סוף החופש...

s h e e p i t

New member
ואני לא איתך../images/Emo70.gif

|הולכת|
מאי לחשוב בלב את המחשבות שלך...

fate spinner

New member
אוף בית ספר

היייתי במד"צים מסע חוף מפקדה של מחנה קיץ עבדתי המון במאפיה וקצת בפלחה הייתי ב"דיאלוג בחשכה" ראיתי המלך ארתור (לא שווה את הכסף) הייתי במוזיאון המדע בחיפה הייתי בים הייתי בלונה פארק בתל-אביב היה כיף לא רוצה לחזור ללמוד

במחנה שלנו

הייתי שלושה ימים חלוץ יום רביעי חמ"ל והימים שאחרי זה עזרתי במה שצריך (אני מניחה שזה מפקדה/פעילים) אז מה אתה מתלהב?

החופש שלי...

טוב אז עד יום לפני המד"צים בערב לא ידעתי אם אני אלך למד"צים או לפנימייה צבאית וזה היה מעצבן! בכל מקהר הייתי במדצים והיה ממש שווה הייתי בממדיון הייתי אצל סבתא שלי בגבעתיים כמה ימים אצל אבא בדרום כמה ימים ראיתי "יום בניו יורק" רדוד אבל נחמד! ביקרתי במסע חוף! הייתי בהכנה למחנה קיץ+ מחנה ונפרדתי חברה שטסה לארצות הברית לשלוש שנים
ועכשיו מה שנשאר לי זה ללמוד המון למבחן בבוע הראשון במתמטיקה!!! אגב אני עושה חמש יחידות אולי אני יוכל לעזור לך.. (לא זוכרת מי ביקשה עזרה) והחופש נגמר ממש מהר ובקושי נפגתי עם חברים

s h e e p i t

New member
חחח אני ביקשתי עזרה במתמטיקה...

אני לא חושבת שזה משהו שלמדת אנחנו התחלנו רק ללמוד לפני כמה זמן... =\ מייאש ביותר...

הכל אני יכול בחופש הגדול..

מה ההמשך? היה חופש פורה.. (אני ממש לא רוצה שיגמר! לא רוצה בי"ס!!) הקמנו (הצוות) בית קפה לסבסוד מחנה כפר מונאש (ע"ע- "לצאת למחנה מונאש") נפגשתי בעזריאלי עם כמה מהפורום (אחח פגישה שכזאת.. היה מעולה) הדרכתי שלושה שבועות בקייטנה משתגלת שבתוך שלושת השבועות הספקתי: לצאת למחנה כפר-מונאש (ייאי!!) ולצאת להכנה למחנה אחורי זה יומיים מנוחה ואז קורס מד"מים + כיף מדריכים מחנה (עמק חפר - מנשה) + יום הולדת לונה פארק עם הכפר ועכשיו אני כאן נורא לא רוצה לחזור למקום ההוא.. עם היצורים המפחידים והמחברות אני לא בריאה כרגע.. אפילו די ההפך (זה לא ממש טוב שלא אכלתי כלום היום, נכון?) אבל יהיה טוב ערב ערב שיהיה לכם

השיר

הכול אני יכול בחופש הגדול לשמוח ולצהול בחופש הגדול ללבוש סינר כחול בחופש הגדול ולהגיד הכול בחופש הגדול הכול הכול אני יכול כי זה החופש הגדול הכול הכול אני יכול כי זה החופש הגדול... ולא זוכרת את ההמשך אבל יש לי את זה בווידיאו...

ידעתי שידעתי את זה פעם!

חחח "ללבוש סינר כחולה" ?!?! (יש איזה קטע של רועי לוי על השיר הזה.. משהו מוזר)

החופש שלי...

