סוף הפילרים...

• פותח הנושא CE1
  • פורסם בתאריך

CE1

New member
סוף הפילרים...

שלום... אני פעם הייתי צופה דיי קבוע של הסדרה, והייתי קורא את המנגה גם כן... אבל לאחר הפילרים האנסופיים, נמאס לי מהסדרה (שנהייתה ילדותית ומפגרת לגמרי), והמנגה איבד את הטעם שלו אחרי שהציפיה לראות אותו בתנועה וצליל הייתה לשווא כל שבוע מחדש... מישהו יכול להגיד מתי תיגר מגזרה הנוראית של פילרים? ומתי הם יקלטו שהם לא מעניינים אף אחד? (ולפי מייטב ידיעתי, הם אמורים להגימר בפרקים שבהם רואים איך קקאשי מקבל את עין השארינגאן שלו)

draqo

New member
אני דווקא די מחבב את הפילרים

הם משעשעים אותי... אני היחיד?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא.. אבל עדיין הגיע הזמן

שהם יגמרו כבר...

benedek22

New member
אני דווקא מחבב את הפילרים

יש קטעים נורא דבילים ומצחיקים שבחיים לא יוכלו להיות במנגה. והמנגה בתקופה האחרונ פשוט נהדרת

Ihavenonick

New member
זה רק אומר שיש עוד

לא יכול להיות מצב שבו שקופצים שלוש שנים בלי להסביר מה לעזאזל קורה.. לכן העובדה שבאנימה הם מראים לפחות שנה אז זה טוב. ובנוסף לכך אני די אוהב את הפילרים. לא אכפת לי מה אחרים אומרים

Riku FanBoy

New member
אוקי, הנה טיפ קטן (רק הצעה)

אם תמשיכו להתייחס לפילרים כאל נארוטו, אז זה באמת ייראה לכם חרא דוגמא שהיא לא אנימה: מלך האריות 3: האקונה מאטטה אם תתייחסו אל זה כאל המשך, כל שהוא, ךמלך האריות הראשון, אז זה ייראה לכם חרא של סרט. |בדגש|אבל, אם תתייחסו אל זה כאל סרט בפני עצמו, אז זה יהיה אחלה סרט. כנ"ל לגבי הפילרים, מה שיכול אולי להפוך אותם לנסבלים הרבה יותר, זה אם לא תתייחסו אליהם כאלה המשך של נארוטו. כי אם כן, אז באמת תרגישו שזה חרא. אני מתייחס אל זה כאל אנימה שונה לגמרי, וזה משעשע מאוד. אז, אתם מוזמנים לנסות, אם לא הולך, אז חבל...

למעלה