איתך בצערך. גם אני הייתי שם ../images/Emo7.gif
סוף העולם
שלום לכולן, עשיתי תרומת ביצית מתוך 5 ביציות הופרו והוחזרו 3. כולן נקלטו. עשיתי הפחתה לשניים. היו בן ובת. בשבוע 22 גילו שירדו המים באחד העוברים ולא הייתה ברירה אלא להפסיק את ההריון. עברתי לידה מוקדמת שערכה 36 שעות ולאחר מכן גרידה קשה מאוד. האם ניתן להתגבר ?????
איתך בצערך. גם אני הייתי שם
לפני שנתיים נכנסתי להריון מתרומת ביצית (לאחר 5 שנים של טיפולים - 9 הזרעות ו-2 תרומות ביציות). הייתי ברקיע השביעי. סוף סוף אני בהריון
עכשיו הכל חייב להיות בסדר! בשבוע 15 עברתי סקירה עורפית. זוכרת את הרופא עובר על כל האיברים אחד-אחד ומאשר שהכל בסדר, עד שהגיע אל המוח - מסתבר שאחד החדרים במוח של העובר שלי בכלל לא התפתח
לאחר בדיקות של רופאים מומחים נוספים הוחלט לתת לו צ'אנס ולחכות עוד מס' שבועות. כשבאתי לבדיקה הקובעת בשבוע 18 התברר כי המצב נעשה גרוע יותר
לא היתה לי ברירה אלא לעבור לידה מוקדמת ולאחריה גרידה
אם הייתי משאירה את ההריון אז ספק אם העובר היה נשאר בחיים, ואם היה נשאר בחיים הוא היה סובל מפיגור שכלי וגופני קשה והיה סובל קשות מכל הבחינות. הרגשתי כאילו הרגתי את העובר שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה שנים
וזה היה פשוט סיוט. עברתי תקופה קשה ובפירוש התאבלתי
מבחינתי זה היה לאבד תינוק, לאבד את התקוות ואת החלומות שרקמתי עבורו ועבורי. למזלי יש לי מערכת משפחתית וחברית
תומכת מאד שעזרו לי לאורך כל הדרך. זה לקח זמן אבל התגברתי. אין ברירה - החיים חזקים יותר מהכל. ניסיתי שוב תרומת ביציות, עברתי עוד 2 טיפולים שלא צלחו
והחלטתי לעבור לאימוץ מחו"ל. סה"כ, בהיותי חד-הורית לעתיד, גם הזרע היה תרומה ובעצם - תרומת ביצית וזרע = סוג של אימוץ, אבל דרך הרחם שלי. כעת אני נמצאת בשלב של בדיקת עמותות (כל אימוץ מחו"ל חייב לעבור דרך עמותה מורשית ע"י רשות האימוץ מחו"ל של מדינת ישראל). מקווה לסיים את השלב הזה בימים הקרובים, לבחור עמותה ולהתחיל בתהליך. מציעה לך לקחת את הזמן שלך ולהתאבל
ולהחלים
מבחינה נפשית וגופנית כאחד. אחר כך תמשיכי בכל דרך שתבחרי בה. ממליצה לך להירשם לאימוץ במקביל. כך, תמיד תהיה לך האפשרות ללכת על אימוץ במידת הצורך וגם לא תבזבזי זמן. מבחינתי, אם הייתי יודעת שכך יהיה - הייתי פוסחת על כל שבע וחצי השנים האחרונות בהן הייתי בטיפולים והולכת ישר על אימוץ. שולחת לך גם מסר.