בהתחלה רציתי לעבוד בקיטנה , אבל זה לא הסתדר לי עם כל מיני הכנות ומחנות של התנועה , אז ויתרתי על הקיטנה. יצאתי להכנה של מסע פלמ"ח וכמובן גם למסע עצמו - היה ממש טוב
הייתי במ"דמים ובכיף מד"צים הייתי במחנה של המועצה שהיה בנושא "חומה ומגדל" , ובגלל שמהמושב שלי לא יצאו חניכים הייתי במפקדה. ואתמול (יותר נכון היום בלילה) חזרתי מהרפסודיה. חוץ מהפעילות של התנועה הייתי בעיקר עם חברים מהמושב והמועצה והלכתי עם אחותי הקטנה ללונה פארק ולסרט. ובתחילת החופש הייתי במסיבת בריכה אצל ידיד שלי. לימיים שנשארו מהחופש אין לי ממש תוכניות , אבל אחותי הגדולה חוזרת הביתה ביום שישי הזה
אז בטח נצא שנינו לאנשהו... היה חופש ממש מעולה!
יש לי עוד לעשות עבודת קיץ במתמטיקה , שבקושי התחלתי אותה
אני לא ממש עצובה מלחזור לבצפר כי יש לי כיתה ממש מצחיקה וכיף לי איתם , אבל מפרקים לנו את הכיתה (מעבירים ילדים ומביאים ילדים מכיתות אחרות) ואני עדיין לא יודעת איפה אני עומדת בכל הסיפור הזה כי לא הלכתי לבצפר לראות את הרשימות של הכיתות ולבדוק אם העבירו אותי או לא... אני רק מקווה שנשארתי בכיתה שלי ושלא הוציאו מהכיתה הרבה

אצלינו פירקו את הכיתה שהייתי בה שנה

שעברה... אבל בכל מקרה אני עוברת בצפר (עברתי דירה)... ככה שלא הכי משנה... חוץ מזה לא יודעת למה פירקו אותנו!!! זו הייתה הכיתה הכי טובה בשכבה! כלכך מגובשים... חבל...

אותנו מפרקים בגלל שאנחנו כיתה בעיית

*כיתה בעייתית... בכלל - כל השכבה שלנו בעייתית אז מפרקים את רוב הכיתות בשכבה

Hilaloosh

New member
וואו החופש הזה היה... חופש לא רגיל!

אז גם החופש שלי כמו של כמעט כל בני גילי התחיל במדצים.... (בין ה-10 ימים הכי מצחיקים וטובים שהיו לי בחיים) ואח" היו לי המון דברים עם חברים ודודים וכאלה.... הספקתי להיות בקורס קיץ במתמ'.... בדודה שלי ישנה אצלי ואני המווווווווווון אצל חברים.... היה את המסחוף שפגשתי מלא חברים מהמדצים... וגם לפני המסחוף עשינו מסיבונת הפתעה לחברה מהמדצים... ואחרי המסחוף היה מחנה קיץ ד-ו שאני הדרכתייייי.... ואז הייתי שוב אצל חברים וכאלה... ואת השבוע האחרון התחלתי בזה ששלושה חברים מהמדצים באו אליי והתנחלו אצלי 4 ימים... ואז נסענו לחברה אחרת מדרום שרון וישנו אצלה לילה אחד וממנה נסענו לעמק יזרעאל ואני עדיין כאן (ביזרעאל) ומחר אני חוזרת הביתה ואז יש לי שיבוצים והכנות להתחלת שנה וכאלה..... ושכחתי כל מיני דברים כמו המפגש מדצים בים נסיעה לויינרית.. ועוד כל מיני כאלה..... בקיצור... היה החופש הכיטוב בחיים שלי עד כה.... למרות שלא עשיתי חצימ מה שרציתי... אבל עשיתי המוווווןןן!!! (וואו ממש כתבתי מגילה..... חחח
)

kedeman

New member
סוף עידן החופש הגדול....

אני עדיין מתייחס לזה בשם "החופש הגדול" אל אף שזה כבר חופש אחד גדול בעיקרון אז.... היה חופש ממש עמוס מבחינתי שרובו סבב סביב התנועה וגם כשלא הוא כלל טיולים הכנה של בעקבות, הכנה של מסע חוף, טיול עם המשפחה, בעקבות, מסע חוף שבוע חופש, ואז השיבוצים ומשם כל הבלאגן התחיל והחופש באופן דיי רשמי נגמר באמצע היו לי כל מני דברים קטנים יותר אבל סך הכל - היה חופש נחמד אז שיהיה לכם כייף בבית ספר תצלמו את עצמכם עם החולצות האחידות!!! אני ממש רוצה לראות אתכם איתן!!! כל פעם שאני אהיה קצת עצוב אני אקח תמונה כזו ואסתכל עליה :) המממ.... ואל תהיו סנובים טלפנו מדי פעם ואתם יכולים לבוא לבקר (שפר זה לא כזה רחוק.... זה על הדרך לצפת - אז כשאתם נוסעים לפסטיבל הכלייזמרים...)

למעלה