"סוף הסיפור" - מומלץ!

assafxx

Member
"סוף הסיפור" - מומלץ!

ביום ב', בשקט בשקט, בלי שום פרומואים (וחבל, כי מגיע לה שיצפו בה רבים) עולה סדרה חדשה ביס פלוס: "סוף הסיפור", סדרה אוסטרלית רומנטית, מצחיקה וחכמה. תנו לה צ'אנס!

q1231

New member
מצטרף להמלצה!

אני מקווה שבהמשך ישודרו עוד סדרות אוסטרליות ביס פלוס. יש 2 סדרות אוסטרליות שאני חושב ששמאוד יתאימו לערוץ: "LOVE MY WAY" סדרה אוסטרלית המוקבת אחר פרנקי פייג',אם חד הורית ומאיירת ביעתון שמנסה להגיע להבנה בעבודתה וברומנטיקה וברשת המשפחתית המורכבת שלה:בתה,שותף לשעבר שלה,ולפעמים שותף לדירה מדוכא ואמא בוהמית.בסדרה משחקת קלאודיה קארוואן (אלכס מ"סודות החיים") שגם שותפה להפקה יחד עם ג'ון אדוארדס (שהפיק גם את "סודות החיים").העונה הראשונה מאוד הצליחה באוסטרליה וכבר יחלו בקרוב לעבוד על העונה השנייה. "LAST MAN STANDING"--סדרה עוקבת אחר מסעם של 3 גברים:אדם,קמרון וברונו ובחיפושם להכנס לראש האישה המודרנית,לגלות היכן הם טעו במערכות יחסים קודמות ומה הם הולכים לעשות נכון בפעם הבאה.אנו עוקבים אחר אסונותיהם ובפצעים שנרכעים בדרכם.ויש את זואי,שקודם לכן התחברה עם אדם וברונו בזמן שהייתה נשואה לקמרון.השהיא גילתה שבעלה לא נאמן לה היא טסה חזרה לניו זילנד.עכשיו שנתיים לאחר מכן,זואי חכמה יותר ותבונה יותר והצעה מעבודתה לעבור לסניף החברה במלבורן הייתה טובה מדי כדי לסרב לה.זואי מחשיבה את עצמה לעיתים כ"אחת מהחבר'ה" אבל היא יכולה גם לתת לגברים נקודת מבט נשית יחודית על כל דבר מספורט לטכניקות סקס. הסדרה היא הפקה משותפת בין אוסטרליה לניו זילנד.העונה הראשונה משודרת כרגע בניו זילנד ובחודש הבא עולה באוסטרליה בערוץ 7. אני מקווה שתקלו לרכוש אותן ותמשיכו להביא עוד תכנים אוסטרלים לערוץ.

למעלה