סוף החופש...

סוף החופש...

איך ניצלתם את החופש הזה?! נהניתם?? אני הספקתי לעשות כלכך הרבה דברים... החופש הזה היה כלכך מעולההה
הוא התחיל בקורס מד"צים
המשיך במפגש עם חברים מהתנועה...
חברה (הילה) באה אלי אחריו לכמה ימים מחנההה מסעחוף
הפכתי למנהלת בפורום
יומולדת לחברה טובההה
אצל אורציק בעמק חפרררר
בצפון עם המשפחה
מחר אני הולכת עם חברים שלא ראיתי המון זמן לסרט מדורה בים עד חברים ביום שבת הייתי כמה פעמים בת"א.. ובדרך עוד קצת חברים וזה... זה בערך מה שעשיתי כל החופש.. היה חופש ממש טוב
אני עוד צריכה לקנות הכל.. היום הלכתי לקנות ספרים לבצפר קניתי ספר לשון, מחשבים[?] ויומן... לא היה את השאר (וגם הרבה ספרים אמרו לנו שנקבל עליהם פרטים בתחילת השנה) אז אני אצטרך לחזור לחנות ספרים שוב.. ואני גם צריכה לקנות את התלבושת האחידה
אוףףףף בצפרררר אין לי כח להתחיל את זה שוב...
מה אתם עשיתם?!?

פשושונת

New member
../images/Emo4.gif

כל כך מהר עבר........ ולא הספקתי לעשות חצי מהדברים........ אבל עשיתי המון והיה פצצות בהכללללל!!!

זה מסובך...../images/Emo122.gif

בהזדמנות אני אסביר לך... לא שזה יעניין אותך אבל נגיד
אמממ אבל בקיצור: אני לוקחת מגמת תקשורת.. אבל חוץ מזה שנה אחת (השנה הבאה) אני צריכה לבחור שניים מפיזיקה/מחשבים/ביולוגיה/כימיה - אז בחרתי פיזיקה מחשבים...
אבל זה רק לשנה אחת (למזלי!) זה עוד יותר מסובך מזה אבל זה הסבר ל-למה קניתי ספר במחשבים
(למה שאלת את זה אגב? אני לא נראית כמו מישהי שתלך למחשבים?
)

../images/Emo99.gif

בטח שמותר כאוות נפשך
שאלי כל מה שאת רוצה (לא על הכל אני אענה לך אבל שווה לנסות
)

WillbiTe

New member
אוו חח אצלי זה דיי קצר

אמממ הייתה לי קייטנה 3 שבועות.זה היה סיוט שאני לא עושה יותר בחיים נראה לי... אחרי זה מסע פלמ"ח שהיה ענק... אחרי זה מד"מים שהיה בהרבה יותר ענק וכיפי אחרי זה שבוע אצל דוד שלי במרכז שהיה נחמד ואתמול והיום בבאר טוביה..למה ואיך זה כבר מידע מסווג וזהו מחר יש לי משהו של המשלחת לפולין ונגמר לי החופש...כמעט כולו הלך לי בגלל הקייטנה שגם אין לי מושג בינתיים מה אנ יעשה עם הכסף..אבל נראה ,זהו...בית ספר..מקווה לא למות ביום הראשון כבר

מה לעשות עם הכסף?!

תלמד נהיגה+רישיון!!! טוב זה מה שאני בטח אעשה עם הכסף אם שנה הבאה אני אלך להדריך בקייטנה או משהו.. (וזה יקרה!) ההורים שלי אמרו שהם לא ממנים את זה.. (ככה זה קרה גם עם האחיות שלי...) בהצלחה

s h e e p i t

New member
עצוב ביותר ../images/Emo10.gif החופש נגמר...

וחוזרים לגיהנום
מה עשיתי ? מממ... בואו נראה... הייתי בים... הייתי בארה"ב חזרתי ישר לקורס מדמים -
ומשם ישר כמעט (היה יום לנוח) הלכתי למחנה קיץ -
וזהו... עכשיו אני תקועה בבית עם ערימות של שעורים שפשוט לא נגמרים (ד"א יש פה מישו טוב במתמטיקה...? חוץ מיער וסלעית שלא יודעים לשרטט) קניתי דברים לבצפר לצערי =\ נפרדתי מחברים שטסו למשלחת בארה"ב לחצי שנה...
נסעתי לת"א עם חברות ציירתי עלה במשך 3 וחצי שעות... המדפסת שלי הפכה לגורס דפים... אממ...סידרתי את החדר (אירוע היסטורי
) טוב נו... חצי חדר...
טוב לא זוכרת כרגע... אני אוסיף משו עם אני אזכר... יש לי זיכרון לטווח קצר... סורי =\

נ ו ם

New member
4 יחידות שליטה.

אני יכולה לנסות אבל לא בטוח שאני זוכרת הרבה.

s h e e p i t

New member
חחח... את בטוחה שאת רוצה ?

טוב את מוזמנת לנסות וגם אתם... זה נראה לי התרגיל הכי קל בדף אבל בגלל שאני לא יודעת לחשב יחס בין שטחים התרגיל הפך להיות מסובך אז... תהנו ? אפילו עשיתי ציור יפה

נ ו ם

New member
אה אממ אני לא יודעת גיאומטריה

ובכל זאת קיבלתי 90 ומשהו בבגרות
אז כנראה שאני לא יכולה כל כך לעזור... סורי.

s h e e p i t

New member
אה-הא... אליה התכוונתי...

ולעוד מישו שטס איתה... מאיפה את מכירה אותה אם אפשר לשאול ? כי היא לא בתנועה...

למעלה