סוף הסדרה

avneri

New member
סוף הסדרה

מה לדעתכם יקרה בסוף הספר השביעי של הארי פוטר

סיום הסדרה- תרחישים אפשריים

לדעתי, או שישאירו את הסוף פתוח, או שמישהו ימות: א. וולדמורט, אבל איך הורגים מישהו שכבר מת? סוף די טוב. ב. הארי/דמבלדור- סוף רע, כך שוולדמורט ישתלט על העולם.(דומה לסוף של הסדרה ``מורטל קומבט קונקווסט``) ג. וולדמורט ורון או הרמיוני- הם יהרגו כשינסו לעזור להארי, וולדמורט(מעכשיו אני קורא לו רידל, זה יותר קצר) יהרוג אותם, ואז הארי או דמבלדור יהרגו אותו. ד. מי יודע?- נקווה שהארי פוטר ימשיך אחרי ספר 7, זאת אומרת אחרי סיום הוגוורטס, אך כמו שאמרתי-מי יודע מה יהיה? בואו נמשיך להנות מהספרים. מקווה לשמוע ממכם

רחלי!

New member
אני לא חושבת

הסופרת אמרה בפירוש שהיא לא תכתוב יותר מ-7 ספרי הארי פוטר. היא כבר כתבה את כולם אז נראה לי שהיא באמת לא תכתוב עוד. אבל מצד שני-היא אמרה שהיא כותבת כבר עכשיו ספרים אחרים, ויכול ליהיות שגם הם יהיו יפים...

Hermione G

New member
הספר השביעי X4

קודם כל - וולדמורט ימות.אחרי הכל זה ספר ילדים וקשה לי להאמין שג`יי קיי תשבור את לבבות את הילדים הרכים ותרצח את הארי. גם את רון והרמיוני נראה לי שהיא תשאיר בחיים ואם, למרות שיש סיכוי קלוש לדעתי, היא כן תרצח אותם היא תרצח את שניהם לא רק אחד כי בספר 7 הם כבר יהיו זוג או שהם כבר יבינו שהם אוהבים אחת את השני אבל לא יהיו זוג אבל בכל זאת יאהבו אחד את השני וג`יי קיי לא תעשה להם דבר כל כך נורא כמו לרצוח אחד ולהשאיר את השני בייסורים כי אהבתו מתה!!!! יותר מדי נורא.... מי שכן נראה לי שימות זה דמבלדור וסנייפ - אם הם לא ימותו קודם לכן בספר השביעי הם כבר ימותו... סנייפ בטח ימות שהוא מנסה להציל את הארי ודמבלור ... אני משערת שגם שהוא ינסה להציל את הארי... זה יהיה יום מאוד עצוב שדמבלדור ימות.. אני אישית בטח נורא אבכה... גם סיריוס ימות לדעתי או לופין אבל בספר 6 לא 7... והארי יהיה אורור... :) אולי.... בכל מקרה מתאים לו להיות אורור... והארי יהיה עם ג`יני וחנות הבדיחות של ג`ורג` ופרד תהיה הצלחה גדולה פשוט ענקית! והרמיוני תעבוד במיניסטרי אוף מג`יק ורון... אין לי מושג מה רון יעשה עם החיים שלו... אולי יעבוד בחנות של פרד וג`ורג? ונוויל יעשה מורה להרביולוגי או איך שלא קוראים לזה בעברית כי שכחתי כבר... ווורמטייל ימות!!!!!! והענקים והקוסמים יחיו בשלום.... והדמנטורים כבר לא ישמרו על אזקאבן... ואיך שכחתי?! האגריד ומאדאם מאקסים יתחתנו!!! :) זה הכל נראה לי... :)

nitzanp

New member
לא בטוח שזה סוף הסדרה!

ג`יי קיי חתמה-התחייבה לשבעה ספרים ל7 שנות לימודיו של הארי! אבל היא לא אמרה שזה הכל ואני מקווה שלא. לפי דעתי היה נורא נחמד לדעת מה קרה להארי אחרי הוגוורסט הוא היה צריך לגור עם דרסלים?

Padfoot

New member
הספר השביעי

שיו! כולכם ממש פסימים... למה שהארי, רון, הרמיוני, דמבלדור או סנייפ ימותו??? הם לא יכולים לחיות באושר ובאושר עד עצם היום הזה? בכל אופן, אני מקווה שוורמטייל (פיטר) ימות כי אני ממש שונאת אותו, תהיה בעיה להרוג את וולדמורט א. כי הוא כבר חצי מת ב. כדי להשאיר סוף פתוח ואפשרות להמשך הסדרה דמבלדור אולי ימות מזקנה או בקרב הסופי נגד וולדי וזאת תהיה ממש טרגדיה סיריוס לא ימות כי יש לי הרגשה שג`יי קיי רוצה סוף יחסית טוב בו הארי יעבור לגור איתו וסוף סוף יפתר מהדרסאלים המגעילים האלו. בספר השביעי תהיה כמובן אהבה בין רון והרמיוני, ובין הארי וג`יני או אולי צ`ו (עוד לא החלטתי) וזה התקוות שלי לגבי הספר השביעי :)

למעלה