סוף העולם! לא!!!!!

DOCTOR ROBERT

New member
סוף העולם! לא!!!!!

יש כאלו האומרים שהיום ישראל תושמד, כי האיראנים יפילו פצצת אטום (אני אישית חושב שזה שטויות). בכל אופן, מהו לדעתכם הפסקול המושלם לסוף העולם? אפשר גם אלבומים שלמים, וגם אוסף של כמה שירים לפי בחירתכם. אני חושב שהאלבום המושלם לסוף העולם הוא DEAD CITIES של FUTURE SOUND OF LONDON, אבל הוא אלקטרוני. הנה אוסף שירים לסוף העולם: Muse - כל שיר. אני באמת צריך להסביר למה? אלו מיוז. The Doors - The End לא סתם שמו אותו בסרט "אפוקליפסה עכשיו". The Velvet Underground - European Son. אם בשני השירים הקדומים תחושת ה"סוף" היא בעיקר במילים, כאן יש כאוס מוזיקלי. אלג'יר - תפתח האדמה. מה כבר יש לומר? האדמה נפתחת. Soundgarden - Black Hole Sun. אומנם סביר להניח שהסוף שלנו לא יהיה הישאבות לחור שחור, אבל לשיר הזה יש אווירה "סופנית". וזה מה שיש לי להציע.

slallum

New member
רעיון מצויין../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

Alter Bridge - The End is here Dio - The End of the World Evergrey - End of Your Days Orphaned Land - Mabool (לפחות לדעתי
) The Johnsons - Mad World (במקור זה של מישהו אחר לא?)

Anuerysm

New member
אני עדיין לא מבין למה

אם ישראל תושמד זה יהיה סוף העולם? זה יהיה הסוף שלכם אבל לא סוף העולם..

Snarc

New member
לבנתיים

אכסניה של חומרים...אבל בהחלט בשאלה מתחבט. ברגע שתבנה לי תשובה רצינית גם אחזור.

epitaph

New member
השיר שאני מכונה על שמו...

King Crimson - Epitaph, השיר הזה הפך לרלוונטי יותר מתמיד בימינו, רק להקשיב למילים ולהצטמרר. Sleepytime Gorilla Museam - Of Natural History. מדובר כאן על אלבום אבל כולו מתאים לענייננו, אם צריך לבחור מתוכו שירים נבחרים שיותר קשורים הייתי ממליץ על The Donkey-Headed Adversary, Bring Back The Apocalypse ו- FC: The Freedom Club. האחרון מומלץ בעיקר בגלל השורה הכל כך נכונה: "And let us never forget that the human race with technology Is like an alchoholic with a barrel of wine"

ketas

New member
אביב גפן - סוף העולם ../images/Emo6.gif

חח סתם, אבל זה דורש.

orrrrrrrrr

New member
יש הרבה

שירים מתאימים ולא מתאימים שעולים לי כרגע....שיהיה נחמד לשמוע את השירים בסצינה של סוף העולם באיזה סרט קולנוע gary moore-Hiroshima gary moore- end of the world savatage- if i go away metal church- anthem of the world

Rusty Cage

New member
mad world

של גרי ג'ולס או משהו כזה
מהפסקול של דוני דארקו
ואם אני לא טועה יש גם ליהודים שיר בשם סוף העולם או משהו בסגנון...

bazmaster

New member
האמ...

אני לא הלך על אוסף שירים אלא על אלבום... ולדעתי אין אלבום יותר טוב ממנו לשמוע כשמסביבך מתפוצצים דברים,ואני גם גר בצפון איפה שנפלו קטיושות אז גם ניסיתי את זה, כשהתחילה אזעקה שמתי בפטיפון אותו ושמעתי את כולו...זה נותן תחושה מאוד מוזרה ואי אפשר להסביר אותה.. האלבום הזה הוא כמובן dark side of the moon-pink floyd

למעלה