סוף העונה השנייה!!!!כנסו לבדוק..

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
סוף העונה השנייה!!!!כנסו לבדוק..

אז ככה.. אתמול היה פרק 6 באמריקה כך שבעצם יהיו עוד שני פרקים עד הסוף וזה יהיה אחד אחרי השני שבוע הבא לסוף העונה!! אני עצוב ביותר.. אבל אל דאגה אין לי שום דאגה שהם לא ירימו עוד עונה שלישית כי הרייטניג של הסידרה הוא רייטינג מעולה!!

tamir107

New member
באמתתתתתת?

כבר נגמרה??....ואתה יודע איזה ריטינג זה? כאילו...איזה מספר????

shosho00

New member
האמת שלא נראה לי...../images/Emo58.gif

לפרק האחרון קוראים עוזבים את פליה לינדה...-"Leaving Playa Linda" אז לא נראה לי שתהיה עוד עונה... לומרות שזה נורא מעצבן שיש רק 8 פרקים..

8 פרקים?!?!?!?!../images/Emo58.gif

איך זה יכול להיות?! אני ממש לא מבינה איך קיימת סידרה עם עונה שהיא ר-ק 8 פרקים!!!! ואפילו אם הם עוזבים.. אולי הם יחזרו?! כי יש שמועות על המשך לסידרה!! ועם כזה רייטינג אין להם שום סיבה לא לעשות עונה 3!!!

0Twisted Angel0

New member
זה לא נכון. הנה קצת סדר...

בעונה 2 יש 13 פרקים! ולא 8! והפרק האחרון נקרא What's Past Is Prologue הפרק Leaving Playa Linda הוא לא הפרק האחרון של העונה
מה שאומר....שיש מצב לעונה 3. דווקא קראתי שיש סיכוי גדול לעונה 3 אלא שצריך לחכות לקיץ כי הם מצלמים את זה רק בקיץ. והנה אתר שמשם אני לקחתי ת'מידע

0Twisted Angel0

New member
אה ועוד משהו (ספויילר)

יהיו גם בערך 2 פרקים שישודרו בחלקים..חלק א' וחלק ב'...

tamir107

New member
באמת??....נחמד!!!!!...

אהבתי את הסדרה הזאתי..חחח...היא כזאת יפה!!!... מי הגאון שכותב אותה??...חח..

shosho00

New member
מממ

לא יודעת באתר של ה-WB רשום שבשבוע הבא היו 2 פרקים של סיום עונה...

STA1

New member
זה מה שאני אומר כל הזמן..ואני יודע

שהיה כתוב שיש 13 פרקים לעונה השנייה!! כך שאני לא יודע מה אבל על כנראה בטוח תהיה עונה שלישית אבל רק אם תהיה אז בספטמבר היא תתחיל כי עכשיו כל העונות כמעט נגמרות ואין להם זמן לערוך את הכל כך שזה רק בספטמבר

0Twisted Angel0

New member
כן קראתי עכשיו על זה

וזה ממש מוזר....כי בעיקרון גם באתר שנתתי לכם מקודם יש תקצירים רק ל-8 פרקים ולא יותר. יכול להיות הערוץ עושה הפסקה בין פרקים או משהו...?! גם באתר הרשמי שלהם כתוב שיש 13 פרקים...מוזר..=/ טוב נדע את כול השובות שבוע הבא כנראה...

0Twisted Angel0

New member
אוקיי אחרי בירורים קטנים, הנה תשובה

1) הערוץ שבו משדרים סאמרלנד החליט שהוא משדר 8 פרקים עכשיו, כלומר הם יסתימו בשבוע הבא. ואת שאר הפרקים בסביבות חודש יולי. כלומר יהיה פיצול =/ 2) סאמרלנד חתם רשמית על קיום עונה 3

Alias4Ever

New member
וכמה פרקים יש לעונה השנייה

בכללי בלי קשר לזמני השידור
בעיקרון הכל טוב אבל למה עושים הפסקה של 3 חודשים

0Twisted Angel0

New member
13 פרקים כרגיל...

ותיראי ת'צד החיובי. לא תהיה הפסקה ארוכה בין עונה 3 ל-2. אם ימשיכו את עונה 2 בעוד כמה חודשים אז בדיוק אז אמורה עונה 3 להצטלם...אז לא יהיה הפרש גדול בין השניים..

אוקיי עזרה דחוףףףףףףףףף!

אני לא מצליחה "להשיג" את כול הפרקים של העונה השניה, מ-8 ומעלה.. מישהו יכול לעזור לי ?

i love jessi

New member
אמממ...../images/Emo22.gif

בגלל שאני חדשה אני מזה לא מבינה מה הולך פה.... אמממ... איך אתם משיגים את הפרקים של העונה השניה? מה זה קומונה? למי יש את הכתובת למכתבים של ג'סי? יש לי פול שאלות ודרך אגב.... תשלחו לי מספרים של האייסיקיו שלכם.....

למעלה