סוף העולם

בלאונט

New member
סוף העולם

רוב תומכי שרון, ואני ביניהם, לא בטוחים ששרון יפתור את כל בעיותינו בימים אלו אך בטוחים שברק לא יעשה זאת.

שרון יביא אותך ללבנון

בטח בכרמיאל יפתחו איזה בסיס חירום אני אבוא לבקר אותך בדרך לגזרה המצרית. אני אפילו יקדש אותך שלא תמות חס וחלילה

סופרמן18

New member
בוא אלינו אווריון...

קח אותנו ללבנון נלחם בשביל שרון ונחזור בתוך ארון ואני מתגייס בסוף החודש איזה באסה!!!!!!!

dominik

New member
יותר ממאה אזרחים..

נהרגו מפעולות טירור ולוחמה בשנתיים שבהם ברק היה ראש ממשלה. יותר מחצי מהם היו חיילים. אז יצאנו מלבנון, ועכשיו אפשר לצרף לרשימה גם שלושה שבויים- ואתם מפחדים משרון?

dominik

New member
איך הגעתי ל100:

כ40- באינתפדת אל אקצה, (שעדיין לא הסתיימה) 34 חיילים בפעולות צבאיות (לבנון, נצרים, משמר הגבול) ועוד לפחות 20 באירועי הטירור של תש``ס. (וזה בלי לספור את הערבים תושבי ישראל) לקוח מתוך עלון ``לכתחילה`` של נוער מולדת

בלאונט

New member
ו -5000 ביום כיפור

בגלל גולדה הנאיבית (מפלגת העבודה, אני מזכיר)

N0

New member
זה לא מצדיק!

בחירה של שרון כראש ממשלה. מ0 לא אומר שברק טוב אבל שרון גרוע. צריך שלום (את מוכיחה את זה בעצמך תראי כמה חיילים נהרגים) ושרון לא משנה כמה הוא ירצה לא יוכל להביא אותו (והוא לא ירצה) מאז ומעולם שרון נטה להכנס לעימותים שנגמרו ולהתחיל אותם מחדש (ושימי לב איך התחילה האינטיפאדה האחרונה) הערבים לא סובלים אותו ולא יעשו איתו שלום. N0

dominik

New member
צלופן ורוד

הערבים יעשו שלום עם כל מי שיסכים לוותר להם על שטחים,כסף,נשק או פוגים, ומוטב שעה אחת קודם. אבל השלום שנשיג אם נוותר להם הוא בדיוק ה``שלום`` שהשיג ברק: הוא ויתר- הם התקיפו. שום דבר לא מצדיק הרג או מלחמה, אבל ככל שנוותר יותר, המלחמה רק תהיה גדולה יותר. ואריק אולי פותח עימותים ישנים (לא ממש ראיתי אותו זורק בקבוקי תבערה על אוטובוסים של ערבים, אבל שיהיה) אבל ברק יוצר עימותים חדשים, ולא רק בינינו לבין הערבים. אז תפסיקו עם הייאוש הקולקטיבי הזה, השמש עדיין זורחת (מעל אוסטרליה עכשיו) ושרון יודע מה הוא עושה.

erlich

New member
דום?

אני ששמעתי את המשפט הזה כל כך הרבה פעמים לאחרונה, רוצה להנות מההזדמנות להגיד את זה למישהו אחרL דום, את?!?!? ימנית? דום?? את??? תומכת בשרון??? לא הייתי מאמין. (חבל שאי אפשר לעשות הבעות עם העיניים פה). לפני כמה זמן רשמתי פה איזה הודעה אחת שעסקה בנושא של ``איך זה שאתה לא נראה\נשמע ימני??`` קראת אותה? אם לא א תקראי, יש לי הרגשה משום מה, שגם את שומעת (או שמעת) את המשפט הזה מס` פעמים, עד כך שאפילו אני - ימני בדעותי - התפלאתי לשמוע דברים כאלו מפיך. תודה, ארז.

dominik

New member
מודה באשמה..

אולי כדאי שאני אזעזע אותכם עם כל הצדדים האפלים שלי בבת אחת: אני ימנית. אני מתנחלת. זרקו אותי ממגמת תקשורת. ואני אוהבת שוקולד מריר. (``קוראים לי דומיניק ואני אלכוהוליסטית אנונימית``??) (טוב, לא). חלומות פז דום

יופי...עכשיו אני מבין הכל...

תגידי... את מהמתחבלים שזורקים אבנים על חיילים? סוגרים להם את החימום בחורף ביום שבת?

Funeral_Drum

New member
דויז`ן באמת נשמע כמו מוזיקת חתונות

אני לא מבין מה הנקודה שלך... הרי ברור ממה שאת אומרת שברק הרבה יותר פרוגרסיבי ונאור משרון. ברק פותח עימותים חדשים ורעננים ברוח ההומניות השמאלנית וקורבנות השלום, ולעומתו שרון הימני הפשיסט והפלצן פותח עימותים ישנים (ראיתם איך הוא כבש את הר הבית מידי הפלסתינים המסכנים-אך-גאים רק כדי להראות את עליונותו על המיעוט שוחר השלום והמדוכא הזה). בלי קשר.. כרגע אני במעמד של מסית לרצח פולטי. כלומר.. הייתי מאוד מרוצה אם הנסיבות היו גורמות לביטול ההתמודדות של שני האפסים האלה. ולא ממש אכפת לי אם אלה יהיו נסיבות ברוטליות, גם ככה פוליטיקאים לא מוגדרים אצלי כבני אדם. shine

סופרמן18

New member
את חיה במדינה הזאת?

מה זאת אומרת ``מיעוט שוחר שלום ומדוכא`` את באמת חושבת ככה? אם כן אז אנחנו לא חיים באותה מדינה. ואם זאת איזה ציניות מתוחכמת שאני לא מבין בשעה כזו בלילה קבלי התנצלות קלארק:)

Funeral_Drum

New member
כן..

זאת אכן הייתה ציניות שהתיימרה להתחכם. אני בן. אני יודע שיש לי ברכת פרידה לא אופיינית לבן. shine

בלאונט

New member
שכנעת אותי

אתה ממש צודק. גם אתה קורט. עדיף בהרבה את השלום והבטחון של ברק. נכון, נכון. איך לא ראיתי את זה עד עכשיו? עכשיו כל השלום והבטחון שיש במדינה יעלמו. נכון. אתם כלכך צודקים.

למעלה