סוף השבוע מתקרב...

../images/Emo45.gifנחשו איפה אני אגור בשנה הבאהההההההההההההה

נחשווווווווווווווווווווווווווווו נחשו D::::::::::::::::::::::::::: מנחשים? ^__________________^ סתם
קיבלתי את השיבוץ לש"ש!!! *drumroll* *היחידה שמתרגשת* *תעמידו פנים לפחות... :{* יפו! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: יש 7 בתי נוער (כולם במרכז), כשמתוכם הכי הכי רציתי (במידה שווה) את יפו, תל-חי (אחד בת"א) או כפר-סבא. אז זה מיליון מעולה שקיבלתי את יפו! זה מצחיק, כי יש קצת אכזבה שלא קיבלתי את תל-חי וכ"ס - כאילו שהיה אפשר לקבל את שלושתם ביחד
התקשרו אליי בשיעור נהיגה אז בדרך לאוטובוס שמעתי את ההודעה שהשאירו, וכשהייתי באוטובוס התקשרו אליי שוב. אז התהלכתי בציבור עם חיוך מרוח על הפנים, שנתקע לאיזה שעה
טוב נחזור לשלשום לדברים רגילים
תגבורים מלפנות בוקר עד 12 בערך.
ביודע.
עשיתי דברים בצרפתית ואישהו - אני לא יודעת איך - הלכתי לישון ב(000)4 לפנות בוקר. אתמול:
אמג העייפות של החיים
בחלקים מהיום פשוט נלחמתי עם העיניים שלי כדי שלא יעצמו!
עוד קצת ביודע
היינו אמורות לסיים סוף סוף אבל הסתבכנו עם הדיון המסכם אז נגיש טיוטה בלי זה ונקווה שהמורה תשב איתנו על זה ולא תשנא אותנו. :X אני אמורה באמת ללכת אליה היום ולהגיש לה. אני אתקשר אחה"צ, אולי היא ישנה עכשיו או משהו. :0
עבדתי על דו"ח הסיור סוף סוף, וכמעט שנתקעתי בלי דבר לעשות עליו את הדו"ח כי גיליתי שקראתי מידע לא נכון על משהו, אבל בסוף מצאתי משהו אחר והסתדר. והוספתי תמונות של יעלים.
גם את זה אני צריכה להגיש לשולה היום.
התכוונתי לישון לא מאוחר כי לא הייתי מסוגלת יותר, אבל סיימתי עם ביולוגיה וצרפתית (אני שונאת לסכם
ועוד בצרפתית
) רק ב1 וקצת, ואז נאלצתי להישאר עוד איזה חצי שעה כדי לתקן את הקטע שכתבו עליי לספר המחזור היה צריך להחזיר את זה באותו לילה (שלחו לי את זה רק ב12-1... זה לא שהיה לי זמן לפני כן). אז הלכתי לישון ב2.
היום:
תגבור ב8:30. :{
אני עייפהההההההההההההההההה
שיעור נהיגה גרוע באופן שלא נראה כמותו מזמן. השיעורים תמיד גרועים אבל היום היה משהו מיוחד. ממש ממש השתדלתי להיות מפוקסת אבל לא הצלחתי כי המוח שלי מת מהעייפות ומשחיקת יתר בשבוע האחרון, ועשיתי כל טעות מפגרת אפשרית. איום ונורא ממש.
צריך ללמוד למתכונת בצרפתית שיש מחר, ואני רק רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
התחלתי כבר ללמוד אבל לא סיימתי. אמג אולי אני אסיים מהר ואלך לישון?
*_________________* |רצה לסיים ללמוד|

theEscapist

New member
הו, מזל טוב!../images/Emo9.gif

אפרופו שיעורי נהיגה, יש לי מחר שיעור- ולא נהגתי חודש

חחחח בהצלחה

אחרי יום כיפור-פולין-סוכות היה לי שיעור אחרי הפסקה של בערך 3 שבועות, וגם מתישהו לא מזמן הייתה לי הפסקה של איזה שבועיים וחצי... זו בעיה
(למרות שאצלי הבעיה אחרת לגמרי
)

../images/Emo45.gifמשלחת לגרמניה

ויש לי סיכוי מעולה להכנס אליה. הבעיה היחידה היא הציוני התנהגות, אבל לא ביג-דיל, נקווה שבמכתב בקשה הם המועצה-פדגוגית תתמוסס מהקסם האישי שלי, האינטלקטואליות והידע באקטואליה.
שחררו אותנו ב13:00.
המבחן בהיסטוריה הלך טוב.

Brombit

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif תקלה מאוחרת ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

[סליחה, שתי תקלות יחדיו
] בכיתי כמובן
בסוף אפילו הצלחתי ללקט בארוחה כמות מכובדת של עגבניות. את ה'עיקרית' אחסנתי כי יכולתי. יש מצב טוב שאיחרתי לעליה להסעה, אבל ההסעה איחרה קצת יותר
האוטובוס התעכב *זמן כלשהו* במחסום מסתורי, מה שלא עזר למצברוח שלי
באוטובוס לאשדוד פגשתי מישהי מהתיכון. היה חביב עד שהפסיקו לקרות דברים ~~רוורס רציני בזמן~~ היתה תקלה מוקדם, אבל הייתי צריכה לנקות. ואח"כ הייתי צריכה ללכת ל'פסיכולוג', אז יצא שנדנדו לי ואח"כ הייתי צריכה לתת הסברים למחסנאים כאילו אני רעייתם שישנה אצל חברה מסתורית

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif לא קיבלתי עדיין את המחשב

או את המשחק
מקווה שביום א'

../images/Emo45.gifכתבתי מכתב לליאורההההה

אני נורא מקווה שיקבלו אותי }:
היה יום סבבה כזה, עבר מהר.
מחר לג בעומר. שונאת, אבל עם חברים וזה חח.

למעלה