סוף השבוע שעבר שעבר :)

m a t a n O

New member
סוף השבוע שעבר שעבר :)

היי! נזכרתי שרציתי לשתף אתכם במה שהיה לי בסוף השבוע שעבר: אירחתי, לראשונה, את אחיו של החבר שלי, עם החברה שלו. היה מאוד כיף. קיבלתי ריקושטים טובים. אבל לא זה היה העיקר. מה שהיה חשוב היה זה ששלטתי במהלך הערב. כל הזמן ידעתי מה קורה, הרגשתי טוב עם עצמי, ולא נתתי לאף אחד את ההרגשה, ולעצמי, שזה הכי חשוב, שאני במבחן. ההכנות היו מאוד מפורטות: ארוחת שלוש מנות טיפוסית (לצמחונים): סשלט שעועית ירוקה חמוץ מתוק, סושי לרוב, מנה מוקפצת (אם לא יאהבו את הסושי), לקינוחים: עוגת גבינה ופירורים (הייתרון בזה שהערב היה אצלי בבית היה שיכולתי להפציץ מה שבא לי, בלי להתחשב במקום, בשותפים וכו וכו') ופרלינים, שזה תחביב חדש שאני מפתח :). אז מעבר לזה שהם ראו את החדר שלי, ושהכל כמעט עבודות יד שלי, מה שקנה אותם, ושהם אכלו מהאוכל שאני בישלתי, לא היתה דקה ריקה בערב הזה. לא שתיקות מביכות, לא כלום. הרצתי דאחקות עם החברה של אחיו, היה מגניב. החבר שלי היה איתי, לא מבחינת המיקום, אלא שהוא היה קשוב אליי, שם לב מה אני אומר, דיבר אליי ברכות, התגאה בי. היה לי כיף. וחשוב גם להגיד תודה על דברים טובים, נכון? יאללה, זאת התחלה טובה :) יאללה, אני אוהב את כולם. מתן.

מתן, כמה יפה!!

מקווה שיהיו לכם עוד ביקורים רבים כאלה. מאחל שתצליח בהכל: בנגינה, ובאהבה.

חלילה לי מלהתלונן...

אבל שמתם לב שאין כאן שרשור הודעות אחד שלא כולל אוכל? דיבורים על אוכל? מתכונים שונים? מה יהיה?? ואחרי שפרקתי את אשר על ליבי - כיף לשמוע מתן!! אבל באמת!! שמח שהלך לכם טוב ומי יתן ויהיו עוד ארוחות כאלה!!

איתיוש אני מכור

מכור לאוכל. שלוש פעמים ביום אני הופך עולמות כדי לארגן לי מנה

m a t a n O

New member
פורטי ואיתיוש

איתיוש: החבר שלי תמיד אומר לי שהוא לא מבין את העיסוק שלי באוכל. מבחינתי לעמוד יום שלם במטבח בשביל ארוחה של 4 שעות זה לא בזבוז זמן. הוא יכול לאכול שוקולד מהחפיסה ואני יכול לשחק איתו עד שהוא יגיע למרקם ולצורה שאני רוצה אותו, ולעשות ממנו פרלינים. כל אחד והתפישה שלו לגבי אוכל. פורטי, יש לך איזשהם מילויים מגניבים לפרלינים? אולי רעיונות? אגיד לך כבר מה עשיתי: שוקולד מריר עם מילוי שוקולד, שזה קונבנציונאלי. שוקולד לבן עם קרם קפה שוקולד לבן עם קרם פיסטוק שוקולד לבן עם קרם תפוז שוקולד מריר עם ערק (נשמע מעפן אבל טעים טעים טעים) שוקולד מריר עם קרם מנטה שוקולד מריר עם מרציפן (הכנתי מרציפן, יותר טעים מזה שקונים) ויש שוקולד עם קרם חלב בתהליכים- אני לא בטוח איך זה ייצא. עוד הצעות? אשמח אשמח אשמח. אוכל זה כיף.

פרלינים אני לא אוהב....

זה מסוג הדברים האלה שמביאים לדודות זקנות בחגים ואיכשהוא זה תמיד חוזר אליך. אל תבין אותי לא נכון, אני מעריץאנשים שיודעים לבשל. באמת! אצלי המטבח זה האיזור הזה ששוטפים בו כלים, מכינים קפה..זהו. אה וגם יש בו מיקרוגל לחמם את האוכל שאמא עושה לי כל סופ"ש.

m a t a n O

New member
דודה אתה בעצמך

אז כנראה שלא אכלת את הפרלינים שלי :) זה לא מה שאתה חושב, עם מילוי דובדבן עבש ויבש. מה שמוכרים לך שוקולטיירים בתור "טראפלס", (טראפלס בציפוי שוקולד כלשהו) אז כזה. :)

מתן מתי אפשר לבוא ...

ולקנות כמה מהפרלינים שלך, ובדרך גם לשמוע איזה וואלס של שופן?
בנתיים אני בחו"ל...אבל כשאגיע. הפרלינים נשמעים משהו-משהו , איך אומרים...סוף

sidoni

New member
היי מתן...

אני ממש שמח שהצליח לך , אני זוכר איך ליפני שנים בישלתי את הארוחות הראשונות בישבילו ( והוא בשבילי) למישפחתו ולחברים ...מרגש מאתגר אני שמח בישבילך ...יש לי כמה מתכונים רבויי שמן מאלפים ....דברים שבחיים לא אכלתם אז אם תרצה בשמחה. ובקשר לעבודות היד שלך יש לי חנות של עבודות יד אם אתה מעוניין אתה מוזמן לישלוח לי תמונות של הפריטים ונדבר...

m a t a n O

New member
עבודות יד

סידוני, אז זהו, שאני חזק בלהכין אוכל מאלף על אמת, רק בלי הרבה שמן, ויש לי עוד מגבלה- הבחוריקו שלי צמחוני :) ואת עבודות היד שלי אני שומר לעצמי, ככה אני לא צריך לחשוב על כמה אני מוציא על החומרים ועד כמה זה משתלם לי. :) חוצמזה עבודות יד זה מינוח רחב.אני עושה מה שאני רוצה באותו רגע. ככה נולדו השולחן כתיבה שלי עם הפסיפס זכוכית עליו, מראה עם מסגרת זכוכיות, שולחן קפהמעוטר, הארונית של הטלויזיה והכרבולית שסרגתי :) ככה שזה לא עקבי :) בחיי אני נשמע הומו.

למעלה