סוף המשחק

yaron599

New member
סוף המשחק

אני מחליט שלא לרדת במעלית (שם אין קליטה) ויורד את ארבעת הקומות לאט....מחכה לראות אם יפית התחרטה.
צליל ההודעה לא אחר להגיע "בוא נדבר על זה, אל תלך!!"
"לא מספיק לי!" אני עונה במהירות וממשיך לרדת בעצלתיים מרגיש בתוך תוכי שתיכף אסתובב חזרה.

"אוףףף אתה הורג אותי!" היא עונה לי "בוא כבר למיטה"
אני מחייך מתחת לשפם (שאין לי)...יודע שתיכף זה יגיע...

חולפות מס' שניות וזה מגיע "בוא כבר תדפוק אותי" היא כותבת ואני מנחש שזה נכתב ביד רועדת....

אני מסתובב מבלי לענות להודעה וחוזר לדירה
היא ממתינה לי במיטה, עירומה, גופה הלבנבן בוהק מולי במלוא הדרו.

"מה רצית להגיד לי?" אני שואל בשקט....

"אתה חתיכת מניאק שלא ברא השטן" היא אומרת לי סמוקת לחיים ואני מקווה שהיא כועסת
"אתה משחק איתי משחק מסוכן ואתה עלול להתחרט"
"אני מבין שסתם החזרת אותי" אני מציג מבט מעושה וזועף ומתכונן להסתובב....

"אני רוצה שתזיין אותי" היא אומרת בלחש.....
"לא שמעתי טוב" אני מנסה להקשות.

"בוא כבר אני מתה לזין שלך, בוא זיין אותי !!!" היא כמעט צורחת
"ככה רוצה לשמוע אותך תמיד" אני פולט לעברה בעוד הבגדים עפים מעליי במהירות....

"אתה חתיכת בן זונה" היא אומרת ברגע שאני מתיישב על החזה שלה, מניח את הזין הזקור בין השדיים שלה (לא מוצקים אבל נפלאים) מצמיד את שניהם מסביבו ומתחיל להתחכך מקרב אותו אל הסנטר המעוצב.

"עכשיו את תקבלי את מה שאת רוצה זונה מתוקה שלי " בעוד אני ממשיך להתחכך ולהרטיב את פיטמותיה הזקורות.
לאט אני מתקרב אל עבר השפתיים הדקות שלה, מניח את הכיפה ונותן לה לחרוץ לעברו לשון...לחפון אותו לאט בין השפתיים.
"קחי אותו כמו שאת אוהבת" אני אומר לה בזמן שהכיפה כבר בתוך הפה החם שלה, יונקת אותו בלהט ואני דוחף אותו עוד ועוד לתוכו.

אני מרגיש את הפיטמות שלה על הפלחים שלי...מתחכך בהם בתנועות מעגליות קלות להמשיך ולחרמן אותה יותר ממה שהיא כבר.

היד שלי נשלחת לאחור, מניח אותה על גבעת ונוס התפוחה, מתחיל ללטף את הדגדגן הנחבא לו שם, מרגיש את הרטיבות המתפרצת מתוכה.

"אני שולף את הזין מתוך הפה שלה לאט ושואל "מה תרצי שאעשה לך עכשיו?"

"אני רוצה שתזיין לי את הצורה יה חתיכת מזדיין" היא פולטת כאילו זו השפה השגורה בפה שלה.

אני מחליק עם הגוף ונשכב עליה, מניח את הזין הלח על הכוס הרטוב, מתחיל בתנועת חיכוך קלה לבתק את השפתיים ומחדיר לה רק את הכיפה ולא זז "ככה מספיק לך?" אני מתגרה בה...

היא מניפה את שני כפות ידיה, מכה על הפלחית שלי בכל הכוח והכעס שנאגר בתוכה ודוחפת את האגן שלי בכל עוצמתה הנשית.
הזין מפלח במהירות את הכוס הרטוב ותוך שבריר שניה אני כולי בתוכה, בפאתי הרחם החם שלה.

אני נשאר לשכב עליה מבלי לזוז, מתענג על החיבור המטריף, החם, היוקד.

יפית מתחילה לאט לאט להניע את האגן שלה מתחתי ואני מתחיל בתנועות איטיות של יציאה וחדירה בתנועת דפיקה הרמונית.

"את הזונה הקטנה שלי" אני לוחש לה לאוזן גורם לה לגנוח ומיד מצמיד את שפתיי אח פיה בנשיקה לוהטת, לופת את לשונה בין שיניי ומכה בו בעדינות עם הלשון.

הגמירה ההדדית מגיעה תוך התפתלות חתולית שלה מתחתיי בעודי מעמיק את החדירה, הולם בתוכה עם כיפת הזין משפריץ לתוכה את הזרע החם.
נרגעים לאט יחד, נשאר עמוק בתוכה, מחובקים, מתלטפים, נשיקות מרפרפות על שפתיה מבקשים להאריך את הרגע. למצות כל שניה מהעונג הזה.

"את רואה שלא היה כזה נורא זונה מתוקה שלי?" אני אומר לה בלחש
"זה היה בן זונה של זיון ואל תעשה לי את זה אף פעם!!!"

חייכתי עת יצאתי ממנה...יודע ששוב נחזור על המשחק הזה רק בעוצמה גדולה יותר....

ואווווווווו

שאתה כותב זה עוד יותר טוב מהתמונות שלך
המשחק שלך משהו , אתה יודע להוציא ממנה
את כל הסקסיות הנסתרת בתוך האשה השקטה
להסעיר ולסעור בתוכה
אז צריך 2 לטנגו , אהבתי את הכתיבה שלך מאד

חושבת על ההימור במשחק שלך

צריך להכיר את הנסתר מהעין אצל הגברת
וההימור שלך שבא מהסערות שמסעירות אותך
הצליחו להביא אותה לסעור איתך ככה
זה משחק יפה של שליטה שנובע מהידע שעליו נאמ
ר "אל אישך תשוקתך והוא ישלוט בך "
אהבתי את המשחק שלך

שפה בוטה וקללות או גידופים...

בזמן הזיון זה אחד הטריגרים הכי מגרים שאני מכיר .. ומעטים מאוד מעיזים או מעיזות להשתחרר דרכו
מעולה !

למעלה