סוף השבוע כבר כאן

סוף השבוע כבר כאן

שיר השבוע (של עמיר): שיר השבוע (כללי): אלבום השבוע: משו שעשה לך את השבוע: משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: ספר השבוע: ציטוט השבוע: מומלץ השבוע:

תשובות!

שיר השבוע: ילד-עמיר בניון שיר השבוע(כללי): ילד-עמיר בניון. אלבום השבוע: לדעת הכל-עמיר בניון משהו שעשה לך את השבוע: הופעה של עמיר בניון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תשובה לגבי משהו בעבודה. ספר השבוע: עמיר בניון..חח סתם אין לי. ציטוט השבוע: "הכי גבוה שהדמיון שלי יכול להציע לי כרגע,הדמיון שלי יכול" ממולץ השבוע: עמיר בניון-כל הדיסקים כולל ביצועים לשירים שלא שלו. נראה לי שעניתי אובייקטיבי לא?

odery

New member
הנה אני:)

שיר השבוע של עמיר-החולם
שיר השבוע של אבי-אבא
אלבום השבוע-דודו טסה בהופעה-אחרי לילה של רעש
משו שעשה לי את השבוע-הטיול של הבת שלי והנאומים חוצבי הלהבות שהיא הרביצה על שלמות ארץ ישראל כשהיא חזרה
משו שאני מצפה לו בשבוע הבא-יום שלישי בעזרת ה' שיבוא כברררררר
ספר השבוע-דונה גרציה ד"ר יעקב רוזן
ציטוט השבוע-פסימיות היא עצלות מחשבתית
מומלץ השבוע-פטריות מוקפצות בפסטו
יפה לך השרשור:)

הנה אני

שיר השבוע (של עמיר): הכי גבוה שיר השבוע (כללי): איך אהבתי את אותה ילדה - יוסי עדן אלבום השבוע: "לדעת הכל" - עמיר בניון משו שעשה לך את השבוע: מעבר דירה משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: סדר במעבר הדירה ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין מומלץ השבוע: אין

קסם42

New member
שלי...

שיר השבוע (של עמיר): מישהו אחר שיר השבוע (כללי): צליל מיתר אלבום השבוע: לדעת הכל כמובן משו שעשה לך את השבוע: אייל גולן בנוקיה משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: "אחד שישאר שייך בזמן שאת בכלל כבר לא שלו..." מומלץ השבוע:אין

"כולם להיות בשקט,מוהנדס מדבר.."

שיר השבוע (של עמיר): שיר השבוע (כללי): "קצת משונה שלא נשארת" שלמה ראצי. אלבום השבוע: משו שעשה לך את השבוע:היציאה הביתה אחרי 21!!! משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא:סוף קורס מכים ורבעוש מתוק בעזרת השם. מומלץ השבוע:יגדל אלוהים חי.

ואני .. :)

שיר השבוע (של עמיר): מי תרצי שיר השבוע (כללי): אבא - אבי בניון אלבום השבוע: הרהורים ! משו שעשה לך את השבוע: הופעה יום חמישי בברל'ה :) משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: " הכי גבוה .. שהדמיון שלי יכול .. " מומלץ השבוע: הרהורים מהתחלה ועד הסוף כמה פעמים ברצף - תענוג !

leka27

New member
שלי...

שיר השבוע (של אבי): אבא שיר השבוע (כללי): ים של געגוע- יהודית רביץ אלבום השבוע: לדעת הכל משו שעשה לך את השבוע: עשיתי לאמא שלי מתנה ליומולדת ויצא מהמם! משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: שכל מיני עניינים טכניים שתקועים מלא זמן יסתדרו בע"ה. ספר השבוע: לא קראתי מלא זמן... ציטוט השבוע: "בין כמה ברירות בררתי לעצמי כזו של שיגעון..." מומלץ השבוע: לסגור עניינים קטנים וטורדניים שבוע טוב! חודש טוב וגשום!

אתי Z

New member
עכשיו תורי..

שיר השבוע (של עמיר): געגועים לדמיון שיר השבוע (אבי): אבא אלבום השבוע: שולי רנד - נקודה וטבה משו שעשה לך את השבוע: ההופעה בחמישי בברל'ה (לא יודעת אם זה עשה לי את השבוע אבל זו בהחלט היתה נקודת השיא שלו..) משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: בע"ה בשלישי לקבל בשורות טובות, ובמוצ"ש, דניאל זמיר ויונתן רזאל בצוללת הצהובה. ספר השבוע: "מכתבים לטליה", מאז שסיימתי אני לא מפסיקה להמליץ עליו לכל מי שמוכן לשמוע. ציטוט השבוע: "בבאר שבע ישנו איש לגמרי לא צעיר, מנגן בקלידים ועושה לי פרצופים"... במנגינת "על כפיו יביא" - עמיר מסתלבט קלות על נדב ביטון
שיהיה לכולנו חודש טוב ומבורך בע"ה, שנזכה לבשר ולהתבשר רק בשורות טובות!

odery

New member
אחחמממ אחממ

שולי רנד אלבום השבוע??? אם המשיח לא בא אחרי הערביה מהאוניברסיטה השבוע-הוא יבוא רק על זה!!! תמצאי לעצמך אישיות דחוף בנו7גע לסעיפים ב' וד' וסתם לבשכלה כללית-מגג העולם אפשר רק לרדת-אז אם בחמישי היה אחד השיאים תתחילי לאסוף מהררר מהררר את השברים. לוביו
(אבי תרגע)

אתי Z

New member
יווו, אמרתי את זה בקול? ../images/Emo2.gif

מה לא נעשה בשביל משיח??? נו טוב, אז התבגרתי, יש משו באלבום של שולי רנד, אפילו יותר ממשו
סעיף ד? גם עבורך ההופעה בברל'ה היתה השיא של השבוע?? (מי קטנונית?) אה ו.. השברים נאספים להם אט אט ובזהירות שלא להפצע יותר בע"ה! לוביוטו
(עכשיו הוא ממש ילחץ
)

ליטל149

New member
וגם אני..=)

שיר השבוע (של עמיר): קסם שיר השבוע (כללי): בגלל הרוח אלבום השבוע: הכל עד לכאן - עמיר בניון
משו שעשה לך את השבוע: התקבלתי לעבודה
משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: שעוד כל מיני עניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר...=) ספר השבוע: רק לא מלחמת אחים - חגי סגל ציטוט השבוע: ''הייתי שר כדי לזכור מאיפה באתי למקרה שאתבלבל'' מומלץ השבוע: לעשות סדר בכל מיני עניינים טכניים מעיקים. החיים נראים ברורים ויפים יותר.. שיהיה שבוע הכי הכי טוב שיש!!!

meytalon

New member
רעיון יפה :)

שיר השבוע (של עמיר): אשמח בך שיר השבוע (כללי): אבי בניון- דרך לעבור אלבום השבוע: רדיו "גלי ישראל" משו שעשה לך את השבוע: הצלחה עם תלמיד מתקשה בכיתה משו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: אירוע משפחתי עם מוזמנים חשובים ספר השבוע: הריקוד של סוניה- ויקטוריה היסלופ ציטוט השבוע: "אהבה זה כל הסיפור" מומלץ השבוע: לפני שנכנסים לבית למתוח את שרירי הפנים ולהיכנס בחיוך רחב (במיוחד אחרי יום ארוך ומעייף)!

למעלה