סוף השבוע בפתח

Liquid Dreams

New member
קצת כועסת, אבל מבינה...

לא נעלמת לי בכוונה
מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- אם השירים שקרן כתבה למירי נחשבים, אז כל אלה שבאלבום של מירי
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- האלבום של מירי
בילוי השבוע שלכם- העצרת למען שחרור החטופים במצפה הילה, היה ממש טוב. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ליאור שליין
אתמול היה אדיר עם השקיות שוקו
סקופ השבוע שלכם- שעון כתום לעולם לא יהיה כמו שעון תכלת.. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] השעון
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום משהו שהרס לכם את השבוע- השעון האהוב שלי..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאני אתרגל לשעון החדש וה..כתום..
פגשת את קרן השבוע? לא.

shir828

New member
מסכמת../images/Emo8.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- מבול
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- לא נראלי שהיה.. בילוי השבוע שלכם- חופשששש סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה2
סקופ השבוע שלכם- יש לי סווטשרים אחד ירוק(
) והשני שחור
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אני הכנתי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חופש
משהו שהרס לכם את השבוע- 1.שאני קמה מאוחר אז בגלל שאני לא אוכלת ושותה המון זמן (כי אני ישנה) אז אני מתעוררת עם כאב ראש וסחרחורות 2.עדיין לא מצאתי שעון מעורר
3.אורטודנט (מתחו לי את הריבועים
4.שורשים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא מחכה לכלום
פגשת את קרן השבוע? איך היה- לא פגשתי
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע
לא רואה..

הסיכום שלי

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]? מבול
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]? המתוקות אחרונות ( אריק ברמן )
בילוי השבוע שלכם? המופע של רותם וענת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? האלופה - סוף סוף התחיל
סקופ השבוע שלכם? הפורום לא פך לפורום של קרן ואיתי
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו? חופששששששששש
משהו שהרס לכם את השבוע? ידיד שלי חזר מתורקיה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ליל הסדר
פגשת את קרן השבוע? איך היה? לצערי השבוע לא

ד"א

מצאת במקרה את הטל' של עין השופט שדרכו אפשר להזמין?כי בעיתונים של ת"א בסופ"ש לא מצאתי

נעה 124

New member
שלי../images/Emo15.gif

האמת שכבר סיכמתי אבל אני לא רואה את זה פה, אז אם תראו ששלחתי פעמיים תמחקו אחד מהם
מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- כל הדיסק של מירי
בילוי השבוע שלכם- מחנה שחזרתי ממנו אחרי יומיים בוכה?
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שודדי הקאריביים2
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חופש משהו שהרס לכם את השבוע- לבת דודה שלי יש גם צליאק (אסור לה לאכול קמח) ועכשיו גם סוכרת נעורים, והיא רק בת 5! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יומולדת לחברה שלי, יומולדת לאחותי, יומולדת לדודה שלי
והופעה של קרן בקמלוט, מישהו בא? פגשת את קרן השבוע? איך היה- לא, אבל שבוע הבא שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע
- לא רואה שבוע טוב לכולם |4u|

עונה:

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- "לרוץ לרוץ" מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- "זאת את היית"-תמיר חיטמן בילוי השבוע שלכם- פתחו "ארומה" חדש בחולון אז שם
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פוקימון, ו"סיילנט היל" סוף סוף יש לי אותו בדיוידי, (רק חבל שאין לי זמן לראות אותו
) סקופ השבוע שלכם- אין לי זמן... תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הרמת כוסית לכבוד החג אצלנו בעבודה, היה נחמד לשם שינוי, יש צחוקים שם למרות הכאוס שהשתולל ביום חמישי בלילה... משהו שהרס לכם את השבוע- כן לשמוע שבסופר מרקט השכן אירע שוד, איזה מדינה יש לנו
וגם לראות את "הישראלי המכוער" ברוב הדרו, איפה התרבות שלנו?! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ניקיונות עוד נשאר לי לנקות, עוד לא התחלתי כי אין לי זמן לעצמי.... פגשת את קרן השבוע? איך היה- לא שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע ? לא רואה פסח שמח

../images/Emo9.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- בקרקס הזה מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- חוזר בחזרה בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- IDOL סקופ השבוע שלכם- הסתפרתי קצר!!! (כמו ג'ינה מאיידל) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עשיתי ניתוח לייזר בעיניים שזה הגשמת חלום של עשר שנים לפחות. עשיתי אותו ביום חמישי בשבע בערב.. אז יקחו כמה ימים לקבל תוצאות מלאות, אבל אני בלי משקפיים שזה כבר הכי כיף בעולם
משהו שהרס לכם את השבוע- הבלגן שהיה פה בפורום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר, סיום של סמינר כסף בלנדמרק ואני הולכת לעמוד שם על הבמה ולשבור את המשקפיים מול כולם...
(אגב, מי שרוצה לבוא לשמוע שיפנה אליי במסר, כי אפשר להביא אורחים) שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע. למרות שכבר מי שנשר נשר, עדיין לא ראיתי, כי יש לי YES.. אז רק עוד שעתיים אני אדע מי פרש.. לא נכנסת לספויילרים, אבל הכי פחות טובים היו סאנג'איה (אבל הוא כזה חמוד), היילי (שנראתה כמו דוגמנית צמרת..) וכריס. אז אני מניחה שאחד מהם ילך הביתה. ומאז שג'ינה הביאה לי את הרעיון לתספורת אני מחבבת אותה יותר ויותר ושמחתי שהיא היתה מעולה השבוע.. למרות שהעונה אין לי ממש פייבוריט.

תמרוש5

New member
עונה:)

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- מבול מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]-how to save a life-the fray בילוי השבוע שלכם- ת"א:p סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מגרש ביתי!!
סקופ השבוע שלכם-מתמטיקה זה זוועה. (אבל זה לא חדש כ"כ) תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תגובה מהירה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שקיעה בים
משהו שהרס לכם את השבוע- חברות מאכזבות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר
וליל הסדר פגשת את קרן השבוע? איך היה- לא שזכור לי
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע? לא רואה

עונה ../images/Emo168.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- שלום לאמונות
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- מאמי
בילוי השבוע שלכם- מסיבת פיג'מות שולטת :) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה
סקופ השבוע שלכם- קרן כתבה למאיה בוסקילה
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - מצרפת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "שירים ולחן"