סוף השבוע בפתח

סוף השבוע בפתח

שנסכם?
מה שיר השבוע שלכם [של קרן]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את קרן השבוע? איך היה-
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע
סוף שבוע נעים

חופש ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- אביתר -שנים שלא שמעתי אותו... מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- טיפה טיפה-מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי ... ואי היה מדהים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה
סקופ השבוע שלכם- עבדו עליינו
האאאאאאא פיספסנו אה או אה או פיספסנו...
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מירי מסיקה,חופש,חברות, וזהו משהו שהרס לכם את השבוע- השלמות בלשון, למרות שמחצי הברזתי אבל בסדר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של קרן בקמלוט עם חברה פגשת את קרן השבוע? איך היה-
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע
אני לא רואה, אז אין לי שמץ סוף שבוע נעים ושבת שלום

עדי C

New member
../images/Emo14.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- אממ לא ממש שמעתי קרן השבוע
שיהיה איתי
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- הווו ALANIS / PERFECT
בילוי השבוע שלכם-סדנה כתיבה
זה מתחיל להיות כיף...|מסמיק|
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-פרוייקט מסלול 3 [אפילו שלא ראיתי את הפרק
זה התחיללל
]
סקופ השבוע שלכם-מחר אני בצוותא
בהופעה של יהודיית רביץ
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון. מומלץ בחום!!!
משהו שהרס לכם את השבוע- לא זכור לי משהו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא...... בטוח לא ליל הסדר... אני שונאת את פסח...
פגשת את קרן השבוע? איך היה-לא
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע סנג'איה
סוף שבוע נעים

Dark chocolate

New member
אין סיכוי, זאת טעות. לא אקח אחריות

מזל שפתחו את זה במקום שאני אפתח.. אין לי כוח להתעסק בזה מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- לרוץ לרוץ. שיר נפלא לדעתי מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- Mdina Lake - Here I Stand My Chemical Romance - This Is How I Disappear, Helena Welcome to the Black Parade I Don't Love You The Fray - How to Save a Life The Cranberries - Desperate Andy, This Is Not Hollywood Just My Imagination Yeat's Grave יוני בלוך - אחריות ביט 69 - כל הילדים, דני מכור לבמבה[[שליתה
]] בילוי השבוע שלכם- היום הולכים לראות את בופור
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- CSI NY, האלופה סקופ השבוע שלכם- :| תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - בכיף שלו :)(בימי התום, קרן עוד היתה בלונדינית
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תותים זה בריא
משהו שהרס לכם את השבוע- :| משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אלי, אלי, שלא יגמר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פגשת את קרן השבוע? איך היה- איף, היא הבריזה מהפגישות השבועיות שלנו
ראיתם מה זה!?! שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע- השערות של המנחה המעצבן הזה.... שיפטרו אותו כבר
סוף שבוע נעים וכשר לכולם

Dark chocolate

New member
אני יודעת

אבל תביני אותי, קשה לי לבחור, אני בסיטואציה מאוד רגישה, כל שיר הוא כמו כרית שאפשר להניח עליה את הראש כשנצא מהחומוסייה של אחמד..

חחחחחחחחחח מיצ'ל .. הייתי עושה

אותך .................................................. ............................................................................. ............................. . ...... .......... ............. .................... .......................... ................................. ................... מאושרת

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]-זאת שבמקומי מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]-אממ שיר שאני כתבתי והלחנתי יחד עם חבר..נקרא "דחף". בילוי השבוע שלכם-לא היה משהו רציני..כל השבוע היה בילוי אחד גדול בגלל החופש
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הש"ש סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ליל סדר
פגשת את קרן השבוע? איך היה-לא
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע -לא רואה..

Inbar789

New member
עונה../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- אם אלה החיים
מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- Scorpions - Still Loving You
בילוי השבוע שלכם- בית
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה
סקופ השבוע שלכם- << תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חופששש! משהו שהרס לכם את השבוע- אני עדיין חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של אביב גפן
פגשת את קרן השבוע? איך היה- לא היה
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע? וואייי מלא זמן לא ראיתי >< סנג'איה נשאר? אם כן, אז שהוא יעוף!

אושRתי

New member
../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]-אם אלה החיים מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]-צפיה לאושר של יודית רביץ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-10 הפדיחות הגדולות של המדינה. סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעות! פגשת את קרן השבוע? איך היה-לא היה שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע -לא רואה.

OpenYourEyes

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- "מבול" מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- Cranberries- Free to Decide בילוי השבוע שלכם- בליקר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מ.ק 22... פעם ראשונה שאני רואה את התכנית הזאת, אחת הגאוניות! סקופ השבוע שלכם- יש לנו ארץ נהדרת... תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שהספקתי להשתעל?
משהו שהרס לכם את השבוע- שהשתעלתי קשות?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- טיול בצפון עם חבר שלי ^_^ פגשת את קרן השבוע? איך היה- בחלום
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע- ההוא עם החולצה

DoLi it is Me

New member
נ'י ../images/Emo108.gif ../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]-מבול, זאת שבמקומי מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- kaiser chiefs-ruby the fray-how to save a life brian adams- i cant stop loving you beyonce-listen christina aguilera-candyman בילוי השבוע שלכם- מממ... בנות דודות, קניון, סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רוקדת בחשיכה, מישו לרוץ איתו [פעם שלישית] העונה העשירית של סאות'פארק סקופ השבוע שלכם-הומ.. לא יודעת תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הבסיסט של מקפליי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט רוקדת בחשיכה יואו סרט מדהים! משהו שהרס לכם את השבוע- הפועל י-ם
ועבודה בג"ג
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ניצנים
פגשת את קרן השבוע? איך היה- למה לבאס
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע - מי המשועממת/ם שרואה ?

oranitoosh

New member
עונה.. ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- "רכבת לאירופה" מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- "ביקשתי אש"- מירי
בילוי השבוע שלכם- באולינג
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"האלופה"! סקופ השבוע שלכם- עץ קוקוס! חחח... תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-- חברה שלי עשתה את נינט מטישו... וצילמתי לה את זה כי היא הייתה צריכה תמונות כי היא התראיינה לכל מיני ערוצים.. יצא תמונה מגניבה ף-P משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- =\ משהו שהרס לכם את השבוע- ידיד טוב שלי נפטר מסרטן.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אודישנים לכוכב נולד! חחח סתם.. לא הולכת.. מחכה לחג- כי כל המשפוחה באה אלינו! פגשת את קרן השבוע? איך היה- איזה?! כבר איזה שנה לא ראיתי אותה..
שאלת בונוס למי שרואה אמריקן איידול: מי אתם חושבים שינשור השבוע ? סנג'ייאה.. אם ככה קוראים לו בכלל... זה עם השיער הארוך..

למעלה