סוף המסע ... התחלה חדש...

orlym10

New member
סוף המסע ... התחלה חדש...

הגעתי לסוף מסע החיפושים שלי , סוף שהוא התחלה של משהו אחר.. הגעתי לסוף , עם מידע רב , עכשיו עליי לעשות סדר ברגשות. לא אחת שאלתי את עצמי , איך זה שככה באמצע החיים , אני מגיעה למייק, שהרי אני לא טיפוס של "מעריצה" , לא שומרת לאף אחד אמונים אהבתי וחִיבַתִי ,מתחלקים בין אמנים רבים , ישראלים ושלא . את המסע התחלתי רחוק מכאן , רחוק מהאנשים אשר "חיים מייק" התחלתי לבד , בהבזק של "הארה" "תקשור" ממקום אחר , ממקום מלא באהבה ואנרגיה אלוהית . 40 שנים לאחר פריצתו המטאורית לקדמת הבמה, 35 שנים לאחר לכתו מאיתנו , 63 שנים לאחר היוולדו נראה כי בנק' הזמן הספציפית , משהוא קרה במארג השמימי, בתודעה קולקטיבית – מין קריאה אשר הגיע היישר מהעבר אל אוזנם של אנשים רבים וגם לאוזניי, לקום ולעשות מעשה, לדבר עליו , זאת בכדי שהאנרגיה הטובה שלו תנוע בעולם ובכדי שלא ישכחו אותו. הגיע הזמן להנציח את פועלו , אותו , כאן בישראל הבית שלו. אני רוצה להודות לכולם ,על התגובות , ההסברים אני רוצה לומר לכם תודה , מעומק ליבי. בדרך מסוימת קהילת "שומרי הזיכרון" (של מייק) "חנכה" אותי ולימדה אותי על מייק . ואני כאיילה שלוחה , כמו חץ , רצתי אחרי מייק, לדעת, להבין , למלא את החור השחור בן 35 שנים. אם בדרך פגעתי בדרכי במישהו אני מבקשת סליחה (אני יודעת שהרגזתי...) אם בלהיטותי להבין , לשמוע ולהשמיע הכעסתי אנשים , אני מתנצלת. כזו אני , עקשנית , בדלנית , אצנית , שתלטנית , רגישה , אוהבת , מרגישה דברים חזק , דברים מעבר . תודה

סימה42

New member
בוקר טוב לך אורלי

אני קוראת את שאת כותבת ומתארת לעצמי את התהליך שאת עברת ועדיין עוברת.. גם אני הייתי שם.. הייתי בטוחה שאני לבד עם הסיפור הזה שהעסיק אותי הרבה מאוד שנים..עד שהגעתי להשלמה שזהוא זה..מייק לא יחזור ואין טעם לנבור בשאלות, אלא להנות מהמוזיקה שמייק השאיר אחריו להנות כל פעם מחדש המתמונות ומהיופי האלוהי שהיה לו.. עבר זמן וממש במיקרה (יד הגורל..או לא? לא יודעת לא מתעסקת בזה) יצא לי להכיר את הקבוצה הנהדרת של האנשים פה שמעריצים את מייק כל השנים במשך הזמן הכרתי את צבי, אחיו המדהים של מייק, ומאז הפכתי להיות חלק מהמשפחה הזו, משפחת מייק בראנט.. משפחה שנפגשת לעיתים קרובות, בטוב וברע, כולנו יחד פה..ובכל מפגש צבי אחיו היקר מעלה זכרונות וסיפורים על מייק בהומור המיוחד שלו.. מה שאני רוצה לומר בעצם שכולנו פה בעבור מטרה נעלה אחת, כולנו פה מנסים לקיים את צוואתה של הגברת ברוניה בראנט ז"ל שכל בקשתה היתה.."שלא ישכחו"..שלא ישכחו את מייק היקר!!!! ואת זאת אנו עושים באהבה רבה לזכרו של האיש והאגדה מייק בראנט. המשך יום נפלא אורלי.

orlym10

New member
, דומה מרפא דומה

כמו בהומאופטייה - דומה מרפא דומה. בסופו של דבר , אנרגייה טובה , נמשכת לאנרגייה טובה אחרת , וכשיש חיבור נוצר עולם חדש , עם מושגים חדשים , מושגים מובנים , רק לבאי העולם הזה. וכאן בתפוז, נוצר מעין מיקרו קוסמוס של מייק , משפחתו ומעריציו. אני בטוחה שכל אחד מהחברים בהקהילה, הוא מיוחד ,מעצם שמירת האמונים והפרגון . מבלי להכיר את צבי ואת יונה ביתו ורק מצפייה והאזנה לקולו וליכולת הוורבלית התיאורית שלו , אני יכולה להבין עד כמה צבי הינו איש מיוחד ולא רק בגלל שהוא אחיו של מייק , אלה בעיקר ובזכות היותו אדם מיוחד , עם הצבעים היחודיים לו , עם ערכים משפחתים מאוד חזקים והכי חשוב עם היכולת להכיל כל השנים , את כל מעריציו של מייק ואת כל מה שמשתמע מהיותו אח של מגה סטאר. מייק לא ישכח זה ברור לי!! כל אחד ואחד מאיתנו ידאג לכך , כל אחד במסגרת החשיבה והיכולת שלו. המשך יום קסום לך ולכל באי הפורום . והכי חשוב , שבת שלום ומבורכת לך ולבני ביתך.

למעלה