סוף העולם בלוז!

סוף העולם בלוז!../images/Emo2.gif

אהההההההההההה! למישהו יש חתיכת עשב מתוק? הראש כורע תחת הנטל של מאורעות מזדמנים, המקשים על היום-יום המתבקש. ובלית ברירה מקרית אחרת, נאלצים להתמודד עם הכל פנים בפנים..

יום שישי בנאדם

תכין איזה עוגה..יהיה בסדר (מתכון-קמח,ביצים,וניל,יוגורט,שוקולד,מרגרינה,אבקת אפייה..בהצלחה)

אפילו מענג יותר.

נראה לי שאני איתך באותה מפלגה בקטע הזה. יש לי חבר ירושלמי כדבעי שאמר לי פעם: "אני שמח שאני כזה נוגה". לא קל פה בגלגול הזה. רד לצורך עליה. (כל זאת בתקוה רבה שלא קרה משהו טרגי וכי נפשך עקה עליך מתוך עצמה)

high k

New member
אולי

תנסה משהו חדש? לפעמים אנחנו מתמכרים לשיגרה, לפעמים היא עגומה אבל נעים לנו בתוכה. אם לא נעים לך, תנסה להוסיף לתוכה דברים. זה יכול להיות כלי נגינה, קורס פיסול, עוד דיסק אני התחלתי יוגה. חוץ מהאווירה הכללית במקום, אני באמת מרגישה שיפור בפנים של הפנים... חיוכים לך ושבת שלום.

באמת תודה מקרב לב לכולם

טוב שעוד יש אנשים מעודדים שכמותכם בעולם! אל דאגה. שבת-קודש עברה ועימה כל צרות העולם. עכשיו נלך לאכול סעודת "מלווה מלכה" לזכרו של דוד המלך והרוח העליונה שמגיעה מעולם האצילות. מה שקצת חבל הוא שגיליתי שהרב חיים בן עטר מחבר ספר "אור החיים" הקדוש היה משיח, אבל מנעו ממנו להתגלות... חבל... ובכלל אם יש כאן מישהו שחשקה נפשו בשבת אמיתית המחיה את הנפש, אני מזמין אלי מקרב לב את כל באי הפורום. רק תודיעו מראש כן... זרמו לרוחב

שהרי

תא חזי בכל שיתא יומי דשבתא כד מטא שעתא דצלותא דמנחה. דינא תקיפה שלטא וכל דינין מתערין אבל ביומא דשבתא כד מטא עדן דצלותא דמנחה רעוא דרעוין אשתכח ועתיקא קדישה גליא רצון דיליה וכל דינין מתכפין ומשתכח רעותא וחדו בכלא.

למעלה