סוף השבוע קרב ובא!

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifסיימתי עם לשון!! ../images/Emo13.gif

הבגרות הלכה דווקא טוב. איזה כיף שגם עם זה סיימתי. אין לי עוד בגרויות השנה
(חוץ מהבגרות בהפקות אבל לא צריך ללמוד לזה)

Brombit

New member
ותכשיטוש הגיע D= ../images/Emo115.gif

לא בחתיכה אחת כמו שחשבתי, אבל הוא על חוט שחור ולא ירוק-אפור כמו שאמא שלי דמיינה, שזה מה שרציתי

Endogenisis

New member
אין יותר לשון!!!

עד מועד חורף בטח -__-. היה כל כך קשה :| וכל הגוף נתפס לי מישיבה לא טובה בטח. אבל העיקר שזה עבר.

Edge of Thorns

New member
ברצינות?

האמת היא שזה היה לי הרבה יותר קל מהמבחנים והמתכונת שהבת-כלבה עשתה. למרות שבחלק של הפועל בחיים לא נתקלתי בשאלות כאלה

Endogenisis

New member
הבעיה שלי היא שאני פגום וזהו XD

לכולם כמעט היה יותר טוב מכל שאר המבחנים השנה, זאת בעיה שלי.

עוד 46 שעות מחוייבות.

יפה יפה.
היום במחוייבות עבר יותר מהר מאתמול-והיום היינו רק 3 בנות וזה בכלל לא יום של קבלת קהל ככה שבאו פחות מ-10 ילדים. ציפיתי שהזמן לא יזוז אבל הוא כן. :)
אתרום מחר אלפי ספרים שקראתי ואני לא אקרא יותר לספריית בי"ס.
עייפה כל הזמן.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifקנו לי מחשב חדששששששששששששששששששש

המכונה הארורה הזו מאמללת את חיי כבר 5 שנים, ועכשיו... קנו לי מחשב חדש וכ"כ טוב שאני יכולה לבכות! *_________________* הוא יבוא הביתה ביום ראשון או שני, ואז רמת החיים שלי תשתפר כ"כ הרבה! :') זה ליום ההולדת.
זה קצת יקר אבל לא יקר כמו מחשב שלם, כי חלק מהדברים יש לנו כבר (טובים, לא מעפנים. נגיד כרטיס מסך) אז לא צריך לקנות. XD
היה ממש חם היום. >_>
נמאס לי. נמאס לי נמאס לי נמאס לי. כל שיעור נהיגה מחדש, אני באה בלי ציפיות, בלי לחץ, בלי ייאוש. אבל תמיד הולך חרא, ואני מאבדת לחלוטין כל טיפת רצון ללכת לשיעור הבא. אני הנהגת הכי גרוע שהעולם הזה ידע ואני בחיים לא אעבור טסט וכ"כ נמאס לי ללכת לשיעורים ולהבין את זה בכל פעם מחדש.
הייתי ממש עייפה כל היום. היום יום חמישייייי ומחר סופ"שששש ואז יום ראשוןןןןןן ואז יום שנייייי ואז יש חפיפה ואני סוף סוף אדע מי הבנות בצוות שלי כי אני ממש סקרנית.

yael627

New member
וואו תתחדשי *________*

שמחה בשבילך D: ואני גם נהגת גרועה
אני ממש מכירה את ההרגשה הזאת;; אבל אל ייאוש! מתישהו נקלוט את העניין לא?

yael627

New member
אז תשתפרי ../images/Emo201.gif

כל אחד קולט את זה במוקדם או במאוחר... אל תדאגי;;

נסי מאוחר פי 4000 יותר מאוחר מכל מאוחר שהוא

זה לא משהו שאני אקלוט. יש נהגים גרועים בעולם - אני אחת מהם, עם התמודדות רצינית על המקום הראשון. אני רק צריכה להצליח לא לעשות טעויות מפגרות מדי במהלך 20 דקות של טסט ואח"כ לא לנהוג יותר בחיים.

למעלה