סוף העולם

מצב
הנושא נעול.

a17

New member
אכן סוף העולם ../images/Emo7.gif

סוף העולם
שלום לכולן, עשיתי תרומת ביצית מתוך 5 ביציות הופרו והוחזרו 3. כולן נקלטו. עשיתי הפחתה לשניים. היו בן ובת. בשבוע 22 גילו שירדו המים באחד העוברים ולא הייתה ברירה אלא להפסיק את ההריון. עברתי לידה מוקדמת שערכה 36 שעות ולאחר מכן גרידה קשה מאוד. האם ניתן להתגבר ?????
אכן סוף העולם

בתור מי שעברה כבר כמה אובדנים אני בהחלט מבינה לליבך ומזדהה עם כאבך... אין מילים להכיל את הכאב ואני מאחלת לך שתתגברי בסוף, כרגע קחי את הזמן להתאבל.

שרון123

New member
באמת סוף העולם../images/Emo14.gif

סוף העולם
שלום לכולן, עשיתי תרומת ביצית מתוך 5 ביציות הופרו והוחזרו 3. כולן נקלטו. עשיתי הפחתה לשניים. היו בן ובת. בשבוע 22 גילו שירדו המים באחד העוברים ולא הייתה ברירה אלא להפסיק את ההריון. עברתי לידה מוקדמת שערכה 36 שעות ולאחר מכן גרידה קשה מאוד. האם ניתן להתגבר ?????
באמת סוף העולם

למרות שהכאב לא יישכח לעולם, אני מקווה שבקרוב תגיעי אל האושר

tomi12311

New member
פוחדת להתאכזב שוב

באמת סוף העולם

למרות שהכאב לא יישכח לעולם, אני מקווה שבקרוב תגיעי אל האושר
פוחדת להתאכזב שוב
קודם כל תודה על כל התגובות המהירות. קשה לי לחשוב על עוד טיפולים. יש לי שני ילדים גדולים מנישואים קודמיםץ אני ובן זוגי כל כך רצינו ילד משותףץ הכל הלך כל כך טוב שאין דבא שלא דמיינתי איך יהיה אחרי לידת התאומים. זה היה פשוט מושלם עד ש... הטיפולים יקרים מאוד ו אני פוחדת להתאכזב שוב.

שרון123

New member
יש לך מוקפאים מאותה הפריה?

פוחדת להתאכזב שוב
קודם כל תודה על כל התגובות המהירות. קשה לי לחשוב על עוד טיפולים. יש לי שני ילדים גדולים מנישואים קודמיםץ אני ובן זוגי כל כך רצינו ילד משותףץ הכל הלך כל כך טוב שאין דבא שלא דמיינתי איך יהיה אחרי לידת התאומים. זה היה פשוט מושלם עד ש... הטיפולים יקרים מאוד ו אני פוחדת להתאכזב שוב.
אולי תנסי רק אותם?

tomi12311

New member
אין לי

אולי תנסי רק אותם?
אין לי
הופרו שלשה והחזרנו שלשה בתקוה שאחת תקלט בסוף כולן נקלטו ועברתי הפחתה בשבוע 12-13 לדעתי השלישי עשה לי את הדימום שבעקבותיו הלך הכל

האם הרופא אמר לך שיכול

אין לי
הופרו שלשה והחזרנו שלשה בתקוה שאחת תקלט בסוף כולן נקלטו ועברתי הפחתה בשבוע 12-13 לדעתי השלישי עשה לי את הדימום שבעקבותיו הלך הכל
האם הרופא אמר לך שיכול
להיות קשר בין ההפחתה לדימום, או שאת החלטת שזו הסיבה בעצמך?

tomi12311

New member
הם לא אומרים

האם הרופא אמר לך שיכול
להיות קשר בין ההפחתה לדימום, או שאת החלטת שזו הסיבה בעצמך?
הם לא אומרים
אבל אני בטוחה מכיוון שהשלישי היה בין שניהם. וכל הזמן ראו אותו בus בגודל של 11 שבועות. התחיל לי דימום וכל הרופאים אמרו שזה קשור לשלישי. כל כמה ימים הייתי בus אך יום אחד יצאו לי גושים והיה לי קצת חום. עדיין הרופאים אמרו שזה לא ממש חום (37.3) ושהכל בסדר. לאחר האירוע הזה כבר כמעט ולא ראו עובר שלישי. לאחר כמה ימים התחילו דימומים שוב הפעם כנראה היו מעורבים במים . לדעתי הנפילה של השלישי פגעה בשק. השלישי אמור להספג ולא ליפול אבל זה לא מה שקרה. בכל מקרה ברגע שהשק נפגע אי אפשא היה לעצור את הירידת מים ואת שאר התהליך.

