סוף העולם?!

Kishu

New member
סוף העולם?!

אני מצטער לבשר לכם את זה, אבל הייתי חייב: כולנו נמות מתישהו. זה צריך לקרות. אלוהים התכוון לזה, שנמות מזקנה בערך בשנות ה-90 לחיינו. אבל בכל זאת, מה שהטבע הולך לעשות, כנראה, ימית רבות מאיתנו. אני חושב, שסוף העולם מתקרב. מלחמת עולם 3 על סף פריצה, מקרי טבע מזעזעים מתרחשים והורגים כ-3,450 אנשים בשנה, ולא רק זה, זה גם האוזון, וזה גם האסטרואיד שמתכוון לבקר בכדור-הארץ. זה גם המזל שאין לישראל בכבישים. אני חושב שאפשר לצרף לרשימה גם את השנאה שיש בעולם, שגורמת לאנשים לרצוח ולנוער להביא כלי נשק כמו סכינים ואולרים. אני יכול להשיך כך עד סוף העולם, שמתקרב ובא. רוב הסיבות לסוף העולם, הם הטבע. על הטבע רק מישהו אחד יכול לשלוט. האם למישהו הזה נמאס מבני האדם, שרובם מצפצפים על החוקים? האם המישהו הזה עושה מהלך נבון? הרי כך אף אחד לא יבכה, לאף אחד לא יכאב, אף אחד יעלב. האם ב-11 בספטמבר, אלוהים באמת ביקר את העולם? או שזה היה רק הדמיון? [URL='http://'] סוף העולם מתקרב [/URL]

.המוסד

New member
היחידים שביקרו ב11 בספ´ הם מטוסי

נוסעים, ולא את העולם הם ביקרו, אלא את אמריקה והסלע הזה לא הולך לבקר בכדור הארץ, הוא החליט לעבור ליד, מה לעשות, סוף העולם לא בדרך לא כרגע

Kishu

New member
זה לא ניראה לכם מוזר?

שבזמן האחרון קוראים כל כך הרבה דברים מוזרים לרעת העולם? שתידעו שלא רק אני הבחנתי בדברים האלו. ב-CNN וב-BBC גם שמו לב לזה ובחדשות של ערוץ 2 הכינו כתבה מאוד מאוד מורחבת על זה. והכתבות האלו בערוצים השונים העירו אותי. ולא אמרתי שה אלוהים ביקר את העולם בתאריך הנ"ל, אלא שאלתי, כדי שתיהיו באוירה.

[אורן]

New member
תשמע

מאז ומתמיד היו מקרים מוזרים ומלחמות... אין חדש תחת השמש.

yoavl1

New member
אלוהים???? אחד משניים....

או שאין אלוהים, או שיש והוא פלשתיני!

למעלה