמצאים בפנים, ולא בחוץ... אני מאמינה שבפורום גרושים גרושות יש לאנשים יותר אינסייטס. מכאן זה נראה שבהתחלה, אחרי זוגיות כל כך ארוכה, זה בערך כמו להיזכר איך רוכבים על אופניים, בהתחלה קצת מתנדנדים, קצת נחבלים בירכיים, אבל כשמתייצבים, אחרי כמה סיבובים זה מתחיל להיות ממש כיף. אני מכירה חלק שמתלהבים נורא מהנסיעה המחודשת הזאת, מדוושים בלי הפסקה לכל מיני מסלולים חדשים, עד שמתישים את עצמם לדעת. ויש גם בין לבינים, כשנזכרים בבדידות. כאלה.

אני תוהה

למה אתם חושבים שדחיה של שנה טובה יותר לילדים אין גיל שבו זה עובר להם חלק... ואם זה בהסכמה - למה אתה לא מחפש לך מי שתתן לך חיוך וחום? זה לא קל שם בחוץ. תחשוב על זה... כמה שנים לא יצאת לדייטים? מכרת את עצמך לטובת קשר? למדת מישהי חדשה? מצד שני, המסע מרתק.

אייבורי

New member
14 מעלות

ואומרים שיהיה קר בסוף שבוע במשוואת הכמה גרוע בבית וכמה אתה פוחד להיות לבד, הפחד מנצח. מתקדמים כאשר עושים החלטה ואז מדברים עם האישה משם יש כמה אופציות, לפעמים הפחד שלה יגרום לכם לנסות יועץ זוגי או שמשם תלכו למגשר או כל אחד לעו"ד משלו

פשרה עלובה

אין אהבה בבית הזה, אין אמפטיה ואין כבוד - רק נסיון פאתטי לשמור על חזות מהוגנת, אולם גדול, אתם על הבמה, שקועים כל כך במחזה שבכלל לא שמתם לב שהקהל כבר מזמן הלך הביתה. זה השלב שבו אני מצפה מגברים שנראים טוב, צעירים וספורטיביים בעלי יכולות (עם קבלות) לגדל לעצמם עוד תוספת קטנה - עמוד שדרה.

nechmad11

New member
היי אתה מגזים

אחרי כל כך הרבה שנים המעבר קשה ולוקח זמן. במקביל אני שואל אצת עצמי שאלת אמת: האם ניתן להציל והאם כדאי לנסות. או אולי כדאי לנסות לפזול לצדדים, להתאמן ולצאת החוצה מוכן יותר. למה להמתין? כי השנה נוכחית היא קריטית בעבור הילדים, חשוב לנו לא לבצע שינויים כרגע אשר יכולים להשפיע עליהם כרגע. גם הם הם מרגישים כי לא הכל כשורה, תמיד יש להם תקווה ועל זה אנו בונים.

אייבורי

New member
אישור

אל : נחמד11 מאת : אייבורי תעודות בע"מ הנושא : אישור להתאמן לאחר שבדקנו את בקשתך לאימון חוץ נישואי ולאור העובדה שכבר שנה שלמה לא נמצצת כראוי אנחנו מוצאים לנכון לקבל את בקשתך והרי אנחנו מכריזים בזאת על היותך זכאי לאימונים חופשי כיד המלך על החתום איבורי ניפוקי תעודות בגידה בע"מ

../images/Emo88.gif כבוד המינהלת

יש כאן מאמן פרואקטיבי לענייני כושר חיצוני שמתחזה לנוטריון! מה נסגר עם הפורום הזה?!

וואלה יופי

גם מביא אותם הינה וגם מסרסר?

הבנתי

אם ככה אולי כדאי שתודה על האמת, אם לא בפנינו, לפחות בפני עצמך - שהעניין הזה של "החלטנו" הוא קשקוש גמור - היא הציעה, אתה הסכמת. מוכן גם להתערב שכל עניין ההצגה "בשביל הילדים" גם היה רעיון שלה. אתה עדיין מטפח תקווה קטנה שזה רק משבר קטן וזה עובר. ולגבי המשפט האחרון שלך, בבקשה בבקשה תגיד לי שלא התכוונת למה שאני חושב שהתכוונת - שאתה מתכוון להשתמש בתקוותם של ילדיך כדי לגרור את אשתך חזרה לזוגיות הזאת - אחרת לא תהיה לי ברירה אלא להכתיר אותך כהזוי של השנה (שלא לומר - של העשור).

nowonder

New member
מסכנים הילדים

סוחבים על הכתפיים שלהם אחריות על שני הורים פחדנים. אגב, אני לא מבינה בזה, אבל השמועות אומרות שנשים מעדיפות גברים מכל הסטטוסים הקיימים (אלמן, גרוש, רווק, נשוי, אידיוט, הכל ביחד, וכולי) רק לא "פרוד שחי ביחד עם אישתו".

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת קטע מוזר שפרודים הגרים עם נשותיהם הם המצורעים של ימנו

רפסודיה

New member
לאיזה מקום בחיים אתה רוצה להגיע?

בחוץ פחות מפחיד מכל מה שמפחיד אותך כעת. כמעט הכול תלוי בכוחות שיש לך לבנות לך את חייך כיחיד עצמאי+ ילדים, אחרי שנים שהתרגלת לחיות בתוך זוגיות + ילדים באותו הבית. גם כדי להיות מתי שהוא בקשר זוגי טוב חשוב שתרגיש בטוח בעצמך שאתה אכן יודע לחיות לבד, כשזה כולל גם יכולת להתמודד ולהכיל תסכול וחסרים דוגמת אלו שאתה חווה כבר כעת בעודך נשוי. איך מתקדמים? זה תלוי לאן אתה רוצה להגיע. בכל מקרה לא מומלץ לשעוט לפרק את הבית בלי להיות בטוח בעצמך שעשית את כל שביכולתך בתוך הקשר הזוגי שיש לך עדיין. במקרה וכן תגיע להחלטה שזה הסוף עדיף לסיים את זה יפה ובהבנה הדדית אבל להפרד פרידה מלאה באופן חד משמעי.

למעלה