נשמע קשה מאוד

הם לא אומרים
אבל אני בטוחה מכיוון שהשלישי היה בין שניהם. וכל הזמן ראו אותו בus בגודל של 11 שבועות. התחיל לי דימום וכל הרופאים אמרו שזה קשור לשלישי. כל כמה ימים הייתי בus אך יום אחד יצאו לי גושים והיה לי קצת חום. עדיין הרופאים אמרו שזה לא ממש חום (37.3) ושהכל בסדר. לאחר האירוע הזה כבר כמעט ולא ראו עובר שלישי. לאחר כמה ימים התחילו דימומים שוב הפעם כנראה היו מעורבים במים . לדעתי הנפילה של השלישי פגעה בשק. השלישי אמור להספג ולא ליפול אבל זה לא מה שקרה. בכל מקרה ברגע שהשק נפגע אי אפשא היה לעצור את הירידת מים ואת שאר התהליך.
נשמע קשה מאוד
בכל מקרה אני מקווה שאת לא מאשימה את עצמך. דילול יש בו אחוז מסויים של סיכון אך גם לנשיאת שלישייה. חזקי ואמצי

פיש10

New member
שוב משתתפת בצערך...

הם לא אומרים
שוב משתתפת בצערך...
אם לא קשה לך להסביר, הרי 2 העוברים שנשארו לאחר הדילול היו בשני שקים נפרדים.איך קרה שכתוצאה מאיבוד עובר אחד היית חייבת ללדת גם את השני? אם קשה לך לענות אני אבין. תודה

tomi12311

New member
לא קשה לי

שוב משתתפת בצערך...
אם לא קשה לך להסביר, הרי 2 העוברים שנשארו לאחר הדילול היו בשני שקים נפרדים.איך קרה שכתוצאה מאיבוד עובר אחד היית חייבת ללדת גם את השני? אם קשה לך לענות אני אבין. תודה
לא קשה לי
יש כמה סיכונים. אחד, הפתח לזיהום שהוא מהווה סיכון אמהי ועוברים, השני באמת יצא מזוהם. אבל בעיקר הם פוחדים מזיהום אמהי. דבר שני, לאחר ירידת מים מתשהוא תתפתח לידה. עד שבוע 25 בערך אי אפשר להציל את התינוק. אך משבוע 25-28 בערך התינוק התקין יוולד פג שחייבים להציל אך עם אחוז גבוה לנכות. הרופא אמר שאם הוא יכל להבטיח שלא אלד עד שבוע 29 הוא היה מנסה להחזיק את ההריון או אם הייתי בשבוע יותר מתקדם אבל הפחד להתקע באמצע וכמובן הזיהום הכמעט בלתי נמנע, ברגע שיש זיהום חייבים להפסיק את ההריון.

צוקה1

New member
אוי מה אומרים בשעה כזאת?../images/Emo7.gif

סוף העולם
אוי מה אומרים בשעה כזאת?

מה אומרים ואיך מנחמים ? הייתי מייעצת לך להכינס לפורום אובדן הריון זהו פורום מקסים ותומך מאוד מאחלת לך התאוששות מהירה ושההריון הבא יהיה תקין ומושלם
צוקה

כל כך כל כך מצטערת

סוף העולם
כל כך כל כך מצטערת
ואין לי תשובה, אני רק מקווה שתמצאי את הכוחות להתגבר ומאחלת בכל ליבי שמשם הדרך תהיה קלה ומאושרת. וכמובן שאנחנו כאן באמת באמת

