סוף חולדה למיתה

ענתי44

New member
סוף חולדה למיתה

כשחזרנו אתמול ממיון הרחתי ריח חריף במטבח שהעיב על כל הבית. בערב ניסיתי למצוא מאיפה ולא הצלחתי. הבוקר גילינו את המקור- מתחת למכונת הכביסה. הצחנה היתה איומה. הזעקתי את אחייני.( מה הייתי עושה בלעדיו? ) אני הייתי חייבת ללכת לעבודה והייתי לחוצה שאני משאירה בית עם מפגע חולדה. אבל הפגר נזרק מהבית. והמטפלת של אמא, שתהיה לי ברירה שפכה חומרי חיטוי וניקתה. עדין ריח לא נקי אבל בקרוב יתמלא המטבח בריחות בישולי החג.... סוף סוף הסיוט נגמר. לפחות לימים הקרובים.

ברוך השם ענתי

ענתילה יקרה , מקווה שזה לא יחזור ויהי שקט בבית מעכברים וחולדות. אני מבינה שאין לך ברירה אלא לעשות שוב את הבדיקה הלא נעימה הזו מקווה שהכל יהיה תקין וגם תרגישי טוב אחרי הבדיקה. שולחת לכן נשיקות וחיבוקים לילה שקט ורגוע, טובה

ענתי44

New member
חח איזה אורחים הם ממש התבייתו אצלי

אם אני לא טועה הסופר עגנון היה זה שאמר " קודם אורח אחר כך טורח ובסוף סורח"... והסוף של נחולדה בהחלט היה סורח....

hregev1

New member
ענתי - עד עכשיו אני לא מבינה

איך יכולת לישון ברוגע כשיש סיכוי שהאורחת הבלתי רצויה עדדיין בביתכן, אבל טוב שהתפתרת ממנה ועכשיו באמת את יכולה להיות רגועה, נקוה שלא תהיה פעם הבאה. להתראות ולילה טוב חני

ענתי44

New member
מי ישן בשקט? רק אמא

שבחסות אלצהיימר שכחה מה"אורח" למרות שהמטבח היה סגור, אני ישנתי רע. ישנתי כמו טיפשה עם אור ועם מגב ליד המיטה.... והתעוררתי כמה פעמים בכל לילה מחלומות שאמא קוראת לעזרה.... הלילה אני אשן כמו תינוק שסיים לינוק

למעלה