ROSMARY

New member
לטומי שלום

סוף העולם
לטומי שלום
ממש ממש עצוב וקשה לשמוע את מה שעברת , ואין מילים בפי שיכולות לנחם אותך , זמן הוא הדבר הכי טוב , ורק עם הזמן הכאב יחלש , וכמובן שבעזרת השם יצליח לך ובגדול בפעם הבאה . מאחלת לך המשך רק טוב . רוזמרי

אין לי מילים

סוף העולם
אין לי מילים
לנחם אותך עצוב לי מאד לקרוא את מה שכתבת מאחל לך את כל הטוב שבעולם

אכן קשה מאד, מילים לא מנחמות

סוף העולם
אזרי כח, כולנו עוברים קשיים בדרך למטרה, אבל זה יגיע בסוף, אסור אסור להתייאש, אני מניחה שרופאך יפיק לקחים להבא, בסוף זה מגיע, קשה לראות זאת כשנמצאים בקושי חיבוק גדול ואמונה גדולה

tomi12311

New member
אני לא בטוחה שאני רוצה לנסות שוב

אזרי כח, כולנו עוברים קשיים בדרך למטרה, אבל זה יגיע בסוף, אסור אסור להתייאש, אני מניחה שרופאך יפיק לקחים להבא, בסוף זה מגיע, קשה לראות זאת כשנמצאים בקושי חיבוק גדול ואמונה גדולה

לטומי היקרה ../images/Emo2.gif

לטומי היקרה

כואב לי מאוד מאוד לשמוע מה שעבר עלייך
אני יודעת שאת מרגישה עכשיו שסוף העולם הגיע
אני רוצה להגיד לך שלמרות הכל את חייבת להיות חזקה ולהמשיך אל תוותרי עכשיו ותזכרי תמיד שאחרי שדלת נסגרת נפתח שער וזה מה שמחכה לך עכשיו אני מאחלת לך כל טוב שבעולם ובהצלחה בהמשך

פיש10

New member
טומי היקרה,../images/Emo24.gif

טומי היקרה,

את עכשיו עוברת משבר קשה ומקווה שיש מי שעוטף ותומך בך. אבל את תסגרי את השער ותזרקי המפתחות. תני לעצמך את הזמן להתאושש, הכאב לצערי יהיה שם עוד הרבה זמן... אבל התרופה הכי טובה היא שתנסי שוב ותכנסי להריון ותולידי ילד בריא. אז הכאב יהיה עמום ותוכלי לחזור לעצמך, אל תוותרי!!! מה שמחזיק אותי לאורך כל השבועות האילו הוא העובר ששרד !!! הוא זה שמנחם אותי כשאני רואה תאומים ברחוב והוא זה שמנחם אותי שצפות אצלי השאלות שאולי טעיתי כשהחלטתי לבצע מי שפיר... הנה אני כבר יכולה לכתוב לך מבלי לבכות לגמרי אלא רק עם קצת דמעות. כמו שתמיד אומרים, הזמן עושה את שלו.... תחזיקי מעמד ומאחלת לך בכל ליבי שבפעם הבאה תצליחי!!!

roza marzipan

New member
כמה נורא../images/Emo7.gif

טומי היקרה,

את עכשיו עוברת משבר קשה ומקווה שיש מי שעוטף ותומך בך. אבל את תסגרי את השער ותזרקי המפתחות. תני לעצמך את הזמן להתאושש, הכאב לצערי יהיה שם עוד הרבה זמן... אבל התרופה הכי טובה היא שתנסי שוב ותכנסי להריון ותולידי ילד בריא. אז הכאב יהיה עמום ותוכלי לחזור לעצמך, אל תוותרי!!! מה שמחזיק אותי לאורך כל השבועות האילו הוא העובר ששרד !!! הוא זה שמנחם אותי כשאני רואה תאומים ברחוב והוא זה שמנחם אותי שצפות אצלי השאלות שאולי טעיתי כשהחלטתי לבצע מי שפיר... הנה אני כבר יכולה לכתוב לך מבלי לבכות לגמרי אלא רק עם קצת דמעות. כמו שתמיד אומרים, הזמן עושה את שלו.... תחזיקי מעמד ומאחלת לך בכל ליבי שבפעם הבאה תצליחי!!!
כמה נורא

מצב
הנושא נעול.
למעלה